- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
válasz
Doki16 #11818 üzenetére
Régi mentésem nekem is kuka lett.
Oda van 100+ verda 499 óra játékidő 3800 győztes multifutam meg egy rakás lóvé, az előrendelt steam Zondával együtt.
Most hogy le lett árazva beneveztem rá még egyszer, de sajnos kénytelen voltam újat kezdeni.Az a bizonyos kavar szintén negatívan érintett, mert még az email címem sincs meg amire regeltem.
-
csaba951
veterán
válasz
Doki16 #11788 üzenetére
Persze, ezzel hozzájuk kell fordulnod. Az ő oldalukon van a hiba. A linkelt hozzászólásokban meg látod, hogy másoknak mennyire segített / nem segített a support. Szerintem ne sok jóra számíts. Atari EU csődközeli helyzetben van, képzelheted, hogy mennyire lehetnek motiváltak a supportnál. Meg most annyi játékos zúdult a nyakukra 1-2 nap alatt a Steam akció miatt, hogy elárasztották őket a hibajegyek. Tehát most ne 1-2 napos válaszidőre számíts a részükről!
(#11787) Zebu
>Átállítottam hardcore-ra az irányítást, de úgyis visszahúzza...Én középső - sport - módban használom. Nekem ez egyáltalán nem tűnik fel. Úgy látszik, hogy már megszoktam. Egyébként tényleg sajátos viselkedése van a játékba az autóknak. Más játékokban kanyarodáskor, vagy megcsúszáskor egészen másként reagálnak a kocsik. Ezt kénytelen az ember elfogadni. Kiadáskor állítólag sokkal de sokkal rosszabb volt az irányítás. Ezért kapott olyan kevés MetaCritc user pontot. Meg el kell fogadni, hogy ez egy szórakoztató arcade autós játék, nem pedig profi autós szimulátor.
Én nagyon sajnálom, hogy végül is szélnek eresztették a fejlesztőket! Ha kijavították volna a mostani hibákat (sp2 ide vagy oda, még mindig rengeteg van benne!) és még több tartalmat vittek volna bele (még sokkal több ruha, fodrász, plasztika, kocsi matrica cucc, újabb küldetések-kihívások) akkor simán ez lenne minden idők legjobb arcade sandbox autós játéka! Érdekes módon én nem hiányolok belőle még több autót. A most benne lévőkkel elégedett vagyok. Persze nagyon soknak átalakítanám a belső nézetét, mert sok esetben a visszapillantó tükör / tükrök vagy nem működnek vagy éppen használhatatlanok / nem láthatóak a sofőr ülésből.
-
csaba951
veterán
válasz
Doki16 #11784 üzenetére
Ezzel kapcsolatos kalandok a fórumban.
-
TOM-202
senior tag
Én direkt úgy csináltam az összes convoy küldit hogy maximális pénzt kapjak érte de hiába, semmi elismerés nem volt. Egy kicsit csalódtam, mert a teljes összegeken kívül más jutalom nincs.
Az első részben az idegbaj kerülgetett néha a lehetetlen autóleszállító küldetések miatt, de addig próbálkoztam amíg mind perfekt nem lett. Különösen a Gullwing-es volt nagyon nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest