- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TOM-202
senior tag
Biztosan valami túlterheltség mivel a legtöbben ilyenkor vannak fent. De ha tervezett leállás volt azt simán elkezdhették volna mondjuk hétfőn reggel. Normál esetben ugyanis a legtöbb ember ilyenkor dolgozik vagy iskolában van többnyire és nem okoz nagy szívfáljalmat ha közben éppen nem megy a szeró.
-
poster
csendes tag
Igen mindent jól csináltam, de azóta már végül is egyszer csak beengedett, örültem is neki, csak pár perc után jött a cheater detected, tdu2 online cheat key???
, hozzáteszem, hogy soha nem volt megpiszkálva, feltörve, hack sincs, megvettem az autókat is ezért nem is értem ezt..
Létrehoztam egy új profilt és most minden megy tovább... tiszta szánalmas ez a játék, na de mindegy kitolom újra
Köszi még1x a segítséget mindkettőtöknek!
-
vulnrea
aktív tag
Csináltam egy teljesen új profilt és visszaállítottam egy régebbi időpontra a mentésemet, de sehogy sem jó.. lehet valamit elrontottam, mert kicsomagolt a játék, viszont már vagy fél éve így játszok vele
Na de mindjárt feltelepül és kicsomagolatlanul meglesem hátha jó lesz
-
Csabee.
nagyúr
Probald meg a jatek ujratelepitessel. Persze a menteseket elotte mentsd el. En az ati vga driveren belul szoktam meg finomhangolni a grafikat s igy laptopon is elvezetes a grafika. Tv-re kuldom ki a kepet s nagyon jo!
a te geped minden bizonnyal erosebb , tehat nem kellene akadnia. Vga drivert is frissitsd esetleg.
-
TESCO-Zsömle
titán
És szvsz nem is lesz.
Dreimus fórumtárs az egyetlen, aki a választás lehetőségét említi. A linkelt cikkben egy hang nincs semmilyen választásról, csak hogy a listában szereplő autók egyikét is megkapjuk, ha előrendelünk.
sz: És kötve hiszem, hogy a Hülyeboltba elő lehetne rendelni, úgyhogy marad az 576 és a galaxis. Szupergémert nem említette a cikk, mint partert, és ők sem említenek előrendelési akciót. Ráadásul majd 12k... Ennyiből Angolhonból megvan postával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Akciókamerák
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest