- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
Üdv, egyezdő kérdésem lenne. Bluetooth-ra csináltam profilt hogy ha elinditom a polar flow appot kapcsolja be. Kikapcsolni viszont csak akkor szeretném ha már a háttérben sem fut. Tudnátok példát mutatni erre (még elég kezdő vagyok taskerben)
Ami még extra lenne az a bluetooth illetve a gps esetén is, hogy az app indítását hogyan késleltessem, mert bekapcsol a bt / gps de az appok mindig megkérdezik hogy kapcsolják-e be.
-
Kispósi
aktív tag
Van ötletetek hogyan lehetne a következőt megcsinálni:
Három mappába tennék zenét edzéshez. Első mappa bemelegítéshez, második edzéshez, harmadik lazítás. Mindegyik mappába ömlesztve több szám. Válasszon az elsőből egy számot. A másodikból mondjuk 50 percig (vagy mondjuk 10 db) számot az mindegy, és a végére egyet vagy kettőt a harmadikból. Powerampot használok de abban ezt nem lehet összehozni. Taskerrel? (Vagy van olyan lejátszó esetleg ami ezt tudná?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest