Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
winters123
tag
válasz
Pokolika
üzenetére
Nekem C845-ösöm van. Azon se megy tokeletesen bar teny hogy a problema nem olyan nagy hordereju. A gamebarnal PCn az ALLM nem akar bekapcsolodni es eltunt az az opcio is a csatlakozasokon belul amivel manualisan lehetne allitani. Ez csak PC, PS5nel minden OK. Ott egybol bekapcsolodik.
Amugy elkepeszto ez az uj szeria. Olyan fenyereje van hogy beszaras. 4k 120hz hdr 12b rgb is megy pcn. A VRRt tovabbra sem szereti bar sztem ott csak osszeveszett az nvidia control panellel mert volt hogy ment, csak aztan az ALLM miatt buheraltam es vmit elallithattam. Majd lesz ez jobb is. Egyertelmuen a firmware a szukkeresztmetszete ennek a tevenek. Az OS amugy fasza, nekem bejon a Google, gyors, Android telefonnal sima-liba telepites es a szinkronizacio
-
ricsik
őstag
válasz
Pokolika
üzenetére
Akkor sokunknak szerencsénk volt, mert szépen, sőt kiválóan megy a tv-nken.
Vhiktor: én is arra vártam, hogy találjon a tv magától. Csak azt veszem észre, hogy erre aztán várhatok. Amúgy a 474-el semmi bajom nem volt, mégis feltettem az újat. Nagyon megérte, mert sokkal gyorsabb a rendszer, meg a gyors beállító panel, forrásválasztó panel is jobb lett, meg a tv guide is pofásabb. Kis túlzással mintha a 835 utódját kaptam volna meg.
Szóval nem feltétlenül kell leragadni egy jól működő mellett, mert még annál is jobb lehet.
Úgy látszik a tcl-nél ehhez szerencse is kell, mert ha az nincs , akkor mehet a küzdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Macrodroid
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) 
Vhiktor