- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt008
tag
c835: most kipróbáltam, nem vagyok tipográfus, szerintem rendben voltak a betűk 4K 60hz-en, pc módban is. olvashatatlan semmiképp nem volt, a tv-n írom ezt a választ is.
mozi mód esetén tényleg érzékelhető az input lag. dolgozni, böngészni nem zavaró, játéknál (fps/szim) már lehet. DE(!) csak hdmi 2.0 kábellel néztem, lehet egy 2.1-el már a lag is ok lenne.sry, mikor írtam a választ, még nem láttam, hogy c735
-
mrmft
senior tag
Nehez ugy, en erzekeny vagyok a PWM-re, LCD-bol e miatt, az LG, Philips, Samsung, eleve kiesik. Maradt a Sony ahol nincs PWM de ez arban horror, es a TCL aminel nem zavar a frekvencia. 43C725-el en jol el vagyok. C635 van meg ismerettsegi koron belu, az lathatoan gyengebb. Szoval a C7xx szeriara lonek.
Hisense, Pana, stb..rol nem tudok mit mondani azokat nem ismerem. En a TCL-t nem bantam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest