- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
exMachina
csendes tag
válasz
zsolt008 #18245 üzenetére
Köszönöm.
Ahogy sejtettem, ide is be kell jelentkezni, mint mindenhol.
Meglévő Google/Gmail accountot is lehet használni hozzá gondolom,
de a hátrányom nem származik egy újból sem, ugye?
(Páromnak is szeretnék ugyanolyan hozzáférést, de gondoltam egyszerűbb egy új
profil, biztonsági szempontból, nem bizalmatlanságból. )
Fire stickem van, de gondoltam, ha már okos a tv, akkor miért is ne használjam -
atee_13
őstag
válasz
zsolt008 #17641 üzenetére
Noti direkt csak TV re van képernyő sincs rajta, 5 éve egy LG 660s okosrendszereként szolgál. Ott nem volt vele baj.
M4 sport online-t nem néztem még mert mikor meccs van agyonterhelt és nem működik, de BT sport HD linket már próbáltam PL meccs alatt ugyan olyan volt mint a TVGO. Azért ezelőtt se tűéles hibátlan volt az adás, de nagyon régóta nézek focit rengeteg játékost felismerek meccs közben, de most gyakorlatilag annyit lehet kiszűrni, ha nem közeli kép van, h melyik csapat és, h fehér vagy fekete a játékos elmosódott olajpacák a játékosok.
Próbáltam Digi online is az is ugyan ez a jelenség.
Itt pl csak a pozíciókból tudom kb ki kicsoda
Rusford a bal szélen, középkörben valószínű Fernandes mert ő szakállas, mellette Eriksen lesz így körvonalra stb
De az LG-n azért egyértelműen kivehető ki kicsoda, nem találgatni kell. -
atee_13
őstag
válasz
zsolt008 #17639 üzenetére
almás tv appól megy, youtube volt próbálva tv appal laptoppal HDMI vel kötve és TV böngésző appal is, azóta már a smat tube-al is amit itt ajánlottak, h reklámmentes.
TV GO volt próbálva lapossal és volt TV böngésző appal. Foci ugyan olyan rajta mindekét estben, legnagyobb sajnálatomra, az a fő szokás, meg majd az NFL amikor beindul, de gyanítom ugyan az lesz a látvány.
Almás TV app pl mikor választani kell mit nézzek a képek ugyan olyan szemcsések mint a mikor bemenetet választok a TV--n. Maga az ajánlás kis "kockában" az nem. De pl a laptop HDMI a mezei kén win háttér is ugyan olyan foltos, rendesen gagyi. Fényképeztem már azt is de azon a képen nem jön át, fénykép nem adja vissza.
ATV-t szoktam még böngészőből az is ugyan olyan appból és laposról is.
-
atee_13
őstag
válasz
zsolt008 #17633 üzenetére
Visszaállítottam mindent alapértelmezettre. Talán egy fokkal jobb, de jónak nem mondanám, vagyis vegyes mert pl almás tv sorozatonkál látni a szemcsést részt, de pl ugyan itt természetfilmnél nem vagy csak nem tűnik fel. youtube 4k ami előtérben van a képen az szép tiszta.
De pl youtube sima hd olyan mint az elmosódott olajfestményen egy egy paca az ember, ugyan ez tvgo focin.User errort próbálnám kiszűrni mielőtt garizásba futna a sztori
De amúgy az is lehet nekem nem megy valami benne ami rendbetenné a képet és azért nem kattan. De tényleg semmi kb a távirányító lenyomása is hamarabb hallatszik mint a tv
-
vacs
veterán
válasz
zsolt008 #17555 üzenetére
Tökéletesen működik a reklámmentes youtube, én a gyári appot le is tiltottam!
Más:
Forma1 online streamet milyen böngészővel lehet a tv-n nézni? -
atee_13
őstag
-
aliali
csendes tag
válasz
zsolt008 #16921 üzenetére
engem se érdekel a Google tv.
Azért kérdeztem mert , olvastam itt a fórumon bán
hogy 503 firmware frissítés után .
ha a videót ,filmet mobile keresztül ( Streaming ) nézel a tv monitoron egy idő után állni fog videó , vagy ha előre tekered a filmet a mobilon akkor áll a kép a tévében.
nem tudum mennyire igaz 😢
ha van időd kiporobalni , meg köszönöm
🙏
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest