- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
DigitXT #13179 üzenetére
feljebb van filmem,hogy milyen is napjainkban a game
ahogy latom te meg a tdu val mentel akkoriban..en azt xbox360 on..majd a 2. is..baromi regen volt..de van belole tdu platinum edition= felpofozott grafikaval-all in one
hasonlo van a tdu2 ben is,nekem az van.
ja/dirt 3 c.e. van itthon de 2015. frissebb,mint a tied volt -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DigitXT #13179 üzenetére
Ez hiányzik legjobban. Imádtam a pályákat csinálni. Böngészni a térképen, kiszúrni egy részt, aztán menni, kacskázni mindenfele míg össze nem állt a fejemben egy viszonylag rövid, de kellőképpen élvezetes menet. Ne mírom, hogy kis, mert az elején azért voltak viszonylag hosszabb, nagyobb sebességű cuccok is, amik aztán a könnyebb javíthatóság érdekében kikoptak és inkább ilyen 1-1,5 perces futások jöttek, kis szomszédságok utcahálója keresztbe-hosszába átfutva.
Amivel én mentem, abból már alig van működőképes változat. Pár éve briteknál láttam egy vadonat újat gyári csomagolásában, csak épp nem postáztak balkánra.
Ótvaros egy vacak volt, de a gombok kiosztása tökéletes autóversenyezni. Bal szélen a két gomb hüvelykujj alatt sima és kézifék, elől a ravasz a gáz. Gondoltam rá, hogy kéne csinálni egyet analóg ravasszal, mint a modern gamepad-eken, de akkor már a fékre is kéne vmi, azt meg ne mtudod kulturáltan megoldani, hogy közben a kéziféket ne veszítsd el. Egyéni szoc problem.
És ja. Kormány szinte mindig szívás, ha ennyire éles kis pályákon kell a vasat terelgetni ÉS "nem te vagy a Sumahere", ahogy a Taxiban mondták. Ezért volt mindkét játékban h-váltó kompenzáció, amit az elsőben még egy könnyed kuplung+up-/downshift kombóval, a másodikban egy fél Rachmanyinov mű lezongorázásával tudtál exploit-olni, külön fogva mind a 8 fokozatot + kuplung.
Régi, szép idők... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DigitXT #12502 üzenetére
Ha van kedved, ja. de az Online részt szerintem már most is elfelejtheted. Mikor cimbiékkel legutóbb megvettük Steam-re, igen penetráns hullaszag lengte be az online szekciót. Gyakorlatilag nem volt klub, ami ellen versenyezni lehetett volna, még "csúcsidőben" sem...
Az egykori klubunk tele van ismeretlenekkel, visszamenni se tudunk. Az meg nem 1 hét, ha két gyakorlatilag zéró klubbal ekezdünk versenyezni egymás ellen...
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #10901 üzenetére
Szembejött velem a neten a menüzene, így egy kis (OFF) agymenés.
Pest Drive Unlimited. (Na jó, igazából Budáról indul a történet, de sebaj.)
Szerk: ha már a motorokról volt szó. Talán majd hétvégén megnézem.
Szerk: igen, direkt torzított a kamerakép. De nem, nem direkt akadozik.
Valszeg a YouTube nem nagyon komálja a 60 FPS-re gyorsított videót... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DigitXT #9348 üzenetére
Ha csak versenyezni akarsz, akkor ott a C.R.C., meg a sok multi verseny.
A farmolás lényege nem a szórakozás, hanem valaminek a minél gyorsabb előteremtése. Jelen esetben pénzről van szó.
De mint írtam, kell egy autofire-el ellátott kontroller meg egy kaszinó DLC. Beülsz a félkarú mecénás elé, és beteszed a pörgetés gombját automatára. Ha ez megvan, mész a dolgodra és a pénz el van intézve...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DigitXT #9102 üzenetére
nV-nek még egyáltalán nincs drivere ahhoz az új játékhoz...
-
GoZoL
senior tag
válasz
DigitXT #8670 üzenetére
Most olyan 50-60 körüli fps van. Programozást tanultam de rájöttem nem az én világom, szval sejtem mi munka lehet egy ilyen programot összerakni. Húzás előtt 1440x990-ben ment olyan 30 fpst, 1600-os felbontásban jóval lentebb volt az fps és szó szerint szaggatott a játék. Most tökéletes már csak egy jobb coolert kell beszereznem! Este megpróbálok menni a krúzra!
-
Xirtam
veterán
válasz
DigitXT #8670 üzenetére
+ teljes mértékben.
Én amúgy a 60 fix FPS-t szeretem, 30-40-nél már zavaró számomra. Viszont, ha fix 60 FPS-ed van és egyszer lejjebb esik 58-50-re már azt is észreveszed.
Optimalizálásról csak annyit, hogy ott van a játékban lévő index is, sokan köztük én is úgy gondolom, hogy ez tök egyszerű. De ha végig gondolom programozói szemmel. Akkor viszont nem ilyen egyszerű ez az egész. Ugyan így gondolom az optimalizálást is, hiszen hány millió config van, amelyre mind jól kell belőni a motort. Na de no offense
-
bimbilla09
tag
válasz
DigitXT #8547 üzenetére
azokhoz is ..
egy tip : a navigátorra ne figyelj mikor azt mondja "don't cut" teljesen okésan bele lehet menni abba a kis árokba ÍZLÉSESEN ! az a kis árok nem azért van ott hogy elvezesse a vizet, hanem azért mert neked segít kanyarodni ha okosan kihasználod. rá kell jönni mennyire menj bele, akkor szinte nem is kell kormányozni -
N3ST1C
tag
válasz
DigitXT #8538 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Nem mondhatnám hogy verekedő képes fizikai állapotba lennék
Tartóra viszont nincs szükségem, talán ha valami csoda folytán lemondana róla az illető aki vinné akkor vevő lennék rá
Mert így nem igazán megy a TDU2 bár fűvőn már jobban vezetek mint az úton -
czundermák
aktív tag
válasz
DigitXT #8513 üzenetére
Ha ez nem melegíti meg jobban mint a TDU2 akkor befonom azt a centis hajam.Ráeresztettem mindent Burning, Extrem Burning amit csak bír, semmi hasonló jelenség nem történt mint TDU-ba, szóval nemtudom mi lehet.
Holnap délutánra remélem rendbe jön, mert ha ebből a furikázásból kimaradok, haragudni fogok erre a játékra.
-
czundermák
aktív tag
válasz
DigitXT #8509 üzenetére
Hát ez az egy amiben biztos vagyok, hogy nem történik meg.
Mármint tudom mit csinál a recovery, de tuti nem melegszik túl, valami más gebasz van. Afterburner figyeli, monitoroztam 53 fokos max. a játék alatt. Most mikor voltak a 38 fokok ment fel Furmark alatt 61 fokig, rendesen dolgozik a TF III.
De ez a fura vágod, más játék alatt nem csinálja, előtte nyomattam Fallout 3-at, azalatt a gép is jobban izzad mégsem fagy vagy áll be a kép. -
-
-
tomsolo
addikt
válasz
DigitXT #8041 üzenetére
Kedves Mester!
Rendkívül érdekfeszítő téma, örülök, hogy a felszínen maradt.
Benyavalyogsz egy kb mindenki által ismert/leszart dolgot az offszálon utána cseszel észrevenni a szmálylit és itt pörögsz ezerrel ezen a foson, míg egy laza személyeskedésben saját magad oltod szénné.
Várom hasonló értékes kommentjeidet, remek meglátásaidat és további útmutatásokat, hogy hogyan boldoguljak az élet rögös talaján.
Addig is jó gurulást mikor havonta egyszer feltolod az arcodat a szerverre.
-
-
Plebi
senior tag
válasz
DigitXT #7752 üzenetére
Egyet értek veled, az valóban nagyon nem jó, akármit is teszek.
Az eladással kapcsolatban:
Előrendeltem tűkön ültem, meglett, örültem, aztán már nem annyira, de tudtam, hogy az első rész, hogyan indult, szóval kivártam, de semmi pozitív változás nem történt. Szóval azért elég sokat vártam még eladtam, inkább még eladható volt.
Ezt a pénzt inkább a trackmania 2-re rakom félre, az előzmények nagyon nagyok, még ma is sok időre leköt, remélhetőleg nem lesz akkora csalódás mint... ez.
Abban az esetben, ha kb egy év múlva már annyira peccselt lesz, hogy mindn frankón működjön, akkor biztosan veszek megint egy TDU2-t, nyomott áron, persze, ha még lesz értelme és játszanak vele eleget.
-
szabod
senior tag
válasz
DigitXT #7369 üzenetére
Az egyetlen gyors pénzkereseti lehetőség a casinóban van. 1v1 poker, 25k-s, mindig all in és hagyod a másikat nyerni. 2-3 óra alatt simán össze lehetett szedni 5 milliót, amit ugye 10 misi. Egyetlen probléma, hogy aki a pénzt adja annak backupolnia kell, egy idő után feltűnő lehet. A másik meg, hogy eléggé előre lehet kerülni a ranglistában, ahol ugye az 1. helyeken a csalók vannak. Múltkor pl a 6. helyre kelrültem, azóta szerencsére már valahol a 30. hely körül lehetek. Szóval ha azt nézzük, ez is egyfajta csalás, bár én a kiskaput jobban szeretem rá használni. Nem csinálnánk ezt, ha tettek volna bele normális megoldást...
tomsolo: a CRC inkább a hardcore versenyzőknek van, én nem szenvedek vele azért, hogy 10 perccel kséőbb vki megdöntse a rekordomat amiért fél órát szenvedtem...
-
tomsolo
addikt
válasz
DigitXT #7369 üzenetére
Annyi ellentmondás azért van ebben a dologban, hogy az elmúlt két-három hétben kb. 4 milláért toltam fel CRC versenyeket és a friendek közül már csak a töredék versenyzik, megy rajta - volt amit én hoztam el végül.
Most már csak egyet raktam fel - ott Broncot kéne megfogni, de nem lehetetlen mert kb ilyeneket mentem mikor tesztelés közben jobban elkaptam a ritmust.
Az elején még jó volt a public CRC de ma már szinte csak cheatelt eredmények vannak vagy 0 pénzes, 60 perces monoton szarok.
-
Enton
addikt
válasz
DigitXT #7251 üzenetére
Csak turtam a google-t képek után mert láttam már pár ilyet, csak képem nem volt róla, ez konkrétan ja ilyen SLI akármi. De nagyon sok kép van ahol csak plusz gombokat okosítanak hasonló módszerrel, minden lényeges info-t meg lehet ezekről találni csak azt nem hogy hogyan vezetik el a kábeleket.
MInt itt is: [link]Elég korrekt a mod de pont erről a kábelezésről nincs egy kép se, csak előtte meg utána. Vagyis egy éppeséggel van de ott a kis pici vékony kgombkábel megy bele a gyári mellé.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Fel
addikt
válasz
DigitXT #7134 üzenetére
Ezt várjuk már egy ideje (ápr. 13-án jelentették be) : [link]
Ma este 20:30-tól újra lesz összejövetel. A mai program is "Folow the Leader" co-op challenge teljesítés lesz. És igen, Ibizán, de gondolom ott még kevesebb van, mint Oahun, ezért majd átröppenünk Hawaii-ra (ha lesz kedv és kitartás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest