- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Kispósi #4401 üzenetére
több ötletem is van, nem vagyok benne biztos h mind jó/működik, de egy próbát megérnek:
- a poweramp tud intent-et küldeni, amikor számot vált, tehát a taskerben új eseménynél a system-nél van az intent received, ide írd be h com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED. ez egy lokális változóban, a %track-ban tárol mindenfélét az éppen játszott/szüneteltetett/leállított számról. ha ezt beállítod egy globális változóra, akkor már tudsz vele játszani az edzős taskodban is, pl a wait until-al. a probléma annyi vele, amit fentebb is írtam, h nem csak olyankor küldi el az intentet, amikor szól a zene, hanem ha le van állítva akkor is. habár ez esemény és nem státusz, de bekavarhat, ki kell próbálni
- a másik ha nagyjából ugyanannyi idő a bemelegítés mindig, akkor egyszerűen wait-et használsz, pl 5 percet, majd jöhetnek az edzős zenék, újabb wait 50 percig stb.
- a 3. pedig, ha három külön taskot csinálsz és mondjuk kiteszed őket widget-be, vagy az értesítési függönyre és kézzel kapcsolgatod őket -
ltpalermo
csendes tag
válasz
Kispósi #4397 üzenetére
intentek segítségével poweramp-ban is meg lehet csinálni, legalábbis vmi hasonlót. szóval send intent ott az actionhoz ezt írod: com.maxmpz.audioplayer.API_COMMAND
a data-hoz: content://com.maxmpz.audioplayer.data/files?flt=
extra-hoz: cmd:20
és a target service legyen.
az flt= után pedig azt ird amit le akarsz vele játszatni, albumot, számot, előadót. ha talál egyezést az id3 tagek között akkor játssza is. épp ezért még annyit csinálhatsz, hogy a kérdéses zenék id3 infójában mondjuk az albumot megváltoztazod bemelegítésre, edzésre stb.
elvileg a legelső találatot játssza mindig először, így nem lesz random, de ha poweramp-ban be van állítva a random lejátszás, akkor sztem elég, ha ezután a parancs után beteszel egy next parancsot a medicontrollból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged