- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TOM-202
senior tag
válasz
polonic #7625 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg működik botok ellen is az instant. Meg nyertem ami még szükséges volt az 50-hez és meg is kaptam a pontokat is érte. Csak egy gondom van van, mégpedig az hogy a helyezésem nem változott ezzel. Ugyanúgy 1100-adik körül vagyok a listán. Úgy tűnik csak az online instant számít ebben az esetben.
Más, ma egy újabb csalási formával találkoztam. 1km-ről levillog hogy kihívjon instant-ra. Balra fönt írja hogy A6-os kocsival jön és tuning nélkül, majd a rajthoz felállt a Tricolore-al 4-es tuninggal. Érdekes nem? Én is csak néztem hogy most mi van. Persze én még az első pontra sem értem amikorra ő már be is futott, vagyis kb. fénysebességgel végigszállt a pályán érintve az összes checkpoint-ot. Ha jól emlékszem Mellooxx volt a neve.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
polonic #7529 üzenetére
Ott leszek.
bazso29: elsőként az előbb említett pink mustang huszárokkal kezdik
Ha megtalálják őket... Most már az is eladható...
Remélem a modding felett szemet hunynak, és hagyják, hogy a kreatív emberek érdekesebbé, értékesebbé tegyék a játékot, ha már nekik nem sikerült maradéktalanul...
-
fatal`
titán
-
-
Fel
addikt
válasz
polonic #7082 üzenetére
Nem, nem csak klubtagokkal, bárkivel lehet.
A Tricolore tényleg "hibás", 5-6. fokozatban sokkal jobban húz, mint a Cinque. Éppen emiat a multi versenyekben nagyon jó, mert 300-399km/h közötti tartományben jobb mint bármi. Ha az airport sprint versenyen használnád farmolásra, akkor megéri megvenni.hülyegyerek: Éjfél??! Én olyankor már inkább aludni szeretek
Másnap ki fog felkelni és időben a munkahelyre érni?
Ma már nincs kedvem ehhez a francia műhöz (csakazértis), majd a héten összehozhatnánk egy este (kb. 8-tól).
-
fatal`
titán
válasz
polonic #7077 üzenetére
Egyelőre a bugok miatt a Tricolore jobban gyorsul. Végsebesség ugyanaz és papíron is ugyanaz mindkét autó. Azt gyanítom, hogyha kijön az autóka javító patch (azt hiszem ez nem a héten megjelenő dlcben lesz, hanem majd utána), akkor ezt is kijavítják majd és egy szintre kerül a két autó.
-
fatal`
titán
válasz
polonic #7037 üzenetére
"Olyan részletekre odafigyeltek, hogy viharban a villanyvezetékek lengedezzenek a széltől"
Ilyenekre már az első részben is figyeltek, aztán az is tele volt buggal. Bár közel sem volt ilyen bugos, igaz a CRC-t (ott másképp hívták) ott is szétcheatelték a multi versenyekkel együtt. CVC meg nem volt. De legalább az autók nem voltak ilyen bugosak, lehetett krúzolni. Remélem ezt javítják itt is.
-
tomsolo
addikt
válasz
polonic #7000 üzenetére
Nem az a support ticketre jött válasz volt, hogy hűha, ők ebben nem tudnak segíteni a fórumon kell lejelenteni vmelyik devnek aki majd felülvizsgálja.
Persze ott közvetlenül egyiknek sem lehet, nem tudsz küldeni privát üzenetet - kivéve az egyik arcot akit, akinek az ilyen típusú exploitokat/bugokat be lehet küldeni (ezt is egy eldugott kommentben lehet megtalálni egyébként).
Van persze egy WC papír hosszuságú márciusi Bug thread - tele olyanokkal hogy nincs neki accountja nem megy a játék - azért oda is be lett írva, plusz amelyiknek volt twittere vagy facebookja ott is lett üzenet küldve.
Csak elég furcsa, hogy amióta sikerült elérnem a privátban a srácot ,már le is kapcsolódott a szerver - mondjuk Davetim is nyúzta őket, azt nem tudom neki reagáltak-e valamit - szóval onnan eddig kuss van.
TESCO-Zsömle: ők nem számítanak, mert nem tudnak foglalkozni vele... kb titkárnő szint.
-
szacsee
nagyúr
válasz
polonic #6962 üzenetére
Ha belinkeled, akkor is ez lesz, csak a részedről több az erőfeszítés.
A másik.... ha jól emlékszem volt már jó egy hónapja, hogy elcsepegtették az ingyen DLC-ről szóló pletykákat. 13-án pedig feltették a hírek közé, hogy nemsokára DLC és új patch.
Ezek most szórakoznak vagy mi a fene?
Eltelt 5 nap, max annak az idegeit nyúzzák vele, akik várják nagyon, Ők meg még játszanak.
Az én idegeim már nagyon nem izgatja, max annyi, hogy a steam acccom miatt nem tudom eladni, ezért volt hiba az, hogy nem DVD-t vettem. Holnaptól meg nagy ívben tojok a TDU2-re.
Portal 2 indul, ami még nagyon le tud kötni, utána meg Dirt3....
A topikba belesek, ha mentek krúzolni, akkor felnézek, esetleg igény esetén CvC-re is szívesen megyek, hogy találkozzam a csapattal, de amúgy a játékban számomra már nincs semmi vonzó.
Hétvégén is felmentem körbenézni kaszinóból ledobált, Ouhau-n meg senkihez nem tudtam csatlakozni mert nem elérhető layeren volt. (gondolom CrC, vagy CvC... vagy franciák...). Kb itt dobta le az agyam az ékszíjat... sajnos ezek után nagyon érzékeny vagyok a bugokra, mert nálam totál az vette el a kedvem a játéktól.
-
Plebi
senior tag
válasz
polonic #5455 üzenetére
A deaktiválással kapcsolatban lenne, egy kérdésem. Ahogy írtad megcsináltam, de sajnos a gépemen a windows valami miatt teljesen összeomlott,szóval semmihez sem tudtam értelmesen hozzáférni, csak a mentéseimet, dokumentumokat stb tudtam lementeni, így a jelenlegi windows verzión nem tudom deaktiválni.
Ebben az esetben elveszett az egy lehetőség vagy van valami lehetőség még revokolni?
Köszi!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
polonic #5455 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy ha deaktiválom, akkor az "visszakerül"-e?, vagy (2 telepítés esetén) továbbra is csak 2 marad hátra?
És ha így van, az mit tud csinálni, aki gyakran cserélgeti a HW-eket/gépet stb? Neki a negyedik után újra meg kell venni? Mert nem vagyok biztos benne, hogy az OS és a szekurom zökkenőmentesen venné a teljes gépcserét...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
polonic #5453 üzenetére
(#5448) Emunem válasza polonic (#5129) üzenetére
(#5129) polonic: Ha két gépre teszed fel, akkor a 4-es korlátból értelemszerűen 2 marad. Ha beaktiváltad, akkor már nem kell többször ugyanazon a gépen (csak ha os újratelepítés történik, előtte meg a deaktiválást ne felejtsd el). Ha valahonnan leszednéd, akkor se feledd a deaktiválást. Ezt meg már kitárgyaltuk, hogy hogyan kell.
Ha jól sejtem a deaktiválás menetét kérte.
-
válasz
polonic #5312 üzenetére
Elolvastam, de uhh, pár helyen úgy éreztem mintha nem is játszott volna a szerző a játékkal..
Ez is tetszett:
Mindehhez pedig alig kell gép, akinek a TDU első része elfutott, az a 2-vel is vígan játszhat majd, komolyabb kompromisszumok nélkül is.
Ja hát, aki az elsőt is i7-el, meg HD6xxx-el nyomta esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest