- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
InfiniteReality #13007 üzenetére
Offline módban elindul.
Ellenben az első rész nem volt megvásárolható csak dobozos változatban, így a steamen sincs fent.
-
atomeec
senior tag
válasz
InfiniteReality #13007 üzenetére
Igen, igazad van. Ma gondoltam akkár játszom a második résszel. Kínlódósan, de elindult online a korábbi mentésemmel. Viszont így is úgyis már csak az offline marad, gyűjteni meg a DVD a polcra. Köszönöm!
-
atomeec
senior tag
válasz
InfiniteReality #13005 üzenetére
Úgy értettem én is, hogy elérhető DVD-s kiadásban sok helyről még, de Steam regisztráció úgy nem lehetséges tudtommal
KB mint a GTA 1-2. része. Már a completed verzióban a 3-tól kezdődik (igaz nekem még benne volt az első két rész is). -
atomeec
senior tag
válasz
InfiniteReality #13003 üzenetére
Persze, azzal nincs is gond. Csak jó lenne a "kollekcióba" - az érzés miatt
Használtan, DVD-n is megoldható lenne, de a legtöbb játékom Steam-en van. Na nem lényeg, köszi a választ -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #12860 üzenetére
Na ne mond...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #12828 üzenetére
Na az lenne a vicces... Hawaii akkora lenne, mint a fél USA...
Egyébként azt mondták, hogy lesznek DLC-s területek. Nem derült ki számomra, hogy ezek a bétában megismert térképből kiharapott részletek lesznek, vagy a gyanúsan árulkodó* mexikói határ fog megnyílni...
* - Kanadai határ nincs, de Mexikó fele két határátkelő is van.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #12807 üzenetére
2x bétáztam, másodjára megkerestem az összes roncsot.
Továbbra is 8 fő a limit, ezért lehet csak 4 fős a crew, hogy kijöjjön egymás ellen kettő.
Mondtam már, hogy ez a TDU3, csak nem fizettek 2 millió dollárt a névért. Ugyanazok a betegségek gyötrik. A 30 jelenet/másodperc limit is azért jött be, hogy a hálózatot stabilizálják, mert se a TDU, se a TDU2 nem volt képes stabilan megtartani 8 főt egy layeren. Most már képes.
sz: Plusz minderre rájön az UBI, vagyis megjelenés után 1-2 napig/hétig nem lehet majd játszani a Crew-val, mert az uPlay le fog rohadni a francba...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #12805 üzenetére
Nekem csak az a bajom, hogy itt ez már egy sorozat harmadik része, és egyszerűen nincs fejlődés, csak átalakulás.
Persze, továbbra is adja amit kell, a szabadságfokot, amit semmi más nem, de valahogy sosem sikerül igazán megcsinálni a játékot.
A TDU2 rengeteg újat hozott, de sajnos legalább ennyivel rosszabb is volt az elődnél és ez sajnos igaz a Crew-ra is.
Igen, bejött egy részletesebb tuning, bejött egy részletesebb optikai testre szabhatóság, de annak ellenére, hogy önmagát kőkeményen MMO-nak mondja, eldobta magától a TDU2 formálható karakter-rendszerét és a remek szintén formálható safehouse-rendszert egy sablonos sztoriért.
Ezt tetézi, hogy továbbra is csak 8 ember fér meg egymás mellett, ráadásul most már csak 4-en formálhatunk egy Crew-t, míg TDU-ban (ha a szerver is úgy akarta) akár 6-7 ember is összezárhatta magát egy layer-re. 8 sajnos már nem, vagy csak nagyon ritkán, mert valaki folyton kiesett a zárás ellenére is. -
atomeec
senior tag
válasz
InfiniteReality #12530 üzenetére
Értem. Legalábbis a mentés részt, a többi meg majd kiderül ha teljesen új játékot kezdek pár év múlva
Lehet beruházok majd 1-2 autóra. Köszi a választ!
-
Amur
addikt
válasz
InfiniteReality #12520 üzenetére
Ma már toltam multiplayer race-t,igaz becsatlakozás után láttam hogy mindenki full upgrade,nekem meg még csak 2-es,de utolsónak is lennie kell valakinek!
Ez a klubosdi hogy van? Azt látom hogy 50k-ért lehet csatlakozni, de gondolom olyan klán-rendszer féleség?
Van aktív magyar klub ahová jelentkezhetek? -
Amur
addikt
válasz
InfiniteReality #12516 üzenetére
akkor a LAN MAC adresst írom a MAC-hoz alá pedig mondjuk 192.168.0.107
-
Debilon
addikt
válasz
InfiniteReality #12516 üzenetére
tp-link-em van, és 100-tól felfelé osztja ki
-
Amur
addikt
válasz
InfiniteReality #12512 üzenetére
megtaláltam adress reservation nálam(tp-link)
ott mac és reserved ip címet kér,már csak az a kérdés ide mit kell írnom? -
Rexcor
őstag
válasz
InfiniteReality #12466 üzenetére
Mindenből a legújabb driver van fent és nem ment semmilyen program a háttérben. Régebben HD 4890 CF-en is ez a micro stuttering volt a bajom a játékkal és most GTX 780-al is játszhatatlan.
csaba951: Már próbáltam vsync-el is de még rosszabb.
-
PNKDRR
csendes tag
válasz
InfiniteReality #12466 üzenetére
Mindenből a legfrisseb driver van fent és egyáltalán nem fut semmi alkalmazás meg segéd program csak a steam!
-
nevo
aktív tag
válasz
InfiniteReality #12410 üzenetére
nem mert ott a második rész sokat nyomott a latba.
-
bazso29
aktív tag
válasz
InfiniteReality #12158 üzenetére
A 0.1-es verzió elérhető, de az új szűrők miatt lehet, hogy "cheater detected"et kapsz. A további fejlesztését rég abbahagyták.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #12007 üzenetére
Nem csak te...
Egy páran abban bízunk, hogy valaki felkarolja a TDU-t és csinál belőle egy F2P MMO-t. Hetente kitolnak 1-2 autót DLC formájában, havonta pár új bajnokságot, negyedévente egy mapot és kész... Örök élet... Ne mondja senki, hogy 200Ft drága egy darab autóért, ha nincs kötelezettség megvenni...
-
Asbee
veterán
válasz
InfiniteReality #12005 üzenetére
Vicc amit művelnek...
-
czundermák
aktív tag
válasz
InfiniteReality #11954 üzenetére
Fel persze.
Eddig így nézünk ki:
bazso29
Zebu
Asbee
InfiniteReality (kérdőjel)
TESCo-Zsömle
czundermákMég 2 (vagy 3) hely.
-
Matyó83
tag
válasz
InfiniteReality #11560 üzenetére
Hali.
A középső gombot nem eszi meg. vagyis igen, de állitani ott sem/ugy sem tudom.
A driver "friss". A virágbolti mit takar nálad? Bétát? Mert akkor nyert, az van fennt.. De elvileg csak az avn amd-hez. más játékoknál ez segített, és azért, hogy néha kocsikázzak, nem cserélem le.
Akkor passzolom a hiba okát.Köszi szépen.
-
spety87
csendes tag
válasz
InfiniteReality #11576 üzenetére
Értem!
Nos a vírusirtóm az nod 32, az alaplai driver és videókártya driver a legfrissebbek azokat már leellenőriztem!Mondjuk a windows az már rég volt újra telepítve. A folyamatosan futó programokból mi az amit le lehetne állítani ? Talán egy win telepítés segítene? Nem tudom...
Írták hogy a videokártyám játékra nem alkalmas, az lehet hogy nem a legjobb és nem a leggyorsabb, de ha más új játékokat gond nélkül visz full hd-bam magas beállítással, alig ha hinném hogy most ez miatt újat kéne vegyek?! -
spae
aktív tag
válasz
InfiniteReality #11568 üzenetére
Tudom, ez csak olyan költői kérdés volt!
-
AlexWolf
senior tag
válasz
InfiniteReality #11560 üzenetére
Van egy nagyon hülye kérdésem.
Tegnap este megnyertem az egyszemélyes játékban Ibizában az utcsó Solar Crown versenyt, aminek a díja egy Lotus volt, meg 1 milla.
Lesz még ilyen versenysorozat a játékban? Ha nem, akkor honnan lehet pénzt keríteni a 2 milliós kocsikra?
Többször végig lehet csinálni pl ezt az 1 millás versenysort és többször is meg lehet kapni a lóvét? -
Geryson
addikt
válasz
InfiniteReality #11433 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy miért lenne "szánalmas"??? Azért kellene Veyron vagy Zonda, hogy a srácokkal tudjak cruise-olni. A versenyeket csinálgatom a magam tempójában, egyszer majd összegyűlik a pénzem rá, de addig is lassú az R8. Először kérdezz rá sztem, hogy miért kell a pénzbeli segítség és utána ítélkezz.
TDU1-ben is úgy csináltam milliókat már az elején, hogy eladtam méregdrágán a kocsikat és meg-megveszegették. Ennek ellenére hónapokkal később szépen lassan kipörgettem a játék hagyományos részét 100%-ra, egy gramm csalás nélkül.
Asbee: Köszi, akkor egyenlőre kihagyom...
-
Asbee
veterán
válasz
InfiniteReality #11433 üzenetére
Nagyon sokan csinálták amíg lehetett és meg mondom őszíntán meg is tudom őket érteni, főleg amikor már kezdett kihalni a játék. Itt azért nem olyan könnyű pénzt szerezni mint pl az tdu1-ben ahol csak újra kellett kezdeni a versenyt. És amikor rendes pénzért megveszed a dlc autót de a játékban nincs rá lóvéd, akkor engem nem érdekelt, hogy online vagyok vagy nem.
-
Brucehun
aktív tag
válasz
InfiniteReality #10972 üzenetére
Mint az első résznél igaz?
És tudom offline modban is játszani, mint az első részt? -
szabod
senior tag
válasz
InfiniteReality #10820 üzenetére
-
smisa
őstag
válasz
Gondolom Hawai 3 zóna
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Autópálya?
-
szabod
senior tag
válasz
InfiniteReality #10816 üzenetére
a H3-on ki lehet
-
aero.
veterán
válasz
InfiniteReality #10672 üzenetére
Most elvileg úgy is marad nappal, nem tudtam kipróbálni, mert este volt mindenhol. Este nem lehet lekapcsolni, hogy úgymaradjon.
Instant insland change annyi, hogy rámész a reptérre és Go Hawaii pl.
-
aero.
veterán
válasz
InfiniteReality #10669 üzenetére
instant island change tuti van, probaltam.
-
fatal`
titán
válasz
InfiniteReality #10669 üzenetére
Headlight control van, a villanóval, legalábbis állítólag. Még nem próbáltam ki, majd holnap, mert holnap korán kelek.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
InfiniteReality #10655 üzenetére
Szerintem azért nem megy az ide feltett torrentes DLC2 megoldás, mert pont hogy kellene neki a DLC cache is (ami a hozzászólásban úgy van írva hogy törölni kell). Tehát kellene a kicsomagolt file-ok + a letöltött cache mappa is...)
-
Isu979
csendes tag
válasz
InfiniteReality #10293 üzenetére
Köszi! Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet!
-
BeerBier
senior tag
válasz
InfiniteReality #10083 üzenetére
Üdv Urak!
Ha elérem azt a szintet hogy átjussak Hawaii szigetére,ott újra kell autókat/házakat vennem majd?
Vagy amit Ibizán összeszedtem az ott is megjelenik? -
Csabee.
nagyúr
válasz
InfiniteReality #9747 üzenetére
Mostanság elég sokat szarozik a szerver..
-
BigBlackDog
veterán
válasz
InfiniteReality #9747 üzenetére
Előbb engem is ledobott.
-
madstunt
addikt
válasz
InfiniteReality #9700 üzenetére
se akkor se most nem enged be a crcbe, azt írja nem online-ok a szerverek, pedig de...
-
TOM-202
senior tag
válasz
InfiniteReality #9424 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de valami utalásra emlékszem hogy mehetek a reptérre miután elértem a 10. szintet. Rég volt már nagyon, ...februárban talán?
Én gépátépítés miatt egy ideje nem vagyok, remélem a jövő hétre kész és ismét fel tudok lépni. -
TOM-202
senior tag
válasz
InfiniteReality #9418 üzenetére
Ha elérted a 10. szintet mehetsz a reptérre és irány Oahu. Ott folytatódnak a versenyek.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
InfiniteReality #9418 üzenetére
Jól tudom igen. Előtte, mikor a 10-es szintet elérted, volt szó a folytatásról Hawaii-on.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
InfiniteReality #9398 üzenetére
Megnéztem. A fenti benzinkutas útrészlet már megvolt, alul az a kis ficak valóban kimaradt. Találtam +2 roncsot, de még mindig kell egy jópár. Majd vadászok értelmes méretben kinyomtatható térképet
Köszi! (Mondjuk a "jujjdejó az egész szigetet felfedeztem" achievementet most sem adta meg).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #9401 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Nem kell mindent a szádba adnia. Így tovább tart. Ha meg sürgős, akkor ott a videó...
Tjacsi: Igen, de minden fényképnél ott a leírás, hogy nagyjából merre találod, és maga a kép is sokat segít.
BigBlackDog: Én ilyet a való életbe hallottam. Egyik ismerősünk jött haza Horvátországból, és szépen követte az autópályán az előtte haladót ~120-as tempóval. Az előtte levő hirtelen satuzott, majd kirántotta a kormányt jobbra. Ismerős előtt meg ott volt 20m-re az álló kocsisor vége...
-
BigBlackDog
veterán
válasz
InfiniteReality #9401 üzenetére
Volt már, nem egyszer, hogy verseny közben kikerültem egy AI-t, mögöttem lévő versenyző (gép) meg telibe. Azért szopatja a gép saját magát is, nemcsak engem
.
-
Tjacsi
csendes tag
válasz
A fényképekből néhány még az út közelében sincs. Átvágsz erdőn mezőn valami romhoz és ott kell fotózni. Nem 1 nem 2 ilyen van.
-
szabod
senior tag
válasz
A roncsokhoz van az első hsz-ben videó és térkép segítség is. Azok alapján meg kell, hogy legyenek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Az alap roncsokat sehol se jelöli a térkép. Ha a közelébe érsz egynek, beindul a radar. Csak a DLC1-es két autó van jelölve.
Másrészt a radar csak freeride-ba működik. Verseny közben akkor se, ha a roncs mellett mész el. Az utat azonban akkor is festi.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #9391 üzenetére
Először is olvass.
Test Drive Unlimited 2 - Segítség, PH! játékosok listája #1-ben!
Ott van a segítség.
Na nézzük...
- Ibizán van két apró utacska, ami felett könnyű elsiklani. Az egyik délen, a sóbányába vezető úton egy apró bekötőút egy malomhoz. Nem messze innen roncs is volt, szintén egy bekötőúton. A másik északon van egy még rövidebb utacska az alagút előtti benzinkútnál. Ezt a kettőt szokták rendszeresen kihagyni, de a városban is könnyű hibázni... Az achievement teljesíthető, nekünk is sikerült.
- A roncsokból is meg lehet találni mindet, az is sikerült.
- A 4-es szintű tuninghoz majdnem 100%-os discovery kell, ami azt jelenti, hogy Utak+fényképek+bombás küldik. Ha jól emlékszem, 100%-os út és fotó mellett kihagyhatsz 2-5 bombás küldit, mert már megadja. Ezen is túl vagyunk, tehát teljesíthető.
- Ezt is meg lehet csinálni gond nélkül.Mindbe belefutottunk, és valamennyit teljesítettük is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
InfiniteReality #9323 üzenetére
Engedelmeddel felveszlek én is.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
InfiniteReality #9319 üzenetére
Megnéztem dsgnetonline a játékban a nevem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
InfiniteReality #9319 üzenetére
Este felveszlek, ma este szerintem 2órát biztos Online leszek 9-től!
-
vulnrea
aktív tag
válasz
InfiniteReality #9296 üzenetére
Köszi, sikerült
Igazából csak attól féltem, hogy írták is egy páran, hogy 5x lehet telepíteni, na most én már ezt 7x tettem meg, mert nem tudtam erről
-
BigBlackDog
veterán
válasz
InfiniteReality #9285 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az öt lehetőségből nem lőtték el az összeset, így tudtam volna én is bejelentkezni. Vagy a telepítőnek megadott és aktivált kulcs kötődik a játékban megadott account névhez, jelszóhoz?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
InfiniteReality #9269 üzenetére
Mert mar lejottem
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #9256 üzenetére
Attól ne félj. Ez már rég biztos.
A jövő februárra ígért DLC2-nek már augusztus óta itt kellene lennie...
Meg van már fenekelve ez a játék azzal a 2-4 fejlesztővel, aki még szöszmög vele...
-
Asbee
veterán
válasz
InfiniteReality #9248 üzenetére
Ezen a játékon azért bőven lenne még mit javítani
. Nekem a dlc-s mustang a kedvencem 288 a vége ha jól emlékszem, 5-ösben viszi aztán ott van még a 6-ik fokozat de semmit nem ér.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Így ahogy előttem írták, szuperakció volt Steamen, egyből rácsaptam
3at vettem
2-t gifteltem, 1et magamnak! Ennyiért ingyen volt úgy érzem!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Akció volt a Steam-en és 5€-ért dobálták.
-
Pecc
őstag
válasz
InfiniteReality #9223 üzenetére
Ugyanez, viszont most inaktív vagyok egy ideig.
-
Pecc
őstag
válasz
InfiniteReality #9221 üzenetére
Jaja
-
csabi2008
tag
válasz
InfiniteReality #9217 üzenetére
Szintugy,ismetelhetunk majd
csak irj,hogy neked mikor jó
csak muszaj lesz gyujteni valami jobb verdara
-
Pecc
őstag
válasz
InfiniteReality #9217 üzenetére
Hoppá ki került elő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest