- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bazso29 #12451 üzenetére
Minél többet nézem ezt a Crew-t, annál inkább az az érzésem, hogy ez a TDU és az NFS
összegyúrva.
Tuningról egyelőre még nem láttam részletes videót, a bemutatója eléggé ígéretes, de félek, hogy ez is csak látvány. Mert a TDU szabadsága mellett egy dolog van, ami számomra nagyon hiányzik az autós játékokból, az pedig a LEGO. A StreetLegal szintű tuningolás, hogy a motorokat is magad állítsd össze alkatrészeikből.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bazso29 #12448 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy inkább legyen TDU2-es irányítása, mint NFS-féle... De persze egy komolyabb félszim fizika lenne a legjobb, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.
Ubival? Minden. Pézzsóvár tróger banda, akár csak az EA vagy az Activision. Kliens tekintetében pedig a legutolsó a 3 közül (Steam, Origin, uPlay) minőségre. Képesek megtenni ugyanazt, mint amit az Atari elkövetett... Más bajom nincs velük.
FC3 botrány óta nem igen követem figyelemmel az eseményeket. Eljátszották kb ugyanazt, mint amit az Aliens: Colonial Marines-szal, csak itt nem volt susmus a pénzzel. Egyszerűen a kiállításokon mutogatott demó köszönőviszonyban nincs a valósággal.
-
Gigi01
őstag
válasz
bazso29 #12448 üzenetére
Hát nem tudom.Azért reménykedjünk!
Amúgy toljátok még innen a gamet? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bazso29 #12446 üzenetére
Sajnos én ezt az E3 videót nem láttam. Ez egy MMO-NFS, nem TDU...
A trailer meg egy rész is lehetne a Halálos Iramban-ból...
Meglátjuk. Nem írom le teljesen, de a tény, hogy az UBI adja ki, és a videóban látottak alapján ez tisztán arcade-nak tűnik, méghozzá a rosszabbik fajtából.
-
TOM-202
senior tag
válasz
bazso29 #12352 üzenetére
Ja, egy kis nitró, küszöbneon, hatalmas szárnyak, bodykit-ek, sportlégszűrő, kályhacső formájú és méretű kidőrrentő meg nézdahátam kameranézet, nagy felháborodás esetén duzzogva talán egy motorháztető nézet. Mindezt full árkád konzolos irányítással, súlypont, tapadás és az alapvető fizika mindennemű hiányával évente újra és újra eladva ugyanazt amíg még megveszik az emberek.
Merthogy nekem a NFS ezt jelenti az elmúlt évek kiadásai alapján. Az utolsó a Carbon és ProStreet volt amit végig is vittem, de már ezeknél is rezgett a léc. Az ezt követőek nem érnek számomra még 990Ft-ot sem az olyanokkal együtt mint a Blur, Burnout Paradise és hasonló konzolos átirat társaik.
Egyszerűen a TDU1 anno nagyon oda****ott minden téren ezeknek a "játékoknak" és abszolút reálisan adta vissza azt hogy "Csak én vagyok, a gép és a végtelen országút" érzést.
Imádok a TDU2-vel nap mint nap száguldozni ugyanazokon az unalomig ismert utakon még úgy is hogy szinte minden egyes fűszálat ismerek mindkét szigeten, mintsem hogy ezekkel a "könnyed szórakozást " nyújtó játékokkal foglaljam le magam. Amíg megy én itt leszek. -
icetihi
csendes tag
-
szacsee
nagyúr
válasz
bazso29 #9713 üzenetére
Tudok menni péntek este, viszont csak később.
Kb fél 9 után fogok hazaérni, max csapódok hozzátok, ha van hely a layeren.
Éjjel fél 2 tájékán megébredtem, utána nem tudtam visszaaludni gondoltam bekapcsolom a gépet netezni. A vége az lett, hogy Sancival találkoztam és útfelfedező körútjára elkísértem.
Kb 100km-t dobtam a kocsiba + irosgatás és kb fél 3 tájékán feküdtem vissza. Ez noormális? -
válasz
bazso29 #9028 üzenetére
Sajna nem olvastál vissza. Én nem csalni akarok, hanem camera hack-elni. Gondolom a nevéből következtettél a csalásra, de mást takar a dolog. Ezzel tudok állítani a kamera pozícióján belső nézetbe, mint a tdu1-ben, csak azt nem tudom, hogy ez mennyire minősül csalásnak, mert nem az, és tudtommal nem is változtat a játék fájljaiban.
Tehát most, hogy tisztáztuk az előzményeket, neked mi a véleményed?
-
TOM-202
senior tag
válasz
bazso29 #9003 üzenetére
Kár hogy szombat esténként nem nagyon vagyok a gép közelében mostanában, de talán ahogy egyre romlik az idő odakint így én is egyre többet punnyadok majd a gép előtt (szombat) esténként is. Ha jól emlékszem talán egy esős júliusi szombat este volt az utolsó amit a gép előtt töltöttem el...
-
-
szabod
senior tag
-
-
czundermák
aktív tag
válasz
bazso29 #8506 üzenetére
Elkell találni a pontos bevitt sör mennyiséget, ha sok nem jó, ha kevés... az se.
Urak emellett ismételten elkezdte a játék amit anno 3870CF-el produkált. A probléma ellenben annyi, jelenleg 1 kártyám van.
Hibajelenség a következő:
Megyek szép nyugodtan, egyszer csak fogja magát a játék lefagy, áll vagy 10 másodpercet, majd egy fekete villanást követően, mintha mi sem történt volna, ugyan onnan folytatom ahol abbahagytam. Ez a ma esti fellépéskor kezdődött, vagy 2 hónapja nem láttam ezt az effektet, hát baromira nem hiányzott.A legfőbb gond, hogy semmit nem berheltem a gépen az elmúlt 1 hétben, szóval kérdéses mitől jött ez elő ismét. Meg kell mondja borzalmasan zavaró, mellette az adott ladderről is ledobál a fagyás után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest