- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
atomeec #13092 üzenetére
Úgy állnak hozzá(ezt bele is írták a levélbe) hogy nem a steam felület hibája, hanem a játéké, normál esetben azt írnák hogy forduljak a kiadó supportjához, ne hozzájuk, de mivel megszünt a kiadó, javasolják a fórumokat.
Mindegy mert végülis a játék kiírta mi a baja, csak én nem értelmeztem elsőre sokáig, de le van írva fekete fehéren hogy securom-mal kell kapcsolatba lépni. -
-
Amur
addikt
válasz
atomeec #13085 üzenetére
Olvasgattam én is, elméletileg a securom fog tudni segíteni, van egy un. unlock page, ahová ha beírom a serialt, ad egy kódot, és az kerül majd a képen üresen hagyott sorba.
itt az oldal linkje ha valaki hasonlóan járna:
[link]
Ha sikerel járok(valószínüleg) akkor megírom! -
Amur
addikt
válasz
atomeec #13080 üzenetére
Most telepítem másodszor fel, előtte évekig fenn volt.Nem kellene 2 aktiválással gondja legyen.
A második üres sorba mit írsz? Ami felül van?
Alulra megy a serial, az evidens, a közepére én a felső sort másoltam.Hunfatal: gondoltam arra is, de ha már fizettem érte elsőnek a "tiszta" verzióját keresném a megoldásnak. Persze ha nem lesz más, nekem sem lesz lelkiismeretfurdalásom!
Még várok a steam support válaszára, ha általános hülyeségeket írnak hogy reinstall és társai akkor jöhet az.. -
-
atomeec
senior tag
válasz
atomeec #13053 üzenetére
Megvan a hiba forrása...a kormányomat nem szereti...ha kikapcsolt állapotban indítom a játékot, tökéletesen elindul, pici buherával 120FPS+...annyira jó lenne pedig játszani vele...ha utána kapcsolom be a kormányt, akkor nem érzi a beállításokban. Még vadászom, mert csak játszik vele más is Fanatec kormánnyal...(v2.5)
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
atomeec #13045 üzenetére
Igaz, nekem w7 (AMD+Radeon) van, de a fekete képernyő töltőikonnal szerintem nem kerek, ott már futnak ilyen demóképek is az Atari előtt.
Csak tipp, de nem lehet, hogy az nVidia driver akar valamit ráerőszakolni a játékra, amit nem is tud? Úgy emlékszem, nVidia vezérlőpultban is lehet egyedileg játékokat konfigurálni, nézz bele, hátha olyan effekteket akar futtatni, ami akkor még nem is létezett. De mondom, mindez csak egy tipp. -
csubi8
csendes tag
válasz
atomeec #13020 üzenetére
Nagyon köszi. Próbálom nyomni minden helyen az Atari-t/Steam-et, akárkit, hogy újramenjen a buli. Még egy olyan lehetetlen dolgon is gondolkodom, hogy a support-al arról beszélni, hogy valami külsős helyről menjen a szerver (Atarin kívül) és a játékosok dobnák össze a pénzt a fenntartásra.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
atomeec #13006 üzenetére
Miért akarod Steam alá regisztrálni? Ha sikerül beszerezni a DVD-t, akkor sem biztos hogy elindul, mert szerverek hiányában a kódot nem tudja ellenőrizni. Igen, erre tényleg jó lenne a Steam.
De ha csak a gyüjtemény részeként akarod tudni, akkor szerintem vegyél eredeti DVD-st, és használj megfelelő programot ami a kód nélkül el tudja inditani. Utána offline módban játszható marad a játék. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
atomeec #12703 üzenetére
Nagyon kár érte.. bár az 1-nek a fizikája nekem sokkal jobb volt a kettő csak hűségből szoktam meg , nagyjából azért GamePadon élvezhető volt.
Valahol mintha láttam volna petíciót TDU3-ra, persze nyilván semmit nem ér, de elég sajnálatos hogy az ATARI nem tudta össze szedni magát egy komolyabb projektre. Elég nagy múltú cégről van szó pedig.
Ahogy Company esetében itt is még egy szerver áthelyezés esetleg segíthet, mert még
"sokan"játszanak. Legalábbis a térképen elég sok kis jelet szoktam látni. (Az nekem sok). Szervert fenntartani nyilván kevés.Reménykedjünk egy TDU2 (New steam version)-ben.
-
Reaper
őstag
-
smk17
tag
válasz
atomeec #12595 üzenetére
Részemről is csak egy gúnyos kérdés volt .
Azért jó lenne már csatázni egyet a klubbeliekkel .
Egyébként a eredeti Launcer csak a frissítéseket jelzi , és azt , hogy blokkolva van-e a játék a tüzfalban.
Nemtudom meddig vacakolnak .
Viszont az unofical patch tetszik . Tök jók az új verdák !!! -
InfiniteReality
őstag
válasz
atomeec #12529 üzenetére
Ha megmarad a mentésed, akkor szerintem a cuccaid is... a mentést pedig offline tárolja (akkor is ha online a játék). Neten rá lehet keresni barkács offline->online, online->offline profilmozgatásra. A lényeg hogy a mentésed legyen meg valahol. Csinálj a mentésről egy mentést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest