- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #44991 üzenetére
Az, hogy itt kit hogy érint az országban hozott változás, kizárólag anyagi oldalról nézve, semmilyen szinten nem politika. Kérdeztem, ki hogy jár, rosszabbul-e vagy jobban. Ennyi. Ha meg olyan félős vagy, akkor nem kell háromhetente leírni, hogy ha leírnád, biztos warn-t kapnál.
Az olyan gagyi már így a sokadik után, de tényleg.
Arra meg már tényleg nem mondok semmit, aki csak szövegel, de egy tök egyszerű visszakérdezésre nincs érdemi válasz.. Hogy lehet az ilyennel egyáltalán beszélgetni?
Na mindegy, azért nekem jó napom volt.
-
-
válasz
Rawulf #44658 üzenetére
nem tudom melyik a rosszabb:
- naponta többször felpörgő (85-90°-ra felmelegedő) zárt házban - akár tuningolt - videókártya,
- 70 fokra belőtt, 65%-os fordulattal üzemelő videokártya (ami még fogyasztás szempontjából is alulfeszelve van amennyire engedi a bios...)Ugye tudjuk, hogy a forrasztások a hőtágulás miatt nem szeretik a gyakori hőfok váltakozást. + Gari is van így 2 év 9 hónapig tuti no para...
-
-
martonx
veterán
-
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #44493 üzenetére
Amikor az épületről leugráló kínaiakkal riogatták a közvéleményt, akkor felütöttem a magyar statisztikát és látám vala, hogy nálunk kétszer annyian gondolták így. Plusz utólag kiderült még pár turpisság, hogy biztosítási csalás jellegű is lehetett sok ottani eset.
Múltkoriban olvastam 2007-es Made in China blogsorozatot, egy egész megbízható srác írta. A saját ottani tapasztalatait írta le, amikor gyártót kerestek egy új eszközükhöz és bejárta az ottani gyárakat. Azt hiszem irigykednének az itteni futószalagos melósaink.
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #44454 üzenetére
Atya isten, hol élünk
Ha ezek hamarabb kijönnek, szerintem ugyanúgy nem fognak tudni beilleszkedni. Szeretnék látni olyan statisztikát, hogy mennyien estek vissza utána és mennyien lettek építő tagjai a társadalomnak.Szeretném azt hinni, hogy biciklin biztonságban vagyok, mert hamarabb átérek a városon, és fárasztóbb utánam futni
-
válasz
Rawulf #44440 üzenetére
Ja meg 1x kaptam egy 29,5kg-os csomagot németből valamelyik 3 betűs nevű futár céggel jött és 12€ volt a posta költség.Ha ugyan ilyen opcióba vissza is ment volna 10.000Ft nem takarta volna be a csomag feladását.
Arról nem is beszélve,hogy még Bordányból is be kellett volna vinnem valamelyik futár cég hadiszállására a csomagot.... -
Syl
nagyúr
válasz
Rawulf #44388 üzenetére
Desktop vindózra gondolsz, vagy mobilra?
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #44315 üzenetére
Hát csúnya dolognak hangzik. Félelmetes látni a felvételeket a bevonuló helikopterekről, meg a felségjelzés nélküli katonákról. Az a kemény, hogy az oroszoknak vétó joguk van a nemzetközi szervezetekben. Pár éve is voltak háborúban egy területért és leegyszerűsítve a történeteket kb annyi volt a nemzetközi helyzet, hogy
- ennye, csúnya dolog megszállni egy országot
- vétó, lehet csendben maradni.
Nem emlékszem, hogy ez a 2008as [link], [manapság] vagy egy másik eset volt-e a közelmúltból.Az nem tudom mennyire megszokott manapság, hogy orosz hadihajó kössön ki Kubában, de nem jó előjel.
(#44318) Rawulf: szállítássak két ezres
-
DarkByte
addikt
válasz
Rawulf #44315 üzenetére
Nem nagyon emlékszem, mert még általános iskolás voltam amikor a déli szomszédainknál zajlott háború (talán így hívják? Délszláv háború), de az végül is mennyire érintett minket?
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #44304 üzenetére
Az itthoni szabályozás szerint semmi törvénytelenség nincsen abban, ha a 16 éves srác és 25 éves csaj szexel. Annyi megkötés van csak, hogy 18 éves kor alattit nem szabad fotózni
Beleegyezési korhatár [link]. "már büntetlenül szexelhetnek a tinik" [link]Egyébként fura gondolkodásmód van amerikában. Elég álszentek. 16 éves srác "megrontója" a 25 éves csaj. 21 éves korig nem ihat legálisan alkoholt. Viszont
1817 évesen már ölhet legálisan, ha katonának áll. -
-
válasz
Rawulf #44147 üzenetére
Na azt én észre se vettem, szuper.
Remélem kivonják a forgalomból az illetőt, mielőtt nekem jön.Sajnos azt hiszem, hogy nincs olyan szerencsénk, hogy egy bérből és fizetésből élő kisember autója helyett egy gyűröttarkójú, önbíráskodásban megkopaszodott polgártársunk terepjárójának menjen neki. Mert akkor számára kellemetlen, ám számunkra kívülállók számára komikus fordulatot venne az ügy, aminek a kimenetele a többség számára hasznos, a driftelő számára határozottan nevelő célzatú lenne.
Ejj, ez olyan szép volt ahogy így elképzeltem hogy megyek és iszok is rá egyet
-
válasz
Rawulf #44128 üzenetére
Én egy jobbkormányos, angol rendszámos kocsit láttam az elmúlt hetekben többször, bronz színű, talán valamilyen Mitsubishi, de nem volt időm rendesen megnézni. Van egy kis dizájn-szárnya a csomagtartón.
Na az valami eszement módon közlekedik. Szlalomozik a többsávos Makkosházi és Rókusi krt-on a sávok között, parkolón belül kivág, előzget, nyikkantja a gumit, olyan tipikusan hülyegyerek stílusban vezet. Rámegy az előtte haladóra, majd lelassít, eltávolodik 10-15 métert, majd erősen elkezd gyorsítani, megint rámegy az illetőre, megint lelassít. Úgy viselkedik, mint akinek elment az esze.
Aztán ha okoz egy súlyos balesetet, akkor "ő nem is tudja hogy történt" és csak pislog. -
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #44020 üzenetére
Úúúúú de mennyire szerettem az F22 retaliatort! Emlékszem a leszállások sose mentek és mindig katapultálással fejeztem be a küldetést
Azok után milyen hatalmas előrelépés volt az Euro Fighter 2000
Egész nap ezzel meg a Lords of the Realm 2-vel játszottam
Na de ha már jó játékok és régi játékok, akkor a világ első valós idejű stratégiai játéka viszi a pálmát
POWERMONGER
Olyan jó volna ebből egy remake -
válasz
Rawulf #44020 üzenetére
Minddel játszottam én is, bár a nohotlinking miatt nem tudom melyik strip poker az utolsó.
A Dune 2-t szokszor úgy játszottuk, társaságban, hogy valaki játszotta, a többi meg ott ült körülötte, tanácsok, együtt izgulás stb.
Vagy a Civilization-t (az elsőt). Azt is ugyanígy. Pl én játszottam, egy barátom meg ott figyelt, megbeszéltük mi legyen, merre legyen a terjeszkedés, kit támadjunk meg... Főiskolás régi szép idők, volt hogy hajnal 5-ig játszottuk. -
-
-
pmheros
őstag
válasz
Rawulf #43987 üzenetére
Kezdjen el remegni a térded mert Május 23 -án jön Blazkowicz
-
martonx
veterán
válasz
Rawulf #43935 üzenetére
Erről eszembe jut, amikor a kislányom kitalálta, hogy eljön velem a Media Markt-ba új egeret venni. Mondom magamban ebből mi gond származhatna, út közben még azt is megbeszéltük, hogy segíthet választani.
Azt persze a fene se gondolta, hogy rózsaszín, sőt hülye csillogós egerek is lesznek. Alig bírtam lebeszélni a gyereket arról, hogy rózsaszín egeret vegyünk... -
-
-
-
-
-
válasz
Rawulf #43379 üzenetére
Nekem az a meglátásom,hogy ha több évvel ez előtt kicsit jobban odafigyelt volna az Asrock az alaplapjaira szerelt kondik minőségére akkor sokkal jobban elhúzott volna az Asus mellett mint most,De így is sikerült elég borsot törnie az asus orra alá.Csak ne hogy felvásárolja a végén és eltünjön még egy jó cég (mint anno az Abit)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest