- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
SylarHUN #12522 üzenetére
Üdv!
Éppen mostanában gondolkoztam hogy a Heat Online-t felrakom(egy kis PT nosztalgia jött rám,még ha nem sok köze is lenne hozzá.. de csak Invictus!)
TDU2-öt most vettem meg a steam-en,és sajnos tényleg a kihaltságot tapasztalom.
Kár hogy ilyen gyorsan lefutott,mert könnyed autókázásra tökéletes. Nem szimulátor rajongóknak való, de egy kis esti nyugira tökéletes!
Kár hogy a Klub része is meghalt így. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SylarHUN #11943 üzenetére
Én is a wikit olvastam, csak az angolt. Meg az AutoSport-ot, a TopGear-t és a gyárról készített doku filmet.
És igen. Erre írtam a spórolást. Még így is veszteséggel árulják a Veyronokat, hogy a motor tervezésénél már meglevő terveket használtak fel. Nem a nulláról építkeztek.
sz: Az 1000 lóerő és a 400km/p mellett az 1millió euró alatti árcédula is a célkitűzések közt volt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SylarHUN #11940 üzenetére
Először is mellőzd a magyaros túlzásokat, ha velem vitatkozol. Hol írtam és, hogy szigetelőszalaggal van összetákolva a motor?
A több éves fejlesztőmunka azt jelentette, hogy meg kellett oldaniuk két sorozatgyártás alatt álló W8-as motor összekapcsolását, mert ahhoz a tervek szerszámok zöme megvolt. Az öntvények mérete hosszra kb duplázódott, de nem a nulláról kellett vadonatúj motort fejleszteni. A korábbi koncepciókat, köztük a Chiron soros motorját elvetették.
Másrészt az idézett szöveg több ponton is pontatlan. Például a név második számjegye nem a prototípus számára, hanem a turbófeltöltők számára utal.
-
TOM-202
senior tag
válasz
SylarHUN #11485 üzenetére
Hehe, az ilyen villámok után akkora dörgés szokott lenni hogy elnyom minden egyéb hangot. Nagyot szól.
Az aszfaltba gyógyulás meg még ma is rendszeres. Van aki simán átesik rajta (lezuhan) vagy felszáll a magasba, majd pár méter múlva folytatja tovább az útját mintha mi sem történt volna. Főleg cruize közben érdekes ütközéseket eredményez. A kedvencem amikor két autó teljesen egymásba "gyógyul" egy ilyen eset után. Egyébként már az első részben is volt ilyen probléma ott sem oldották meg. Legjobb tudomásom szerint kapcsolódási problémára vezethető vissza úgy hogy a program az utolsó közölt vektor adataival feltételes módban (is) dolgozik és ennek ez lesz az "eredménye".
-
BigBlackDog
veterán
válasz
SylarHUN #11279 üzenetére
Nem sok, 25000-t kaptam csak. De valahogy nem akartam feladni
. Ha már ilyen szerencsétlen emberrel hozott a sors össze, akkor megnyerek egy multi versenyt, igaz 70 perc alatt.
A kezem bírta, de voltak mással problémák. Azok a csúnya gonosz fák, oszlopok csak úgy hirtelen a kocsi előtt voltak. Pedig csak egy pillanatra ásítottam egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest