- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomsolo #9026 üzenetére
Köszi a válaszokat. Ezt a progit játék előtt is el lehet indítani, és akkor a launcher tud ellenőrizni. Mikor meg bekapcsol a játék, csak akkor lép aktívan közbe, ha előre fele nézek a kocsiban belső kamera nézettel. Tehát ha hátralesek, akkor offolja a cuccot, és visszaáll az eredeti pozícióba, de ha visszanézek, akkor egy pillanat alatt visszakapcsolja. Amúgy ha valaki cheatel és kidobják, vagy nem tudom hogy megy itt, és visszarakja a ,,biztonsági mentést'', akkor újra tiszta, tehát olyan mintha nem csalt volna? Így nincs sok veszélye a dolognak. Minden esetre köszönöm a segítségetek. Valamikor sort kerítek a vásárlásra is.
Még egy dolog: tudom, hogy teljesen off, de azért felteszem. Valaki tud olyan oldalt belinkelni, ahol az euró/huf árfolyam jövőre vonatkozó alakulását saccolják, ugyanis júliusba akartam gépet venni, amit csak egy alkatrész miatt nem vettem meg, mert nem volt raktáron és egyben akarom venni, aztán addig vártam, míg 280-290forint körül lett az euró. Így jelenlek 30-35ezret buktam rajta, és kíváncsi vagyok visszaáll-e a dolog vagy sem. Az előtt novemberben volt 270-280 körül, és szép lassan csökkent. Július volt az alja, és onnan egy zuhanórepülésszerű dolog, csak felfele. Lett az 56k-s vga-ból 72k.
-
-
bazso29
aktív tag
válasz
tomsolo #8945 üzenetére
Este még érdekesnek tűnt a neve, hogy a gyerek átnevezett egy autót és átírta a teljesítményét, de reggel olvastam fórumon, hogy ez a Bristol Fighter T. Sima ID csere, mint a lambónál. Mindenesetre tempós kis járgány lesz.
-
czundermák
aktív tag
válasz
tomsolo #8715 üzenetére
Szerencse, hogy van sok kocsi a játékba, mindenki válogathat kedvére.
Érdekes hangja van, de zene alatt nem zavar, többi része pedig kárpótol ezért, egy baj van vele... már csak krúzolni jó, versenyezni egyszerűen nem lehet vele, A1 annyira unbalance hogy az valami förtelem.
-
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #8040 üzenetére
Te viszont nem tudsz érdemben hozzászólni a hibás kamera
témához, szóval kérlek, ne folytasd a felesleges HSZ gyártást.Leírtam egy tényt, hogy elcseszett kamerát láthatunk a replay
videóban, erre azt írtad, hogy azért, mert úgy billeg a kasztni:
ebben nyilvánvalóan tévedtél. Ha még mindig nem érted, akkor
ülj be legalább egy általános iskolás fizika órára, vagy esetleg
ha az elmélet nem nagyon mozgat, akkor egy igazi autóba.
Ha rá tudsz velük dőlni a kanyar ívére (befelé), fizetek egy sört:
lehet alkoholmentes is, ha a korod illik a hozzászólásaidhoz... -
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #8036 üzenetére
rugózik a kocsi
Persze vazze, és csak úgy rádől a kanyarra, mi???(Amúgy mentem
a futamon én is, szóval tudom, hogy mivel/merre/hogyan kellett menni.)Rugózik egy lófüttyöt, csak elme-rozzant kameraállásból megy a replay:
tessék már megnézni a horizontot, ha másképp nem látod... Ha minden
kanyarban kifelé csavarodna a kasztni, akkor lenne minimális alapja az
ötletednek, de itt épp ellenkezőleg történik, ami minimum vicc. Mondom:
mintha valami részeg motoros fáziskéséssel dőlne rá a kanyarra. -
DigitXT
félisten
válasz
tomsolo #8014 üzenetére
Ha csak nekem nem volt eddig, akkor most már mindenkinek van.
Amúgy nem értem, hogy miért nem tudok jobbat menni. Eleve már a
rajton kapok vagy 3 tizedet, aztán ez csak romlik - a vége különösen
izgalmas, mert ott a full egyenesben veszítek vagy 1sec-et... Először
arra gondoltam, hogy a tuning miatt, de ráraktam a fullosat, de utána
is ez a jelenség... Lehet, hogy a hídra való ráfordulásom sz*r, tehát a
kigyorson végig hátrányban vagyok, vagy mindenki manuál kuplunggal
megy előttem, vagy csak szimplán béna vagyok gamepad-del. -
tomsolo
addikt
válasz
tomsolo #7903 üzenetére
Ja meg érdekes bugot vettem észre crcnél - ha egymás után küldesz be challengeket akkor hajlmaos a checkpontok idejét elcseszni - pl a Simple Cuttal is így jártam: az első pontnál + 1:55 mutatott ezért kénytelen voltam 20 szor nekifutni hogy az 55-s idővel meg döntsem.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
fatal`
titán
-
bazso29
aktív tag
-
Fel
addikt
válasz
tomsolo #7512 üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam már. Hogy lehet az, hogy az autógyártók eladják a modelljeik licenszét (jó pénzért) és nem nézik meg, hogy mégis mihez kezd vele a szoftverfejlesztő...? Gondoljunk pl.: a Ferrarira. Megkötik, hogy a játékban szereplő autóikat nem lehet csak az általuk is kínált színekre festeni. Megkötik, hogy nem lehet őket tuningolni. De azzal már nem foglalkoznak, hogy az adott játékban hogyan szerepelnek a gépek? Gondolok itt a menetteljesítményekre. Elvileg azok is szépen le vannak modellezve. Van szép adatlapunk, azon a gyárinak megfelelő adatok, erre azokhoz képest nulla szinte az összes Ferrari. Saját kategórián belül nem versenyképesek (egyedül a 458 és talán a California jó), holott a valódi példányoknál nem kis pénzt ölnek bele, hogy a konkurenciánál jobbak legyenek. Nem azt mondom, hogy a gyártóknak kellene megoldani a TDU2 kocsikat érintő bugjait, de gyakorolhatnának némi nyomást a fejlesztőre/kiadóra, licensz megvonás, perrel fenyegetés, stb. Én sok gyártó helyében, soha többé nem adnék licenszt at Atari/Eden kezébe...
-
fatal`
titán
válasz
tomsolo #7454 üzenetére
Ez volt az utolsó Oahun
Megfordulva nagynehezen megcsináltam azt is
Igaz lezúztam, kaptam érte valami 1700 dolcsit
Na de mostmár Ibizán vagyok
(#7455) TESCO-Zsömle: Igen, észrevettem közben.
Azt hiszem én is autót fogok hekkelni, egy 5ös pakkot már vettem, de ezért a fosdombért én egy fillért nem adok többet...
-
Petryx
csendes tag
válasz
tomsolo #7381 üzenetére
A private CRCk azért remélem nem halnak ki, ott nem jellemző a csít.
Persze a bug más, az engem is megszívatott, emlékszünk Jean 6 millás challengére amit Speed elvitt előlem egy lehetetlen autóval, lehetetlen idővel.Amúgy pedig így van, abba is pl. beletoltam több mint egy millát a 20k rajtpénz miatt, de nem bántam volna (ha korrekt módon) elbukom mert élveztem a küzdelmet.
Csakúgy mint anno a Trick Track 1-en, istenem mennyit mentem, ha 150x nem futottam neki, akkor egyszer sem, pedig tudtam hogy Opelos idejével nem tudok mit kezdeni, mégis egyre közelebb kerültem és kihívás volt hogy meg tudom-e mégis dönteni...
Jó lenne ha ezek nem tűnnének el... -
fatal`
titán
válasz
tomsolo #7367 üzenetére
Nem ölné meg a játékot, pontosan ez öli meg, hogy nincs pénzed semmire. Az első részben ez nem így volt. Így hogy nincs pénzed vagy
- Becheateled
- Nem veszel DLC-t mert minek, úgyse tudod kifizetni a szalonban az árát.A többi bugot és egyebet inkább nem is kommentálnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest