- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #12724 üzenetére
Nekem anno kormánnyal, s most gamepaddal is tökmindegy, hogy állítom be. Holtjáték lehet, de ha az elfogy, akkor azonnal satuzik. Tudom, hogy nem szimulátor, de ez egy árkádban is túlzás. Mintha billentyűt használnék.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12704 üzenetére
Az az Atari és a későbbi Atari már teljesen más! Felvásárolt pár céget utána pedig elindultak a lejtőn... Ugyan az mint az EA, csak bohóckodnak össze vissza...
Egy normális játékot nem láttam már vagy 10 éve tőlük. Jó lehet, hogy egy kicsit túlzok, de a Hasbro-s Éra-ig jók voltak. Ahogy felvásárolta az Infogrames-t utána kezdtek el zuhanni rendesen. Ekkor már Atari SA néven ment a másik cég (Infogrames), Atari Inc (GT interactive), csak hogy akkori jobb cégneveket is említsek. Hozzájuk tartozik az Eden Games is, úgy mint 1000 féle cég, úgyhogy ebből már nem lesz TDU 3. Hacsak nem jön egy pénzes cég és meg nem veszi a jogokat, ha eladják egyáltalán...
Eredetileg az Accolade készítette a legelső részeket, aztán már csak kiadó lett belőlük. Ha jól emlékszem a 4. résztől kezdett a TD széria szétmenni, onnan meg már röhejesen gagyi részei voltak csak. Az Eden Games-től az Unlimited lett ezerszer jobb és mentette meg a nevet. Most hogy megint dobálóznak a fejlesztők nem tudom mi fog kisülni belőle... Ugyan így van a NFS szériával. Csak ott mindvégig a EA volt a fejlesztő. A Shift-et kivéve...
Következő részét így tudnám elképzelni: CryEngine összegyúrva a Call of Duty motorjával, ami váltakozna városrészenként. A sztorija pedig: Elit katonát játszunk aki MacGyver módjára mindenhez ért... Persze a csapatból csak mi maradtunk életben... Az autójával üldözőbe veszi a Predator-t (legutóbbi DLC-ben van ilyen), persze hogy mindezt megtegye, le kell győzni az utca királyait autóversenyben. A legutolsó küldetés pedig a Predator-ral való találkozás ahol FPS módba váltana a játék és pisztollyal kellene üldözni. Feature-ként ezt spanyol szappanopera zenével és színészi tehetséggel fűszerezném
A végén pedig nem tudnád ki halt meg, így lehetne folytatni még legalább 4 részen át. A címe: Need for Duty - Hunt the Hunter. Kasszasiker lenne 100/100-as értékeléssel
Elnézést az offért, de muszáj voltam ezt írni. Sajnos sok jó cím a pénzéhes cégek miatt megy tönkre...
-
TOM-202
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12711 üzenetére
Bizony az is lesz benne, de most hogy ismét megnéztem a videokat nekem sokkal árkádabbnak tűnik mint a a TDU és inkább érződik egy belsőnézettel is rendelkező korrekt nextgen grafikájú NFS "kutyuléknak" ahol az egyes korábbi részek előnyeit próbálták összegyúrni egy játékba. Kíváncsi vagyok hogy mennyire sikerül ez nekik. A játéktér egyébként hatalmasnak tűnik, az egész USA területe benne lesz nagyvonalakban mint ahogy a GTA4-5-ben is lálható és nincs töltögetés, az egész hatalmas terület barhonnan teleportálható mint a TDU-ban. Lehet majd versenyezni egy-egy ellen és csapat a csapat ellen, mindenféle tuning (nitro, bodykit-ek,stb.), lesznek SP küldetések is de a multija igen jónak ígérkezik. Remélem a PC optimalizálást nem szúrják el és kormánnyal élvezetes lesz száguldozni Miami utcáin.
Egyébként egy TDU3-nak örülnék én is a legjobban mert ez a The Crew csak az űrt próbálná meg betölteni nálam a TDU2 után, viszont ez abban az esetben lenne egyáltalán lehetséges ha valaki megvenné az ATARI-tól a TDU jogokat és "csontig benyalna" a néhai EDEN Games-es fejlesztőknek ugyan legyenek már oly kedvesek és készítsék el a 3. részt is. Bizonyára mindenki tisztában van azzal hogy ennek az esélye sajnos szinte elhanyagolható.
-
TOM-202
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12702 üzenetére
Én is szinte minen nap nézem a server statust és a PC masszívan "down" péntek óta. Azért esténként rápróbálok hátha mégis, de sajnos nem megy. Ez van, én is már a The Crew-t várom és remélem hogy azt is jó lesz majd irányítani a G27-el mint ahogy a TDU2-t az volt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
HartgeH3-2.8 #12707 üzenetére
De. Viszont még mindig ez áll majd legközelebb a TDU szellemiségéhez.
-
TommyX_
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #12704 üzenetére
Majd nyár végén megjelenik (elméletileg) a The Crew, az se tűnik rossznak.
-
atomeec
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12702 üzenetére
Köszi az infót, jó lenne, ha még menne egy ideig, bár a 3 év szerintem nem valószínű, hogy reális.
-
czundermák
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12075 üzenetére
Ezek a játék megjelenése után 1-2 hónappal már előkerültek.
Az oroszok nem feltétlenül csalók, az van mindenhol, de személy szerint ruszkikkal szívesen gurulok, kevés balesetet okoznak, nem kenődnek minden fára, legalább is az a néhány akiket anno "megtaláltam".
Német 10-15 éves lurkókkal annál több gond szokott lenni, nem egybe futottam bele multiversenyek folyamán aki kellemesen elautózgatott a 10000 tonnás kocsijával, a másikat egy apró koccal a sziget túloldalára röpítve gyakorlatilag. Igen ez pont a németekre jellemző, ezért emeltem ki külön, hogy inkább velük kell vigyázni.Hekkelés sem feltétlenül azt jelenti, hogy 1500-al megy a Lancia Delta, hanem új hangok a kocsinak, szebb (és működő!) irányjelző, vagy ehhez csatolt hangok. Persze ennek ott van a sötét oldala, aki egy ilyen erő birtokában van, hamar elemészti és előbb utóbb nekiáll moddolni a kocsik fizikáját sebességét, de ez az itt lévőkre nem jellemző.
Ahhoz, hogy rád vagy másokra hatással legyen menet közbe arra nem sok esély van. Nálad nem lesz nagyobb a játék gépigénye, ettől laggolni sem fogsz, hogy neki szép a táj, nagyobb a fű élethűbb a szél, sokrétűbbek a növények, valódi város zajokat hall.
A jó oldalról tekintve, rengeteg olyan dolgot tudsz belevarázsolni ami sajnos kimaradt a játékból, de nagyon nagy löketet adnak az apró részletek, amikben a kisördög elbújt.Nálam sincs kibontva a játék, nem használok launchert, de nem csak a rossz oldalát kell látni mindig a dolgoknak. Opelos meg pont nem az a fajta, aki szívatni fogja ok nélkül a mellett autózó társaságot.
-
Asbee
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #12011 üzenetére
Na! Be mondjuk még nem jutok.
Szerk: Megy
-
czundermák
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #11834 üzenetére
Nem elég szigetet körbejárni, kelleni fog még hozzá jó pár instant "kék" bomba, valamint a rocsok.
A roncsok hollétéről van video az 1. hsz-ben.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
HartgeH3-2.8 #503 üzenetére
A szerverek laggolását Ők nem tudják megszűntetni. Messsze van... Hiába raknak be überbrutál szervereket, és hiába van neked überbrutál NIC-ed, ha nem LAN-on csatlakozol fel hozzájuk, még mindíg ott lessz egy csomó alálomás, átjátszó, stb. Pl ahhoz, hogy Amerikába felcsatlakozz, még műholdra is "fel kell mennie a netnek". És ezek azok, ami ellen nem tehetsz semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Revolut
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest