- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Az a 20 arany színű event az Exploration Pack. Ennyi. Mind adni fog egy jelet a térképre, aminek a közelében egy roncs van. Ezeket összegyűjtve kapsz + 2 autót meg egy ruhát.
Ibizán 8 darabból a Lancia Stratos-t, Hawaii-n 12 darabból a Dodge Charger-t.
Ennyi. Emellett lerak pár építkezést, (Motorboltok, aukciósház) meg egy csokor üzemen kívüli autószalont (Én 2 britet is találtam, meg egy Ferrari-t).
Plusz ugye ez Patch, tehát rengeteg hibát kijavítottak vele, és sok újat is csináltak.
-
-
-
szacsee
nagyúr
Nem véletlenül a win tűzfal vagy egyéb ilyesmi fogja a játékot?
DigitXT: Beta 0.73b16-ig (ha jól emlékszem) nálam is ment ha csak UPnP volt belőve és semmi extra. Utána valamit elszartak a franciák és csak UDP 8889-el indul a játék ha a port foward-ban beállítom. Nélküle meg se mukkan. Lassan közelítünk az alfa állapot felé.
-
polonic
félisten
Majd du visszajövök és kérdezek tőled pár dolgot.
Megpróbáljuk akkor kitalálni, mi lehet a gond. Nem emlékszem már miről volt szó a múltkor, úgyhogy előlről kezdjük.
De!!! Kb 2 kommentet szánok rá, hogy ne legyen szétoffolva a topik!
Egyébként a hivatalos fórumra, atarinak, edennek, akárkinek is írhattál volna azóta. -
polonic
félisten
A kézikönyvben, a tartalomjegyzék után, rögtön az első bekezdésben ez szerepel:
"Amennyiben a tűzfalad vagy a proxy szervered támogatja az UpnP-t, akkor kérjük kapcsold BE ezt a funkciót. Ha ez a lehetőség nem érhető el a tűzfaladon/routereden, akkor a követekző portot kell megnyitnod, annak érdekében, hogy játszhass a Test Driver Unlimited 2 játékkal: UDP 8889"
-
TESCO-Zsömle
titán
A DLC-kódok az Atari account-hoz vannak kötve. Ha csinálsz egy teljesen új profilt ugyanazzal az account-tal, annál is meglesznek.
Arra azonban felhívom a figyelmed, hogy a kaszinó nem tesz különbséget profil és profil közt. Ennek az a negatív hatása, hogy a tárgynyereményeket csak egy profillal nyerheted meg. Én pl az R8-ast nem tudom megszerezni a második profillal, pedig már 2* kipörgettem...
-
Enton
addikt
Ezt már jó 1 hónapja sem nagyon értettem egy kollégánál volt ilyen.
De ez mit is takar pontosabban?
Kivágy profilválasztóképernyőre és nem enged csak offline játszani?
Egy újrratelepítést megérne szerintem, majd csinálsz egy új onlineprofilt és a jelenlegivel felülírod, vagy mellémásolod. -
Mr.Csizmás
titán
neked különösen ajánlott
holnap f.szerkesztő nap, eddig 2 klub van taglistával, amit beteszek az #1-be. (persze a szokásos update, és korrekciók mellett). valakinek van kívánsága ezügyben?
(#4771) creedszl probléma megoldva, kb. 8-10k zsetont hagytam a kaszinóban (nem váltottam vissza), és úgy jöttem el. elvileg így menne az invite, holnap letesztelem egy vállalkozó kedvű egyénnel.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szerettem volna egy verseny-klubot létesíteni olyan emberekből, akik komolyan veszik a dolgot. Ugye voltak PH!-bajnokságok, amin elindultunk 20-an, aztán célba értünk 3-an 4-es, mert a kevésbé rutinos versenyzőket frusztrálta az esélytelenségük. Na én ezt próbáltam volna ezzel a szűréssel elkerülni. Így ja. Kevés a tag egy pörgős klubhoz.
Mint írtam a pénz nem gond, és szerintem ha van a csapatban 3-4 erős versenyző, azok az XP-t is összelapátolják előbb-utóbb. Nem tudom... Azt hittem nagyobb igény lesz erre... Másoknak meg már az a baja, hogy nem elég a 16 hely... Ez kicsit lelomboz.
Mr.Csizmás: Jólvan, legfeljebb lesz a nevünk HUN.Racing&Gambling
-
TannerHUN
aktív tag
Nekem is az utat 99%-nak jelöli.Ez volt offline módban is.Ott is több mint egy óráig tartott mire megtaláltam azt a szerencsétlen 1 méteres útszakaszt.Vicces.Majd holnap lesz időm akkor nekiállok.Valahogy nincs kedvem óra hosszakat ezzel az 1 méteres útszakasszal kinlódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest