- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
Attix82 #22110 üzenetére
Mondjuk a hiénákat igazán kiszűrhetnék a francba.
Ne aggódj! Neked meg majd bevezetik, hogy csak klimatizált műhelyben lehet szerelni (külön üveges vevői váróval, ahonnan stírölhetik a szerelő munkáját) és ha kapsz pályázati/állami támogatást erre, akkor csak a Közgépnél veheted igénybe.
-
-
maláj
addikt
válasz
Attix82 #21782 üzenetére
az, hogy elírás kb. senkit sem érdekel tán
épp ezért mondtam a boltos példát - ha látok 1 LED-es TV-t pl. 50"-osat 50k-ért megveszem 50-ért hiába maradt le az elejéről 1 számmivel rikárdó az eDigitállal áll kapcsolatban (hisz ott vette ...) ezért sztem 5 év (amiből 3 a Logitech-é)
-
-
Rawulf
őstag
válasz
Attix82 #21266 üzenetére
Én nem általánosítanék, de milyen márka az, aminek a bő 60.000,- Ft-os alaplapjának kukázni kell a bios chip-jét is. ----> Friss infó. Pesten raktak az Asus lapba egy új chip-et és a régivel nem tudtak mit kezdeni, mert írhatatlanná vált. Röhej... Maradok a "hulladék" Colorful márkánál inkább.
azbest : Jövőre bevezetik a kötelező szerv adást a végén.
Mindenkinek le kell adnia az egyik veséjét.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Attix82 #20867 üzenetére
Azért van egy pszichológiája. Mégiscsak ő a hatóság, tekintélye, hatalma van, amit bárki és bármi elismer. Én is elé állnék. De hogy volt olyan buta, hogy nem hagy magának időt félreugrani? Féktávon belül tuti moccan az ember...
A Hummeres helyében meg "easy right", azzal a verdával tökön-paszujon keresztül és leráztam a járőrök jó részét.
-
martonx
veterán
válasz
Attix82 #20798 üzenetére
középút, ami a felhasználók 90%-ának tökéletesen megfelel. CPU-ban sajnos sehol sincs az AMD az intelhez képest. Én nem vagyok egy átlag felhasználó, mégis a két éve összerakott, akkor sem csúcs gépem CPU teljesítményével még mindig elégedett vagyok.
Aki nem videótömörít, meg fotosop-ol egész nap, az észre se veszi, hogy i3-as, i5-ös, vagy i7-es van alatta. -
válasz
Attix82 #20798 üzenetére
Jaja, i2500k és i2600k ütős jaószág. Most utóbbi van de előbbit is használtam.
Különben a kocsi mén rendesen.Csak 1 bajom van: hogy még mindig az enyém
Tényleg ha vki akar venni Passatot 500k-ért akkor szóljon! Lehet nézni, bár még nincs rendesen lepucolva!
Hibái vannak, de bármikor el lehet vele indulni bármekkora útra.És ha vki akar Pestre jönni ma este az szóljon.
-
-
lorcsi
veterán
válasz
Attix82 #19831 üzenetére
pl. cyber..
sajnos debreceni
de a csalók iskolapéldája -
-
-
-
martonx
veterán
válasz
Attix82 #19545 üzenetére
Én biciklin leginkább a bicikliseket szidom. Döbbenet, hogy a sok kamu bicikliút mennyi ön- és közveszélyes mamikát felbátorít a biciklis közlekedésre.
Autóban meg az autósokat. Mióta minden hülyének lehet jogosítványa, valóban olyan, mintha 80%-ban csak hülyék közlekednének autóval. -
válasz
Attix82 #18758 üzenetére
Én nem sajnálom egy alkalmazottól sem ha ez elősegíti az én céljaimat. Nem vagyok telhetetlen és szeretem ha a beosztott lojalitása és munkához való hozzá állása maximális. Pölö anno én vettem neki céges számlára az otthonába tűzhelyet, és az áfát visszakapta.
Tom én vagyok a hülye -
-
válasz
Attix82 #18172 üzenetére
Durva, de megérdemlik. Meghívnak ezekbe a műsorokba mindenféle embereket, hogy mutogassák őket mint a gnómokat a vásárokban régen, aztán elcsodálkoznak rajta ha egynémelyik beszól nekik.
Valahol az is szomorú, hogy az ilyen e,berekből a média, és a nézők "valakit" csinálnak. -
-
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #17368 üzenetére
Várok, de soknak találtad a 7.4-et a baj ezzel volt, holott mindegyik ennél majd 50%-kal kevesebbet eszik. Én is mondtam hogy rosz lehet a szonda, nem tudom azóta cserélődött-e, én egyébként is ezzel kezdtem, szóval itt nem lesz meglepetés.
Van kapcsoló, ennyi, de nincsen gázcomputer... Váltasz a két üzemmód között, de ettől még egy computer van.. -
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #17363 üzenetére
Pontosan. Viszont a CNG gáznak pöppet más az oktánszáma, ezáltal a kopogásszenzor sokkal később jelez, ebből következőleg más lesz a gyújtásidőzítése, a Kg-ra vetített energiatartalmából, és a befecskendezett gáz hőmérsékletéből következően pedig totál más mennyiség kell belőle.
Ha ezekkel a tényekkel Te magad is tisztában lennél, akkor Te is soknak találnád a 7.4-es fogyasztást, és nem kérdeznél vissza hogy az miért nem jó?
-
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #16903 üzenetére
Nyomtam d-sub-on is, nem változott, HDMI-n egyébként képileg kifogástalan, csak ez a szaggatás.. SSd van benne, szóval még az se leeht hogy lassú, nemrég beszéltem a haverral, azt mondja, előtte 160-as notivinyó volt benne, akkor ezt nem csinálta, és szentül esküszik, hogy akkor 64 bites rendszer volt fent és azért nem szaggatott.
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #16129 üzenetére
Egyébként az első sokk után én is azon gondolkodom, hogy az rendben van, hogy a jövedéki adót emelik, de ha a 30%-os küszöb (100% benzinár, 70% a gázár) felé közelítenek, akkor az autósok nagy része nem fog gázzal járni. Ez viszont nem lesz nyerő a gázforgalmazó cégeknek, szóval majd ők eresztenek a haszonból, valaki úgyis lesz, aki 4-5 éve belerakott 10 millát egy kútba, és szeretné visszakapni... Szóval valaki enged, odamegy mindenki tankolni, a többi kút meg majd követi... És amelyik részen most drága a gáz, ott jön ki a forgalmazóknak a legrosszabbul...
CNG-t meg nagyon nem lehet emelni, mert egyrészt talán 6-800 autó van az országban, másrészt otthon is lehet tankolni ha elszállna a kúton...
-
Rick4
félisten
válasz
Attix82 #16109 üzenetére
Jól kiszúrnak magukkal, ugyanis akkor lőttek a beszerelő műhelyeknek, meg az onnan érkező adónak, az eladott szettekből és a beszerelés után befizetett áfának, az alkalmazott melósok béréből a járulékoknak, ehelyett marad némi mag akinek már gázos a kocsi, de közülük is csak annak éri meg akinek nagy autója van, és 10+ litert evett benzinből, 10 liter benzin lesz 4150Ft, 13 liter gáz még mindig csak 3770Ft, tehát ha benne a gáz, akkor havi 2500 km-nél megspórolhatsz kemény 10 ezret, de végülis ez két műszaki között 240 ezres...
Viszont mindenki akinek kevesebbet eszik a kocsi, bukta a dolgot, és 200Ft-ért nem fog vacakolni a gázzal. Akik meg még olyan helyen laknak hogy 30-50 km-re a határtól (Szerbiában 210Ft, Romániában 208, Horvátoknál 170, Szlovákoknál 200Ft, Ukránoknák 140Ft literje) az szimplán kimegy és megtankol, szóval a gázeladásoknak is alávernek... A Puntoból is szerelem ki a cuccot, egyébként is itt áll már a CNG-s utód az udvaron..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest