- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion81
tag
válasz
TESCO-Zsömle #13184 üzenetére
Most valami megmozdult bennem...egy érzés ott legbelül...
-
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #13174 üzenetére
Én anno a TDU házi versenyek miatt regisztráltam a YT-ra...
Az olyan zenét nem tudták bántani, ami saját szerzemény volt.
(Meg az elején a Tankcsapda is simán elfért, aztán idővel rájöttek...)Az a durva, hogy egy kanyarkombinációt meglátva 13 év távlatából
is összerezzent a gyomrom: rögtön beugrott, hogy ekkor épp a G25
volt a kezemben, amivel azt nagyon nehéznek éreztem. Gamepadot
ugye kicsapja az ember pikk-pakk végállásba, de a kormányt nem...
Ellenberger sokkal simább az egész, mint az Enzo-s futam, ahol tök
látszik a keréken a digitális(abb) kormányzás. (Gamepad-os voltam.)Ugyanitt persze a Godsmacket fél napon belül lekapták róla a b.zik...Ui: mondjuk a nehézséget okozhatta, hogy a levegőben viszonylag
nehéz a verseny-személygépjárművet kormányozni (vagy lassítani).
És utána ugye az jobb-bal kombó gyilkos volt: sokszor eldobtam.A DiRT3 meg nagyon OFF, de volt abból is egy pár vicces videóm.
Csak hogy lazán kapcsolódjon a terep2-höz, ezen 1nsane zene van.
Nagy kár, hogy a In2ane már más fejlesztővel a közelébe sem ért. -
®abstract®
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13174 üzenetére
ja,persze
en meg először xbox360 játszottam először,de hol van az már..
egyébként múlt időben irsz csak a game ről pedig a mai napig játszható.na,nem pontosan úgy,mint amikor az eden games szerverek működtek(amiket lekapcsoltak jo par eve) de megoldható az online része,mert a rajongók & lelkes modderek keszitettek online szervert- project paradise néven fut- de nekem elég az offline része is a game nek.
de pc n meg úgy 2,5 éve megoldottam,hogy működjön 😎
a tdu2 rs verzio ami nekem most van,az pedig tavalyi fejlesztés,amit lelkes orosz & más rajongók hegesztettek össze- elég jo lettvannak benne hibák de nem vészes.
akit érdekel a game ,tudok segiteni,irjon üzenetet 😎
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13171 üzenetére
Én egy full sim openworldnek tudnék örülni. És szerintem más is, Assetto Corsa elég népszerű a free roam modokkal
-
®abstract®
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13171 üzenetére
#ratrak
#fatal
en elegedett vagyok a felpofozott tdu2 vel
nem iserdekel a solar crown!
egy kis video milyen a game
[link]
-
®abstract®
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13161 üzenetére
nemtom pontosan mert nem vagyok szagértő 😎
mas játékok alapján a japán térkép nem izgat mert szűk & kanyargos utak jellemzik bal oldali közlekedéssel..
a másik az,hogy ez a cég adta ki a wrc fia c.s. rally kat amik addig jók amig el nem indulsz..a fizika teljesen rossz..a 8. részt még teszteltem de hiba volt.sehogy se jó.
a dirt 3 az faxa game & a dirt sorozat,de ugye ezek mind a codemastershez tartoznak,akik értenek hozzá!
egyébként korábban ide tettem hogyan lehet felpofozni a TDU2 megvan a forrás hozzá.
neked lehet jo lenne a ubisoftos the crew 2 game,ami nagyon adja,hatalmas bejárható nyilt világú verseny játék, földön-vizen- levegőben lehet haladnimondjuk csak online megy!
nekem van FH3-FH4-wreckfest-Dirt 3-TDU2 felpofozva ami sokkal jobb,mint a gyári állapota mert sok & jobb auto van & javitott grafikával. de most az ETS2 n vagyok rajta! -
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13163 üzenetére
Igen, csak az több, mint 15 éve volt és azért a játék maga játszható volt.
A WRC-ben viszont minden résznél deal breaking bugok vannak, a Generationsben pl. a gáz meg a kézifék bugos.
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13161 üzenetére
A legnagyobb rizikó itt a fejlesztő és a kiadó
Ha olyan lesz a support meg a bugfix mint a WRC sorozaton, akkor nem sok jövőt jósolok a játéknak.
Mondjuk én valószínűleg nem fogom megvenni, ilyen kicsi pályán, ráadásul bal oldali közlekedéssel abszolút hidegen hagy.
-
®abstract®
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13158 üzenetére
Jogos amit írsz írom ezt úgy hogy a FH3 & FH4 is megvan. Nagyon komoly mind a kettő
egyébként korábban itt leírtam & linkeltem hogyan lehet a második részt jelentősen felpofozni.
Néztem egy rajongó videóját solar crown al kapcsolatban és összehasonlította a térképek méretét- tdu2-fh3-fh4-tdusc. Ez volt a sorrendje= tdu2-fh4-fh3-tdusc.Valamelyik videójában beszél róla de már nem emlékszem pontosan.
Ez a tag nyakig benne van a témában és naprakész [link]
Ennek az új résznek meglepően kicsi lesz a térkép mérete a második részhez képest csak a töredékejó majd később kiegészítőkkel lehet hogy meg tudják növelni de ki tudja mi lesz abból..
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13158 üzenetére
Egyetértek. Viszont a kylotonnban nem bízom, tiszta bug a WRC is sajna, pedig amúgy jó.
De ez a játék hidegen hagy, mert kicsi lesz a map és baloldali közlekedés.
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13145 üzenetére
Szerintem semmi köze a gyűjtői kiadásnak ehhez. Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem lesz. A második rész 10 éves, az első mégtöbb, azóta megváltoztak a dolgok.
Szerintem dobozos kiadás sem lesz, legalábbis PC-re, talán a WRC játékokból sincs. Én örülnék neki pedig, dobozosan venném meg szerintem, a többi is úgy van meg.
-
nap
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #13145 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a harmadik részhez az én gépem már kevés lesz.
Vicces volt, hogy elfogadtam az A7-es kihívást, de nem volt A7-es kocsim, (helyem sem), így mindig a Volkswagen kereskedésbe vitt a GPS.
-
TommyX_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13137 üzenetére
Közben eltelt néhány nap és kis olvasgatás után, meg lett egyfajta megoldás, hogy a régi mentés működjön.
De előtt néhány infó:
1. Ha a felhasználó nevedbe a régi mentésben van alsó vonás, akkor nem fog működni.
2. Ugyan annak kéne lennie a régi profilodon használt felhasználó névnek és jelszónak, mint amit majd a TDU World oldalon fogsz regisztrációkor megadni.
Az igazsághoz hozzátartozik, én nem emlékezetem már, hogy utoljára 5 éve mi volt a jelszavam a testdriveunlimited2.com oldalon, mivel az oldal nem működik, így már nem is fogjuk megtudni.Ha valaki olyan volt, mint én és megőrizte a mentést, akkor van esélye rá, hogy működjön online a mentés újra!
Vegyünk egy példát, ha a régi mentésben a választod neved, mondjuk "huntamas" volt, akkor ezzel a névvel regisztrálsz a Tdu World oldalon.
Csinálsz egy új profilt, mondjuk "tamashun" néven, játszatsz vele kicsit, mondjuk juss el a C4-es licensz megszerzésig.
Utána nyomsz egy ESC billentyűt->Profiles menüpont.
Kiválasztod a régi profilod, vagyis ha irányítóval kezeled a játékot, akkor úgymond ráviszed a kijelölő sávot, ha egérrel, akkor is ugyanezt csinálod.
Ha megtörtént a kijelölés, akkor alul az Edit gombra nyomsz/kattintasz.
Ha jól regisztráltál, akkor felül a "huntamas"-t látod, a Tdu world nick névnél is a "huntamas"-t látod.
A password részhez beírod a a Tdu World oldalon használt jelszavad és kis töltés után a régi mentésed újra használható lesz. -
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13128 üzenetére
Az első rész is megy eredeti kulccsal, nocdvel (platinum moddal és project paradise-szal online is).
Viszont a második részhez nincs szerver, így az csak offline profillal megy.
-
smisa
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13113 üzenetére
Nekem is nagyon , majdnem elsírtam magam a video alatt
Azok a gurulások hétvégén de jó is volt -
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13118 üzenetére
Nem tudni milyen lesz a fizika
Meglátjuk, sok info még nincs. A második résznek szerintem pont a fizika volt a legnagyobb baja, illetve az, hogy a 900 fokos kormányt nem lehet rendesen belőni.
1:1 MAP-pal egyetértek, meg jó autókínálat.
-
fatal`
titán
válasz
TESCO-Zsömle #13116 üzenetére
Az első részhez van
2-höz csak az AutoPack van, de nincs multi, az első részben Project Paradise-szal még van, de nyilván nincsenek sokan.
Custom pályák nincsenek.
-
fatal`
titán
válasz
Hátha az új jó lesz
Amúgy az első rész a Platinum MOD-dal még most is nagyon fasza
-
Lion81
tag
válasz
Nekem iiiiiiiiis!
-
_stick_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12918 üzenetére
Kérdés, ha nem mennek a szerverek, akkor az exploit-al nem is mókolni?
-
_stick_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12924 üzenetére
Ez csak úgy működik, 3x1M 24 órára?
Nincs még 3M-m. -
TannerHUN
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12922 üzenetére
Ha privátra állítom, akkor megkapom úgy is a pénzt?
Csak mert az akkor eléggé nagy bug. -
TannerHUN
aktív tag
válasz
"24h elteltével, ha senki sem döntötte meg a versenyek beállított idejét, visszakapod a befizetett pénzt"
Én még anno, mikor feltöltöttem a versenyeket, folyamatosan olyan emberek jöttek, akik pár mp alatt "teljesítették" a kihívást. Ahogy buktam sorba a milliókat, meg is untam odajárni.
Csalás az egész játék... Még a leges legelején volt jó, amikor még nem vették meg annyian a játékot. Ott még a kaszinóban is normálisan játszottak. Volt esélyed nyerni is. Voltak kihívásos versenyek és nem utolsó sorban jó fejek voltak a játékosok. Ez a tendencia sajnos bő fél év elteltével elszállt.
Pedig még körözgetnék én is, de nincs hozzá lelki erőm. -
_stick_
őstag
válasz
Kösz a választ, ez első tűnik a leghatásosabbnak.
Online játékról hogyan tudok biztonsági mentést készíteni? -
_stick_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12916 üzenetére
Az elsőt nem tudom mi, de mindkettő érdekelne
-
nap
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12897 üzenetére
Offline is lehet játszani vele... szóval működik.
És nem három óra alatt tolod végig... -
dunc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12897 üzenetére
már van online szerver. Működik.
-
dunc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12883 üzenetére
Mi a f@szért véded ez a tolvaj bandát? Ez olyan mintha lejárt tejet árulnának!!!
-
tomsolo
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12880 üzenetére
Valaki most is épp kiadja ha lehet belőle venni, ne?
-
dunc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12876 üzenetére
La waze! Ha sz@r ne árulják!
-
dunc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12874 üzenetére
Talán nem kéne árulni!!!! Zsömikém!
-
dunc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12872 üzenetére
Hát igen.....ráb@sztam max futhatok a pénzem után!
"sz2: De elvileg játszható a TDU2 is offline, csak trükközni kell vele." ezért vegyen az ember eredeti játékot!?
-
dunc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12868 üzenetére
Igazad van sikerült, de a játék sajna nem indul.... steamon vettem,és az írja telepítsem újra stb, megtettem de így se jó.....
-
dunc
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12868 üzenetére
-
InfiniteReality
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12857 üzenetére
Nem sérült, hanem sajnos tényleg ilyen. Valahogy a játék elkódolja őket. JPEG, és talán fejléc nélküli JPEG, ezért nem olvasható mással.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12854 üzenetére
ez halál komoly? hű ez nagyon nagy görénység basszus...
-
Assdak
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12840 üzenetére
Értem. Tehát ez az offline lag-szerű jelenség, ez mindenkinél megvan, és nincs rá orvosság?
-
laceszgamer
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12829 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mekkora lenne, ahnem hogy meg tudnák-e tölteni tartalommal és hangulattal, nem és semmit a nayg terület, ha az embernek inkább nyűg rajta keresztül-kasul közlekedni.
-
Reaper
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12829 üzenetére
Kanadába majd a hegyeken keresztül megyünk
Amúgy nem tud valaki megoldást arra, hogy TDU1-es letöltött autókat bele lehet-e hekkelni a TDU2-be? Van pár ínyencség, amit kipróbálnék, amíg várunk a Crew-ra.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12813 üzenetére
na, a nyári fizumból pont kijön. zsír.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12819 üzenetére
colm down, ez ugy ertettem, te tobbet tudsz a halokrol.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12817 üzenetére
Igen. Meg mz/x jelentkezz, jelenkezz...
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12815 üzenetére
jahh, akkor ez olyas valami, mint anno az nfsu2, lan -t latott a server, de online nyomtuk. Szoval meghekkeltuk az online modot. lan -ban inditottuk a jatekot, online lett belole.
online jatszottunk, de lan mode -ban. ezt add ossze.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12813 üzenetére
Gyujthetjetek, skacok a dollarmilliokat. Varjatok meg a nemhivataos verziot es akkor meglesz az osszes auto. Ha megvettetek az eredeti verziot, +dlc, akkor nem hiszem, hogy hackelnetek kell az az eredeti keszitoket...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12804 üzenetére
amennyire szerettem az elsőt(arra nincsenek szavak), ez annyira felb*sz. a második is klassz, én imádom, órákat elszötyögök benne, még offline is. nem is értem, hogy hogy lett ekkora bukó.. a 8-as krúzokra már csak álmomban gondolok. de dafke azért is megoldom valahogy offlineba az autókat, széttöröm még a kernelt is, ha kell.
ja igen, meg várom a Crewt- gőzerővel. ott tali. remélem.
GrimReaper:
köszi a tipped, meg fogom nézni, hogy ez mi fán terem. a steam meg így járt. csak az egyszerű két kattintás és always running fog hiányozni, azt annyira szeretem.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12808 üzenetére
Francba, hogy az ember mindig jobbat remél...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12806 üzenetére
Ezekszerint Te próbáltad? Ez is ilyen layeres "baszakodás"?
Az nem zavar ha egy crew-ban csak 4 vagy 8-an vagyunk, de a többi nem AI autót is látni szeretném...
Azt reméltem hogy végre megcsinálják, hogy a "normál forgalmat" is a játékosok alkotják...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12804 üzenetére
Ezt a Crew-ot nagyon várom... a TDU1-gyel is nagyon sokat játszottam, a 2-vel is...
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12799 üzenetére
Amit leírtál az NFS HP, Porsche, MW -ről, na az a megaspam, meg általános infó, egy ötéves is vágja ezeket. Nem kívánom folytatni a vitát a továbbiakban!
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12797 üzenetére
Rendes választ adtam az érveléseidre, amik egyébként teljesen önösek. Ennyi. Csak a saját igazadat mondogatod.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12795 üzenetére
Ha szerinted az NFSU a legjobb NFS, akkor valószínűleg túl fiatal vagy, semhogy a jobbakkal játszhattál volna. NFS2SE -vel kezdtem.
Az NFSU az egyik legdurvább sínautózást adta az NFS-ek történetében. És ezért is lehetett szeretni, mert végig lehetett nyomni 10 kört FÉK NÉLKÜL és igenis nagyon HC -n kellett nyomni, hogy ezt kivitelezd. Ez nagyon sokaknak bejött és TELJESEN hiányzott az NFSU2 -ből, ami egy nagy kalap szar, hiába a több autó, semmivel sem tud többet, csak kevesebbet. Minden circuit gey sprint pálya, nincs száguldozás, kanyar fék fék kanyar, egy nagy lóf@x. Nem felejtesz el olyan dolgokat, hogy a DRIFT/DRAG dolgokat is az NFSU hozta?
A sikerét mindössze egyetlen faktornak köszönhette, és ez a divat. A Halálos Iramban c. film sikerének köszönheti puszta létét. Akkor kezdték el fejleszteni, mikor a F&F aratott a mozikban, és a 2F2F után jelent meg. A FF széria az egyik kedvencem, abból is az első rész a legjobban. Minden létrejön valami miatt. A Porsce rész a Porsche -nek köszönheti a létét, pusztán. Hehe...
-Elsőnek ott a harmadik rész, a Hot Pursuit, ami elsőként hozott rendőröket. Na ez az ami teljesen hidegen hagy, inkább zavar, nem akarok kergetőzni mint egy óvódás a kakaóval, versenyezni akarok.
-Másodiknak ott a Porsche, ami mai napig az egyik legjobb arcade/szim a sorozatban, olyan apróságokkal, amiket még a TDU-ból is hiányoltunk, pl index, elakadásjelző. Porsche jó rész de ennyi. INDEX NINCS TDU -BAN? TE MELYIKKEL JÁTSZOTTÁL?
-Harmadiknak ott a Most Wanted, mely olyan szinten képes volt megújulni, hogy utána 2-3 éven keresztül ezt másolgatták (Carbon, Undercover). A rendőrőkön kívül SEMMIBEN sem tud többet mint az NFSU2. Nyílt terep, tuning + rendőrök.
Mindenki szeret valamit és az nem biztos, hogy a tesco-zsömle.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12793 üzenetére
A franciák mely részét képezik a fejlesztésnek?
SZVSZ: TDU az egyik legjobb casual arcade/sim game ami létezik, NFSU a legjobb NFS, bár vágom, neked nem jön be. Nekem a legszebb online gaminget adta mindezidáig.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12776 üzenetére
A legjobb ami az autós játékokkal történhetett ezidáig.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12786 üzenetére
Az első részben minden motornak volt egy max fordulata. Egyes motoroknál fojtószeleppel, más -főleg régi- motoroknál meg egyszerűen ami a csövön kifért. Utóbbi azt jelenti, hogy a motor nem kezdett el dadogni, hanem szépen kifeküdt mondjuk 8 ezernél és kész. Annyit tudott. TDU2-be egyik se volt. Az autók végsebességét nem a motor max fordulatának és az áttételnek a szorzata adta, hanem egyszerűen beleütötték, hogy ennyivel mehet és kész. Igen ám, de ezt is valahogy rosszul, így előfordult nem egy esetben, hogy a 6 sebességes autó 5. sebességben elérte a tiltást és annyi. A 6. fokozat annyira felesleges volt, hogy az automata váltó se volt hajlandó felváltani, mert a motor nem érte el a fordulatot, ami kellett volna hozzá, ugyanis a tiltás megfogta sebességnél, ahol 6k-t pörgött a 7-ből! - Ezt az effektehiányolom leginkább az NFSU2 -ből, ha fullra basztatod a motort, csak dadog, bezzeg az NFSU -ban lehetett szivatni, fullra bírta a motor, szépen visított addig ameddig akartad, pont mit a TDU -ban, addig nyomod neki amíg bele nem BORZONGSZ, CSAK aztán jöhet a következő fokozat, és ez MINDEN szim -ből hiányzik, kivéve LFS. A LIVE FOR SPEED megadja ezt az érzést, CASUAL feelingben csak a TDU adta vissza azt az érzést amit egy igaz autó vezetése adja. Átmentem már pár BMW -n, nem csak irogatok.
Toljátok XJ220 -nak a végéig, minden más kidobandó, feldobja az adrenalint, ez a vezetési élmény. És persze minden BMW.
-
Dreamcaster
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12780 üzenetére
RF még ok. Esetleg említeném az új, sáros dolgot valami wheels.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12708 üzenetére
Hmm értem, na kíváncsian várom.
-
madarasz92
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12688 üzenetére
Na bakker tudok ám írni
-
válasz
TESCO-Zsömle #12667 üzenetére
És a STEAMüen vásároltat hogy lehet elindítani ?
Mert nekem ugye nem jön be a szerver / TDU2 launcherben totál zöld vagyok /
Állóképek sorozata aztán jön, hogy server nem műxik vált offline profilra. Ott ugye csak a zöldes ikonú online profilom van. De mikor rányomok arra mindig visszavált online-ba és keresi a szervert... Most nem szeretnél 2 profilt csinálni.... Valami Help ? -
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12669 üzenetére
értem, köszönöm!
hogy ajánlja fel az új profil létrehozását? ugyanúgy ki kell húzzam a netet? csak mert így most nem ajánlja fel soha
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12667 üzenetére
ó, ez nagyon sufni, hogy szakadjanak meg... köszönöm a tippet! de azért bízom benne, hogy fog ez változni, mert ez így nagyon karcsú.
offline profilt lehet vajon létrehozni, ha nincs bent a hálókábel?
köszönöm az infót
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12664 üzenetére
na de hogy? kerestem a topicban és gugliban is, de nem találtam megoldást.
-
válasz
TESCO-Zsömle #12661 üzenetére
nézd már mennyi helyen futunk össze ?
Nekem sem megy ez a szar server.........
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12642 üzenetére
ja, én meg codozok kitartóan. ha már
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12640 üzenetére
igazából nekem még a tdu első része is fent van a gépen, szóval ha nem lesz jó, se fogok magamba zuhanni, megoldom
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12636 üzenetére
gyors guglizással én is ezt találtam pár perce, de a yt videó nem győzött meg elsőre... na mindegy, majd lesz valahogy. köszi
az mondjuk durva, hogy elvileg 2 hónap, és sehol egy cikk vagy hír róla.
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12636 üzenetére
Köszi, megnézegetem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12633 üzenetére
hoppácska, lehet, hogy nem olvasok híreket, ezt nem is tudtam
és akkor mi lesz a tdu2-vel, ha lelövik a szerókat? lehet úgymond teljesértékűen nyomni offline?
az új tdu-t meg hírből se ismerem, ez mondjuk meglep. arról honnan van infód?
ui.:
így már vágesz, hogy miért használhatatlan a honlap...
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12633 üzenetére
Mi lesz az "új TDU" ? Kíváncsivá tettél.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12631 üzenetére
bosszant, hogy pofátlanul túl van árazva(legalábbis nem foglalkoznak vele, hogy valakit érdekel a megjelenés után 1-2 évvel is), de hogy még a weblapjukra se lehessen belépni...
-
::Trunks::
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12578 üzenetére
Hát de bazz, el sem indul
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12563 üzenetére
Erre eddig nem is gondoltam
-
N3ST1C
tag
válasz
TESCO-Zsömle #12547 üzenetére
Sziasztok, pár napja én is újra kezdtem ha valaki még játszik vele a nevem: Nest1c
-
TOM-202
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12543 üzenetére
Igaz a múlt héten néztem legutóbb, voltam bent a klubházban is, de a prohardver.hu-nak már úgyis mindegy. Tulajdonképpen egyedül vagyok fent aktív executive-ként. Egy tagot sem láttam úgy 1 éve fent.
A CRC meg lassan már 1,5 éve döglődik. Hol megy hol nem, de többnyire inkább nem. Azt már nem is szoktam megnézni. -
Amur
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12537 üzenetére
Jogos..
-
Amur
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12535 üzenetére
Azért remélem mielőtt kilövik a szervereket átnyújtanak valami "official" megoldást hozzá..
Ne kelljen "megerőszakolni". -
DigitXT
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #12501 üzenetére
Hm, akkor lehet, hogy fel kéne rakni megint, és újra végigtolni.
A motorokat anno épp csak kipróbáltam, aztán annyi. Kár érte. -
gagyenkov
tag
válasz
TESCO-Zsömle #12499 üzenetére
Köszi Tesco! De mi az, hogy meddig lesz szerver???
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12489 üzenetére
fasszam ahogy gondoltam... elég gyatra. köszi a választ
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12461 üzenetére
Mostanában a Beamng-vel szórakozok, egy ilyet el tudnék képzelni online, illetve ilyen fizikával egy TDU-t. Így lenne értelme versenyezni a pénzért, hiszen egy kisebb esésnél is milliókat költhetnél a Veyron vagy Zonda javítására. De ugye egy "origi" játékban ilyen nevű autók sose fognak komolyan törni..
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12454 üzenetére
Meg lehetne neki említeni, nem tart sokáig a javítása. V0.3-ban már benne is lehetne.
Valóban jó móka lenne egy Street Legal szintű tuning, színt vihetne az online versenyzésbe, értelmet nyerne az online market amit a TDU2-ben akartak csinálni, de szerintem egy pegi 12-es játéktól ilyet manapság ne várjunk.. Nem mi leszünk a célközönség.
-
apollo12
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12457 üzenetére
hát az nagy gém lenne ha meg kapná azt a tuning lehetőséget mint a street legalban
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12450 üzenetére
Ezek szerint lemaradtam 1-2 hírről. Jópofának tartottam az Ubit, annak is örültem volna ha a Test Drive-ot ők veszik át.
Ha már kicsit megindult a topik, akkor ajánlanám is ezt a nem hivatalos patchet ami sok dolgot kijavít és nyugodtan lehet használni online is.
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12447 üzenetére
Nitró meg bojlerek még nem probléma, nem lesz ezzel nagy gond ha nem lesz TDU2-s irányítása és hangja.
Mi a baj az Ubival?
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12445 üzenetére
Jónak ígérkezett már az E3-on is míg nem láttam/hallottam ezt a Mustangos jelenetet. Igaz odébb van még a végleges verzió, remélem még faragnak rajta.
A trailer igen hangulatos lett. -
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12422 üzenetére
arról nem is beszélve mikor nagy tervekkel megvesz egy cég egy jó nevű franchise-t meg brandet és végül nem kezd vele semmit, ld a lapon is említett TA-t
-
madstunt
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12416 üzenetére
+1
-
smisa
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12414 üzenetére
nem vesszük meg lehet bagóért oda adják
-
TOM-202
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #12398 üzenetére
Ezt megerősíthetem én is. Most voltam fent, de megyek is vissza. Sajnos mindig hétvégén hegesztenek rajta pont amikor a legtöbb embernek lenne ideje játszani. Na mindegy, hétköznapokokon legalább alapvetően jól működik, persze csakis az ismert bugokkal együtt.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12390 üzenetére
ohh, de zsír király, ez kell nekem így. köszi azt infót
ZeroX92P:
köszi a tippet, az előző nekem egyszerűbbnek tűnik.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12384 üzenetére
akkor ez a csóka hogy csinálta?
így megőszülök
-
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12372 üzenetére
Vagy fotós
-
Emunem
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12366 üzenetére
én mentem volna, csak esküvőim voltak
-
Emunem
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12360 üzenetére
várjuk következőt!
Sztem használjuk ki az időt, amíg még "megy rendesen" a szeró. -
atomeec
senior tag
válasz
Remélem kitartanak a szerverek, mire eljutok odáig, hogy "nevezhessek" az ilyesmire. Sajna nem sok időm van játszani és még nem nagyon engedhetem meg magamnak a sok autót, házat (1 ház, 4 autó
)
-
DigitXT
félisten
válasz
És a 107%-os szabály?
(Csak vicc.
)
-
nap
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12358 üzenetére
Köszi!
Van egy olyan érzésem, hogy nem igazán érdemeltem meg.
-
Davetim
tag
válasz
TESCO-Zsömle #12356 üzenetére
Akkor úgy látszik ez rövidre zárult (felteszem az alacsony részvételi arány miatt). Azért köszönjük a pályákat és a szervezést
-
Xirtam
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12348 üzenetére
Sajnálom, hogy az ATARI a kezdeti múltjával idáig jutott. Szánalmas . . .
-
Xirtam
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12346 üzenetére
Elég szomorú. Pedig ebben a játék stílusban rengeteg lehetőség van, lenne.
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12337 üzenetére
Akkor be....ptam.
De új versenyek lesznek nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest