Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- 
			  Mobilarena TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

fuze őstag Végül levontam a végső konklúziót és visszaküldöm a TV-t. Úgy érzem, hogy még jobban körül kéne néznem, akár nem TCL vonalon. Az biztos, hogy az Androidot kerülni fogom a rendszersebesség miatt. Itt van a kezemben egy 60e ft-os Xiaomi Redmi Note 5 és kegyetlen gyors. A TV 180-ért egy olcsó dzsunka 15 ezer ft-os mobil sebességét tükrözi. Számomra ez elfogadhatatlan. Én nagyon szívesen fizetnék akár 60e ft-al többet egy jó Android rendszerért. 240-et nekem megérne. Azonban úgy érzem, hogy a hétvégén csalódni fogok más márkák kipróbálásakor is. Éppen ezért baromi kíváncsi vagyok mit tud a TCL gyári OS-e. Ha olyan mint a RokuTV, azzal ki tudnék egyezni. Egyébként sem értem, hogy ennek miért nincs európai verziója, hiszen egy baromi jó médialejátszó rendszerről beszélünk, ami nem ez a rubbish laggy Android. Néztem még a TCL QLED verzióját, ami igen biztató annak ellenére, hogy baromira nem tetszik az alsó hangszórós káva. Viszont azért a pénzért már jöhetne a 100 Hz is, ami játékra nagyon klassz lenne. Elgondolkodtam még az LG-n is a WebOS miatt, mert arról baromi jókat hallottam. Ott viszont a képminőségnek nagyon meg kell győznie, mert 200 alatt nem valami fekete az a fekete. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- További aktív témák...
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor