- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fatal` #13164 üzenetére
Akkor megint szart fogunk kapni és még mélyebbre süllyed a cím...
TestDrive nagyon régi név a TDU-nak meg még most is van kultusza.
A nagy számok törvénye szerint előbb-utóbb jönnie kell egy értelmes kiadónak, aki megveszi és kezd vele valamit. Még 2 meh és 1 rettenet rész után is kisebb rizikó mint egy vadiúj IP-t beindítani. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fatal` #13162 üzenetére
TDU-k is defektesek voltak, az első résznek a negyede nem működött, a másik negyede meg bugos volt. Hálát adtunk az égnek, ha a max 8 főből 6-an egybe tudtunk csatlakozni anélkül, hogy szétdobott volna. Az emlékek megszépítik a helyzetet. A kettővel is voltak gondok, a hiányzó cuccok fele bekerült, de a meglévők fele meg vagy kikerült, vagy szarul működött. Lelki utód a The Crew se váltotta be az ígéreteket. Olyan alapvető dolgok hiányoztak, mint pl a működő visszapillantók...
-
Amur
addikt
válasz
fatal` #13099 üzenetére
Hidd el, azért cseréltem le a launchert az universal-ra mert hiába volt offline profilom, mindig megpróbált csatlakozni(sajnos szerintem rossz logika szerint van felépítve, mert a profilba csak utána jelentkezik be..)
Az universal launcherban viszont választható funkció hogy offline vagy online próbáljon bejelentkezni. Rögtön indul is. Talán még azt is be lehet állítani valamelyik launcherben hogy a videót se játsza le. -
atomeec
senior tag
válasz
fatal` #13052 üzenetére
Egyelőre feladom...illetve még lehet telepítek hang drájvert (jelenleg a windows alapértelmezett van). Most már valamiért ablakban indul el a játék, nem áll rá a fókusz, ha rákattintok, akkor a két alap képernyő után, mikor jönne az Atari logo, akkor csak tölt, majd nem válaszol...ha nem rakom rá a fókuszt, akkor hang nélkül tökéletesen futnak a videók, amíg rá nem kattintok. Nem értem ezt..Más játékkal nincs bajom, persze nem is néztem sokat, csak pár játékkal játszom aktívan (dirt rally, asetto corsa, project cars 1/2, de ezek mennek).
Ja és a lényeg, az nvidia beállítások mókolása nem hozott semmi különbséget.
-
atomeec
senior tag
válasz
fatal` #13048 üzenetére
Öm...N-es verzió? Steam-es, sőt, működött ez már Win 10 alatt gond nélkül, csak még 6950 Radeonnal
, persze azóta teljesen újra lett telepítve a Windows, mert SSD is lett, szóval így nem működött sosem. Más játékkal nincs gondom, pl TDU első része működik, mondjuk ugye az nem Steam.
DirectX friss, NVidia drájver is. Mondjuk még nem néztem a vezérlőpultot, az még hátra van, ha esetleg segít, megírom, de akkor másnál megy, szóval a játék "kompatibilis".
-
G4ga
őstag
válasz
fatal` #11046 üzenetére
+ 1dolog: jatszok a jatekkal es neha csinal olyat hogy 1et ugrik a kep..
nem belassul, mintha lagzana.
Ez video beall problema vagy tudjam be online lagnak?Index: 3 fajl. Egy exe + 2 waw. Megjelenik egy Dos ablak es hiba uzi is egyben. Aztan okozom es kilep. Valamit nem talal.
Rendszer gazdakent inditom. Frissen telepitett jatek.Meg kerdes:
Kuplungot hogy keltem eletre? Beallitva be van, de hiaba nyomkodom semmi.
Hardcore beallitas mellet jatszok. Neztem az opciokat de nem talaltam ra sehol beallitast. -
Geryson
addikt
válasz
fatal` #10810 üzenetére
Jééé, nem mentettem azokat ki (most már fogom), de szerencsére nem volt gond. Ahogy írtad, töröltem, bemásoltam és simán azzal a játék, nem is kérdezett.
Átkerültem Hawaii-ra, jópofa, hogy kapásból a kis reptérhez rak ki főleg egy Zondával, lehet is neki csapatni. A múltkor pont beszéltünk játék közben, hogy hol van a legjobb egyenes, szerintem az az. Én ott tudtam mindig a leggyorsabban menni...
-
Tattix
tag
válasz
fatal` #10717 üzenetére
szerintem szívjanak gázt!Na de ennyi idő alatt 6 autó meg 3 motor?PÉÉÉÉNZÉÉÉRT!!??
Csabee!Egyébként az FXX-el ha fénykürtöt megnyomom nem felvillan hanem akkor alszik el a lámpa.A Merci viszont nagyonszép az lesz a kedvencem de azt is csak nézegetni fogom a szalonba mert nagyon gyérül megy!Állóhelyben üresbe ilyen tempóba kell egy biturbó motornak felpörögnie?Elröhögtem magam
-
BigBlackDog
veterán
-
Csabee.
nagyúr
válasz
fatal` #10597 üzenetére
uTorrentbe a torrent készítésnél berak alapból trackert, annyi van hogy amikor seedeled, előtte az utorrenben a beállításoknál a speciálisnál a BT trackert true értékre kell raknod, majd ujrainditod az utorrentet s elkezded seedelni! Próbáljuk ki! Privibe dobj egy linket ahol a torrentet letudom szedni! Aztán seedelem szívesen!
-
Megoldottam magamtól a problémámat
Elég bonyolult, de ha valakinek ilyen gondja van, akkor legyen rá itt a megoldás. Tehát a www.dllump.com-ról leszedtem a d3dx9_43.dll fájlt. Először, valaki tanácsára a system 32 mappába raktam be, és utána a regsvr32 d3dx9_43.dll parancsot ütöttem be a parancssorba. Ezt nem nagyon szerette a win, aztán láttam egy másik kommentbe, hogy a camera hack mappájába kell belebiggyeszteni a dolgot. Beraktam és pikk pakk működik. Remélem valaki másnak segíthettem veleLehet, hogy directx frissítéssel is jó lett volna, nem tudom. Felraktam az utolsó skidrow update-et is, ami elvileg a dlc-t takarja. Tehát most fennt van minden patch, és elvileg a dlc. Megyek is játszani
Azt amúgy had kérdezzem meg, hogy hol tudom eladni a kocsikat? Van erre hely, vagy valami? Eddig csak akkor tudtam, ha tele volt a garázs. A nyereményautókat is kiküszöböltem--> mindig fullra raktam a garázst kocsikkal, és akkor nem adta oda egyből a tragacsot, hanem az autókereskedőhöz ment, és ha akartam ingyen átvehettem volna. Most már minden okés
-
Pecc
őstag
Csak a saját gépemre lett telepítve nem tudom hányszor, kb 3szor, mindig új OS miatt, uninstallálva sem volt csak format aztán hajrá. Sosem revoke-oltam. Viszont legutóbb egy laptopra került fel, cimboráméra és ott addig nem indult el amig a saját gépemen nem történt meg a revoke. Most ott tartok, fent a gépemen a tdu2, és nem lehet aktiválni. A haver laptopjáról meg uninstallálva lett. Azon kéne revoke?
Ugyanilyet ír most is. [link]
-
czundermák
aktív tag
De ezzel a revoke-al értem, hogy a játékot védik, de ne az elöl védjék 5x felhasználható kulccsal aki kipengette érte a lóvét.
Nagyon nem bírom ezt megérteni, vannak játékok amivel sokkal többen játszanak, mégsincs szükség ilyen, talán kimondhatom, ótvar nagy balfaszságokra... -
-
bimbilla09
tag
" mediumon állítólag még egy 8600gt-vel is játszható. "
nem tudom ki mondta neked, de kérlek b*zd jó erősen tarkón !
low-on 20-30 FPS-el játszok vele és így is amikor playerek vesznek körül lemegy 15 alá. alagútról nem is beszélve amikor lemegy 8 alá. bár ez lehet hogy a proci miatt van. ( 2magos amd 4200+ 2.20GHz ) -
-
boogie84
veterán
Van mikor időmérőknél 3 5 mp-be is telik mire elindulok az automata váltó miatt. Csak bőg a motor de egyesbe nem teszi be, csak idővel... Nem értem....
Egyébként a sport vezetés az már tűrhető. De a hardcore... billentyűzettel vezethetetlen...
Azt hiszem csak erre a játékra nem veszek kormányt. -
papírzacskó
csendes tag
Lehet félre értette. Sok ember mondja, hogy pl.: 576-ba fájt/volt/stb. Lehet azt hitte ilyen szlengbe írtad neki..
De a lényeg, hogy a modorán csiszolni kellene, mert a támadó stílusa miatt egyszer úgy elveri valaki, hogy beszarik ott a helyszínen.
Másrészt: Nem tudom miért jelenti azt, hogy az ember kőgazdag, ha eredeti játéka van. Spórolásról senki nem halott? A fizuból félre rak az ember 3-4 ezret, ami nem megeröltető és megveszi. Illetve, ha az embernek telik olyan gépre, ami elbírja az adott játékot, akkor nem hiszem el, hogy nincs 3-4 ezer ftja a steamesre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest