Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ltpalermo
    csendes tag

Köszi, szép lassan alakul. Abban még segítenél hogy tudom szabályozni hogy csak egy számot játszon le? Aztán beillesztek egy másik feladatot ennek mintájára

több ötletem is van, nem vagyok benne biztos h mind jó/működik, de egy próbát megérnek:
    - a poweramp tud intent-et küldeni, amikor számot vált, tehát a taskerben új eseménynél a system-nél van az intent received, ide írd be h com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED. ez egy lokális változóban, a %track-ban tárol mindenfélét az éppen játszott/szüneteltetett/leállított számról. ha ezt beállítod egy globális változóra, akkor már tudsz vele játszani az edzős taskodban is, pl a wait until-al. a probléma annyi vele, amit fentebb is írtam, h nem csak olyankor küldi el az intentet, amikor szól a zene, hanem ha le van állítva akkor is. habár ez esemény és nem státusz, de bekavarhat, ki kell próbálni
    - a másik ha nagyjából ugyanannyi idő a bemelegítés mindig, akkor egyszerűen wait-et használsz, pl 5 percet, majd jöhetnek az edzős zenék, újabb wait 50 percig stb.
    - a 3. pedig, ha három külön taskot csinálsz és mondjuk kiteszed őket widget-be, vagy az értesítési függönyre és kézzel kapcsolgatod őket

Új hozzászólás Aktív témák