- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emunem #13157 üzenetére
our goal with Test Drive Unlimited Solar Crown is to make it the
most polishedthefirst actually finished gaming experience in the franchise...Kijavítottam.
sz: Amúgy a mai napig tartom, hogy ez a széria kihúzhatta volna az Atarit a kátyúból, ha felismerik a benne rejlő lehetőséget, amit a M$ meg is látott. Mindenki, aki annyira imádja a Horizon szériát, jön egy sörrel az Eden csapatának.
-
MasTer
tag
válasz
Emunem #13012 üzenetére
Nem akartam én drivert frissíteni, valami 3 éves volt fent, csak a gyerkőc nem tudott játszani a Plant vs. zombies Garden Warfare 2-vel, és kellett egy frissebb driver. Bár a korábbival is megakadt néha, de nem ilyen gyakran. Most már mindegy, mert letöröltem, majd pár hónap múlva egy op rendszer újrahúzásnál megnézem újra.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Emunem #12453 üzenetére
Alapon is 260 fölött kéne hasítania, de 200 fölött meghal. Mintha hiányozna belőle egy fokozat. A motor kipörög tiltásig és csá... Hiába tuningolod a váltót, növeled a végsebességet, nem történik semmi.
Legalább is mikor utoljára néztem még így volt, és ez a patch sem említi, hogy javítaná...
-
czundermák
aktív tag
válasz
Emunem #11983 üzenetére
Itt van minden info.
Emunem (talán)
Dj Tommy
bazso29
Zebu
Asbee
InfiniteReality (kérdőjel)
TESCO-Zsömle
czundermákFelirtalak talánba, szóval nincs több helyünk, vagy van kettő, ha a bizonytalanok mégsem jönnének.
Zsömi: Jó kérdés, majd kiderül. Szerver leállás esetén elnapoljuk vasárnap 20:00-ra, de remméljük nem tart 1 napig a leállás, még a Zondát is be kéne járatni.
-
Zsozsi®
csendes tag
válasz
Emunem #11648 üzenetére
token vásárlásra: én explóreres vagyok, de szintén bele futottam ebbe 1x ... ha jól emléxem a nem biztonságos tartalmak megjelenítését is engedélyezni kellett és utánna bejött a kártya választó ablak is
leteszteltem ... nálam még az összegek közül sem lehet választani ha nem engedélyezem az összes tartalom megjelenítését
-
Zsozsi®
csendes tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Emunem #11343 üzenetére
Én is mit szívtam az autószalonok keresgélésével. Pontosabban az autók keresgélésével.
Hiába vettem meg 80 tokenért a Veyron super sport-t, egyszerűen nem találtam egyik autókereskedésben sem. Mígnem egyszer valaki mondta, hogy van még egy szalon ahol nézzem meg. És hihetetlen, de pont az az egy még nem volt nálam felfedezve. Volt ám öröm.
Gyorsan le is mosattam!
Úgy lemosták a csajok, hogy az amúgy matt kevlár azonnal króm lett.
-
-
szacsee
nagyúr
Nem tudni meddig engedik bedönteni a játék árát. Lehet lesz még 999 Ft-ért is, de az is lehet, hogy ez a legalja. 10 dollárért volt nem teljesen hivatalos forrásból kulcs, illetve Steamen is amikor 20 euróra levitték kapott még 33%-os leárazást is. Rajtad áll, hogy megveszed-e ennyiért vagy sem.
-
fatal`
titán
Hm, hát mostmár nekem sem működik, lehet, hogy nem kompatibilis az új patchel?
Új verzió van az új patchhez:
linkAmúgy elindítod a programot, és nyomkodod a fel nyilat amíg azt nem írja, hogy volume 100. Aztán elindítod a játékot és ott meg leveszed a hangerőt, hogy ne maxon legyen és akkor már hallani is fogod mikor indexelsz.
Ezenkívül nem kell beállítani semmit.
-
AthlonXP
őstag
Az első patch felrakása után már változik az időjárás offline is, szóval rakjad felfele a javításokat ( eddig 3 van ), talán a kormánnyal is jobb lesz majd a helyzet, ezt nemtom, én billentyűzettel tolom.
A játék ára meg sztm ez után már csak esni fog, ahogy tette eddig is. -
smisa
őstag
Közben rájöttem én is csak nem figyeltem elégé
DE Te se
mivel a kulcs küldö levélben két sorral lentebb ott van mit kell csinálni aktiváld és a végén kapsz egy linket
igaz nekem a fileplanet linkről már jön 3 órája http://www.fileplanet.com/216926/210000/fileinfo/Test-Drive-Unlimited-2-Beta-Client
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest