- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sirpi
senior tag
válasz
Xirtam #10947 üzenetére
Az elsőt nem tudom, de a 250 gto-ra tegnap ráakadtam. Italian vagy European classics néven fut a bolt (most melóból nem tudom megnézni), és 8 autó volt benne, köztük a 250 gto és az F40 is. Egyébként mindkettő 80AT-be kerül.
Amúgy elkezdtem újra a játékot egy offline profillal és tök jók a single küldik (bár az eleje elég könnyű, most direkt béna kocsikat veszek, hogy több legyen benne a kihívás). És pl. arra is gondoltak, hogy volt egy kis nyúlfarknyi leágazás, amit korábban alig lehetett észrevenni, most pedig odatettek egy dlc1-es bombás küldetést, így garantáltan nem fog kimaradni.
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam #10786 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy az összes Nissan GTR-nek mióta világ a világ egyedi hangja volt. Nem pedig egy V8 AMG mercihez hasonló röfögős. Hanem öblösebb. És én most csak a szám keserű ízét írom le, mert ez apróság. Még is a játék élményt nagyban befolyásolja. [link]
aero Tudom bár számomra ez sem az igazi. Ültem benne tudom milyen az igazi hangja. Ebből etalon Forza 4. Még mindig.
-
madstunt
addikt
válasz
Xirtam #10784 üzenetére
tiszteletben van tartva a velemenyed(amugy kozel se olyan tragya a hangja) de akkor nyugodtan elo lehet venni az 1-et [link]
mert annak semmi ertelme hogy szarozni jarjunk topikokba. nem szivemcsucske a jatek nekem se, de nem avval toltok meg forumtopikokat.
hulladeknak tartom a ea fele nfs szeria arkad darabjait, megse latsz mondjuk a hot pursuit topikban szaroznijarni -
BigBlackDog
veterán
válasz
Xirtam #10654 üzenetére
Hát akkor lehet, mégsem teszem fel a TDU2-öt.
Szóval az itt látható listának a motor és autó szekciója a szerencsétlen csóró júzer számára kilőve. Esetleg a többiről tud valaki valamit?Kíváncsi vagyok a patchekre. Esetleg ezeknél is majd ez a lesz?
Megvásárolhatóak a házad garázsában, az alábbi árlista szerint:
Headlight Control - 15 atari token
Player could change vehicles position in house/garage - 10 atari token
... -
Seaky
tag
válasz
Xirtam #10175 üzenetére
Nos nem voltam rest, megnéztem!
Letöltöttem és lelassítottam addig míg a fenti léptető gombok (LB, RB) mozgása nem egyezett az a játékban lévő "ríltájm" pulzálással.Elmondhatom hogy 8x lassításnál már egy picit lassabb is volt mint "élőben" de ebben az esetben is alig kevesebb 47 perces lett az amúgy 5perc 47 másodperces videó.
Tehát a 4-8 órás intervallum erősen túlzó ill. nem jó "tipp"Bár az is tény hogy látszik hogy pontosan tudja mit kell csinálnia nem akkor találja ki...
Mindenkinek ajánlom hogy próbálkozzon vele mert rettenetesen feldobja a verdát.Én személy szerint kíváncsi vagyok a ti próbálkozásaitokra is.
-
Seaky
tag
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Xirtam #10037 üzenetére
Hol téptem én le a fejed? Se egy falbefejelgetős se egy szemfoprgatós smiley nincs a hozzászólásomba. Ha számodra sértő, az csakis azért van, mert agresszíven olvastad fel. Az meg a te hibád!
Pofám leszakad, hogy az ember ír valamit, és mindenki rögtön vérig van sértve.
Pisztolypárbajra nem akarsz hívni?
-
vulnrea
aktív tag
-
czundermák
aktív tag
Ja hát azoknak kicsit el...ot hangja van.
Verdák közül aminek még még normálisabb, az a Charger R/T (talán a legszebb alapjárat a játékba), Ford GT, Koenigsegg (mint valami P1-es dízeles Audi), és talán a Ginetta F400.
Sajna ezek se sokat hajaznak a valóságra, de legalább nem zizegnek, meg sipítanak mint valami csapágyas motorfűrész...Digi: Pont a küllemével van a bajom, nem köll replika se.
-
DigitXT
félisten
ha fix 60 FPS-ed van és egyszer lejjebb esik 58-50-re már azt is észreveszed
Pontosan. Ezért adtam el GTX285SLI-t, mert az SLI nem ment itt, az 1 darab
285 meg nem volt mindig (!) elég a fix 60-hoz. Más ezért hülyének néz(ett) és
igaza is volt (részben), mivel sajnos a játék nem akkora feeling, hogy megérte
volna azt a 100K-s beruházást. De mondjuk a cucc mindenhol máshol is hasít,
szóval ha valakinek ez a hobbija, akkor hosszútávon azt hiszem megérte...)
ha végig gondolom programozói szemmel. Akkor viszont nem ilyen egyszerű
ez az egész
Hát, nem tudom, mennyire lenne megerőltető.Mindenesetre ez éppen nem
optimalizálás lenne, hanem bugfix, hiszen ha itt-ott működik, akkor az bug, ha
máshol nem. Egy kész cuccot reszelgetni mindig sokkal könnyebb, mint amit
a kifejlesztésével elszenved az ember... Ez az index dolog tipikusan egy ilyen
kis reszelgetés lenne, csak nincs prioritása: más gondok is vannak a játékkal.hunfatal: TDU1-et nem lehet venni digitális formában? Csak úgy jön ide.
Attól még, hogy régi a licensz, az előírásai még nem vesztették érvényüket.
(Én biztos nem adnék kölcsön egy serialt, ha már egyszer hozzá van kötve
az én accountomhoz, és elfogadtam a regisztrációkor az adott feltételeket.) -
DigitXT
félisten
Mi az, hogy feleslegesen esik le? (Van, amikor hasznos, hogy leesik?
)
Btw. a procid lesz kevés hozzá, mivel "csak" kétmagos... Ha esetleg arra
értetted volna, hogy "felesleges", hogy nagy látványbeli különbséget nem
látsz, és mégis röcög: ez tipikusan a procilimit jele szokott lenni. De ki is
mérheted, hogy hogyan reagál a tuningra. Az is biztos, hogy minden max.
Vsync mellett kell erős VGA is alá, hogy tartsa végig a 60 FPS-t. Ha nem
akarsz baromi sokat VGA-ra költeni, akkor bizonyos beállításokból vissza
kell venni, tehát gyakorlatilag ezekkel magadnak "optimalizálod" a cuccot.hunfatal: neked 4 magos procid van: közvetlenül nem hasonlítható össze.
-
czundermák
aktív tag
Ha úgy menne a Club vs. Club ahogy illene, akkor lenne értelme, de sajnos a Lökdöső Jancsikák, meg a Feldöntögető Ferikék eléggé lelombozóak tudnak lenni.
Clubhoz csatlakozásnak csak 4 értelme van:
- Lotus 2 Eleven
- Wiesmann Roadster MF3
- Gumpert Apollo
- Ferrari FXXEzeken kívül mint említettem sajnos csak ütközéssel megoldható a CvC, ha ki lehetne kapcsolni ott az ütközést, semmi probléma nem lenne vele.
-
czundermák
aktív tag
Persze ingyenes volt.
2 új kocsit:
- Lancia Stratos
- Dodge Charger R/TPlusz az ezekhez tartozó "bombás" küldetések (sárgák nem kékek)
Néhány javítás (elvileg....)
Ezenfelül rákerült a térképre pár építkezés, mint a motoros szalon, és feltűnt egy Corvette is az egyik bombás küldetés kocsijaként, amit helyszínre kellett szállítani.Mindegy nagyrészt leírtam, utána vettem észre, hogy megnézted.
-
czundermák
aktív tag
Persze vannak pihenők mikor megy a duma, TS vagy hasonló mikrofonos cuccot személy szerint nem tudok alkalmazni, minden kezem lábam le van foglalva.
Patchek itt ott javítottak rajt, viszont még közel sem tökéletes. Sok apró hibája van, idővel szemet lehet hunyni felettük, de azért még így is fel-fel tűnnek. DLC2 közeleg remélhetőleg az már komolyabban orvosolja a gondokat.
-
TESCO-Zsömle
titán
Csak úgy tudod tolni, mivel az online és offline profilok nem átjárhatók.
sz: Ugyanakkor -most már- az online profilt lehet offline is tolni, ami erős pozitívum. Discovery-hez, és single küldikhez nem hiányzik a sok véron-jóska, aki beléd csattan 300-al...
Instant-okat és rendőrösdit is csak offline érdemes, botok ellen.
-
StormLine
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest