- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Teljesen egyetértek
Akkor csak jól láttam, hogy széthullott az egész. A Steam-es változattal az a baj, hogy a dobozos kulcsot nem fogadja el. Simán beregisztrálnám oda. Egy-két játéknál meg lehet csinálni ezt. Az biztos, hogy nem fogom őket támogatni és megvenni újra pre-order bonus-al... Ne aggódj, nem csak nálad volt a gond. Nálam se szerette a játék a netet. Nekem is hol piros hol zöld volt az indítóban. Van amikor órákat kellett várni, hogy belépjen a szerverbe. Pedig bőven egy év eltelt a megjelenés óta, amikor ezt csinálta. Azt se lehetett mondani, hogy túlterhelt lenne a szerver. A legjobb mondás erre: ****ból akartak várat építeni. Valószínűleg elfogyott az Atari pénze (előző játékaiból nem csodálkozok), összedobták gyorsan ezt a játékot + fizetős autókat és várták a milliókat. Lehet hogy össze is jött nekik, de hogy nem karbantartásra és fejlesztésre költötték az is biztos. Ne hogy ne bírjon már el a szerverük több ezer játékost... -
TOM-202
senior tag
A játék valóban nem támogatja CF-t hivatalosan de mégis megy. Kipróbáltam, kimértem, tudom. Az tény hogy a második kártya effektíven talán ha 10-20% + teljesítményt ad hozzá és gyors képernyőváltáskor vibrál a megjelenített kép pár képkocka erejéig, de egyébként rendben működik. Én így használtam éveken át a TDU2-t, és soha semmi problémám nem volt vele ebből a szempontból. Egyszerűen csak nem kell felrakni / vagy el kell távolítani a Catalyst profiles-t, mert az annyit csinál hogy kikapcsolta CF-t ha TUD2.exe-t érzékel.
-
csaba951
veterán
Nem érted!
A verseny létrehozása előtt csinálsz egy backup-ot a mentésedről. Létrehozod a versenyt, kilépsz, majd felülírod a mentésed a backup mentéssel. Visszalépsz a TDU2-be. Benne lesz a teljes pénzed ÉS a versenyen keresztül kb. ugyanennyit nyerni fogsz hozzá. Ha megvan, akkor kezded elölről, amíg meg nem unod.
C:\Users\%user%\Documents\Eden Games\Test Drive Unlimited 2\savegame\
TDU2-nél kötelező kézi mentéseket csinálni a mentés fájljaidról! Többször volt már rá példa, hogy a szerver oldalon állítottak ezt-azt aztán a mentést szépen elrontotta. Később javították a rossz beállítást a szerveren, de ez nem segít a hazavágott mentéseden. Kezdheted elölről a játékot.
-
mepet
addikt
Sőt rájöttem, hogy a community racing centerben a challangeket amik megnyerésével egész szép summákat lehetne kaszálni, mind-mind csalók nyerik meg. Tipikus: Mondjuk 30sec alatt megteszem fullgázzal Veyron SuperSporttal, és 10sec alatti idő a csúcs egy gyengébb verdával...
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ezek vannak feloldva:
Audi RS 5 Coupe - A5-re a legjobb.
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Sang Bleu - Maradék token volt, ma nem venném meg.
Bugatti Veyron 16.4 Super Sport - Ha nem megy a kuplung és/vagy nincs elég skill Köenig-hez, akkor kötelező darab. Csak a tuning többe kerül tá, mint egy alap Veyron. Az egész kompletten 4.5-5 milla.
Caterham R500 - Kötelező. A2-ig legyorsul mindent ~250km/h-ig, főleg kuplungolva.
Dodge Viper SRT10 ACR - Rohadt gyors. Hosszú, egyenes pályákra jó lehet.
Ferrari 250 GTO - Passzió. (5 milla)
Ferrari F40 - Passzió.
Ford Shelby GT500 - A5-re alternatíva lehet, de nem ez a legjobb.
Jaguar XKR Speed Pack and Black Pack - A4-re nagy sebességű pályákra kötelező darab.
Pagani Zonda Tricolore - Egy időben kötelező volt, ma már csak a fanatikusok hajtják.Napfénysüti: Ha még nem találtad meg, akkor úgy is muszáj lesz ugrálni, mert ott valszeg nem lesz elérhető a lvl4.
-
csaba951
veterán
Nem. Simán csak minél több Discovery pontot kell szerezned. Ez ugyan lehet az is hogy felfedező útra mész, de ezzel nem túl sok pontot tudsz szerezni. A Discovery fülön tudod megnézni, hogy milyen feladatokkal lehet ilyen pontokat szerezni.
Ha jól emlékszem ezekkel lehet Discovery pontokat szerezni:
* fényképezés
* roncsok felkutatása
* kék és arany "bomba" feladatok elvégzése
* úthálózat felderítése(#12130) csucsu2124
Rendesen letöltötte és telepítette a gép a DLC2-t? Online profillal játszol? 5-6 óra játék után már mindenképpen kellett volna találkoznod borús vagy esős idővel! Egyébként nem kell hozzá külön bekapcsolni semmit. -
czundermák
aktív tag
Rankedre nem tudsz meghívni barátot.
Ez nem bug, ez így van kitalálva, hogy ne etessétek egymást pontokkal.Rankednél a hibaüzenet lassan két éve fenn áll, azóta és ezután sem fog már változni az biztos.
Csinálj privát futamot, oda biztosan be tudod hívni, még a barátlistát is feldobja miután elkészültél vele, tegnap így versenyeztünk (igaz nem privátban). Zsömlével rég óta használjuk, nincs más megoldás.Viszont azt fenntartom, hogy rankedre nem tudsz barátot behívni, anno még a meghívó gomb is szürke volt, nem lehetett rányomni.
-
csaba951
veterán
Egyébként ezzel nem olyan sok pontot tudsz összehozni. Sokkal többet ér ha a kék és arany bombás küldetéseket csinálod meg! És közben elég jól be is járod majd a szigetet.
Nekem Ibiza 2 van meg 99%-ban. A maradék 1%-ot ötszöri alapos átnézés, fórum faq alapján sem sikerült megtalálni.
-
-
mepet
addikt
megvan, itt kell regisztrálni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest