Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
vhol egy külföldi fórumban futottam bele, h a variable search and replace-nél lehet használni reguláris kifejezéseket. az alapján csináltam, mert a js-nek nem tudtam hogy álljak neki, úgyhogy ha azt leírod azt megköszönöm, mert ez 3 sor, ill. annyi, amennyi infó kell a %track-ból
szóval így néz ki:
a search részhez ezt írtam: (?<=artist=).+(?, catUri) ez a %track-ból, azt a részt keresi meg, ami az artist= után szerepel és levágja a , catUri előtti résznél. ha a Store Matches In részhez írsz egy változót, mondjuk jelen esetben én %artist-ot írtam, ekkor az %artist1 fogja tartalmazni a nekünk kellő részt.
szóval ez annyi sor lesz, ahány infó kell, és mindig meg kell nézni, h mi jön utána és azt írni a + utáni zárójelbe, mert ha csak a vesszőnél akarom elvágni, akkor vmiért nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest