- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
válasz
LordVader80 #6955 üzenetére
jobb klikk a képre > feliratok> feliratatok újraszinkronizálása
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #6727 üzenetére
7-8 éves korom óta túlsúlyos vagyok, a külsőmmel nemigen tudsz megbántani. Defektes vagyok, nekem ez a keresztem. A versenysúlyom 164kg volt, most egy 30-cal kevesebb. Neked mi a mentséged?
Félreértés elkerülése végett exem bátyjának van egy bő, fodros ujjú rózsaszín inge bulizni. Tapadnak rá a 18 éve körüli fruskák. A kibaszott mázlista!maláj: Állítólag van valami pozitív élettani hatása. A sótömbből a légkörbe szublimál valami kis anyag egy kis hő hatására. Csak a dizájn miatt adja a hőt egy 15W-os izzó.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #6721 üzenetére
Nem vagyok 150 kiló. De nem pl a mai hátizsákom is 20+ kg volt.
Amúgy kövérezzen az, akinek jól esik, lesajnálom. Éljen olyan szívproblémákkal, amikkel én születtem és fogok meghalni. -
Polemius
senior tag
válasz
LordVader80 #6608 üzenetére
Tudok olyat is, hogy: dezantropomorfizáció
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #6132 üzenetére
A padláson egy elosztó rosszalkodott...
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
LordVader80 #6134 üzenetére
szolgáltató web oldalán a saját DNS servereit
azokat leírA DHCP Konfig bele raka 192.168.?.? helyett
szerintem nem lesz gond utána
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
LordVader80 #6129 üzenetére
DNS serverek?
-
martonx
veterán
válasz
LordVader80 #6108 üzenetére
Elvicceled a dolgot. Azért az 50-es évekig kimondottan jók voltunk mezőgazdaság tekintetében.
-
válasz
LordVader80 #6020 üzenetére
jobb lett? bár a hányás kerülget h nincs igazi választék, és még csak opció sincs a linkre
-
Luighi
senior tag
válasz
LordVader80 #5950 üzenetére
Beköltözünk, mert nyár elején jön a kistesó. Söndörfalva ok, a ház is nagyon jó, csak egyszerűbb az élet, ha Szegeden vagyunk (benyára nem megy el havi 40k, nem kell összevárni egymást, nagyszülők közelebb vannak, stb).
Köszi az infót Denevérrőlszerk.: ja és főleg nem kell taxizni ha Szegeden megyek el kocsmázni
-
válasz
LordVader80 #5811 üzenetére
http://www.letsgoszeged.hu/vakacio_2011
A főnököm kölkinek kellet vennem, és megörültem h nem kell Pestre mennem
-
válasz
LordVader80 #5807 üzenetére
Van ám LEGO bót szegeden és a teljes kínálat 70%-a a pócon van...
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #5805 üzenetére
lehet
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #5802 üzenetére
ebay - kockabolt - kockaáruház - vatera - 220lego probiren bittedanke, bár gondolom megvolt mind
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #5797 üzenetére
tán megakadt a szemed vmin?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #5757 üzenetére
Try&Buy ADSL?
-
veze
őstag
válasz
LordVader80 #5759 üzenetére
kapros juhtúrós volt, én is nagyon szeretem..
de jó lenne most egy belőle -
veze
őstag
válasz
LordVader80 #5757 üzenetére
én mindenképp venni akartam
megmondták otthon, anélkül ne menjek haza
kellett valami töltött húshoz
csak nem értettem egyik miért duplája a másiknak árban, gyanakodtam hogy az olcsó "feljavított" változat -
szumoo
senior tag
válasz
LordVader80 #5749 üzenetére
Jogos, de nagyon nem volt szimpi, h vegyek belőle akár 1db-ot is.
A kóstolás persze nem működik, max piacon.Rolly: így jártam
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #5745 üzenetére
Nem, csak sosem értettem az embereket, akik bármit is az ára felől közelítettek meg.
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #5407 üzenetére
annyira nem volt időm erre, 3x csörgött a telefon, meg mailt írtam másnak is, meg bunkó se akartam lenni, ennyi, oszt kész.
-
Syl
nagyúr
válasz
LordVader80 #5370 üzenetére
+Inv1sus
Nem tudom, csak gondolom. Máskülönben miért hagynák teljesen figyelmen kívül a sok-száz "vissza a régit" beírást?
És ha eladták, akkor ugye az új tulaj már rögtön tudja fizető rendszerben indítani.
Nem tudom, de nekem nem áll össze a kép. -
maláj
addikt
válasz
LordVader80 #5298 üzenetére
én pl. senkire sem szavaztam idáig és ezután sem fogok mert mindegyik hazudik mint a vízfolyás
slussz-passz -
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #5267 üzenetére
Ez a baj, hogy Te a kampánynak hiszel, mert ugye ott azt mondják, amit hallani akarsz, hiszen visszakérdezni nem lehet, hogy pontosan hogy is értik, aztán meg azt mondják, ja, mi így értettük.... Nem azt nézed, kik mondják, hanem hogy mit mondanak... Fordítani kellene.
Az mszp minden szinten vállalhatatlan azokkal az emberekkel, mondjanak is akármit...
-
válasz
LordVader80 #5287 üzenetére
Na ne keverjük már a római jogot a demokráciával...
-
válasz
LordVader80 #5275 üzenetére
Tévedésben vagy. A demokrácia alapja a megkülönböztetés nélküli választójog 18 felett.
-
válasz
LordVader80 #5267 üzenetére
Szintén Winston C. mondotta volt:
Tudom hogy a demokrácia nem a legmegfelelőbb, de szóljon aki tud jobbat.
Helyesen
A demokrácia a legrosszabb kormányzási forma - nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozik. -
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #5223 üzenetére
Akkor Te nyilván meg tudod indokolni, miért a legjobb döntés az MSZP-re szavazni.
Persze, azt is meg tudod indokolni, miért a Fidesz a tuti.
És persze a Jobbik mellett is ugyanennyire hatásos és szilárd észérveid vannak.Ha minden jogosult IQ-ból tolná a voksát, akkor a legracionálisabb lehetőség nyerne, ami persze független a kampánytól, hiszen ész érvekre alapozva választana mindenki, nem pedig tetszés, szimpátia nyomán.
Választás szabadsága, kérlek, ez definiálja, hogy a szellemi toprongy gyógyszerfüggő és az agyvérzést kapott nagymama is dönt a sorsodról. Alanyi jogon jár. Megjegyezném, a vezetői engedély nem.
-
CSorBA
őstag
válasz
LordVader80 #5254 üzenetére
Annak pedig az az oka, hogy nem a régi helyett lett az új (akkor oldaná meg az f5). Hanem a domain címet irányítottá át másik szerverre.
-
Rawulf
őstag
válasz
LordVader80 #5223 üzenetére
O'szt mennyi idióta kap mégis jogsit.
A másik. Azoknak, akik "párt-közeli" cégnél dolgoznak, mégis hogy várhatnál el objektívitást, ha pl. értelmes ember is van köztük? Értelmes, de letojja, hogy mi van az országgal, ha abból van vagy nincs pénze, hogy ki van hatalmon éppen?
Azért az milyen, ha valaki nem megy el szavazni és úgy tépi a száját?
Szerintem ott kéne kezdeni, hogy minimálbért (vagy annak max. négyszeresét) kapja, aki képviselőnek áll. Annyi ürüggyel vesznek fel pénzt, hogy az már vicc.
Ne legyen mentelmi joguk.
Ebben a modern világban minek egyáltalán parlament? Teamspeak vagy beszéljék meg egy chat-en, hogy mi legyen. -
Rawulf
őstag
válasz
LordVader80 #5221 üzenetére
Persze az MTV kikéri magának a kétfarkú kutya vicces híradóját:
http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2012/01/mtva.jpg
Kapcsolódó cikk : http://vastagbor.blog.hu/2012/01/03/mtva_a_cenzurazott_hirado_parodiajanak_kicenzurazasa
Tehát a híradó ferdíthet és kamuzhat, de a vicces kritikát már nem tudják elviselni. -
LordVader80
őstag
válasz
LordVader80 #5215 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
-
Rick4
félisten
válasz
Ha csalt, ha lopott, akkor is jól csinálta, bár nem támogatom a lopást, de rá annyira egyértelműen nem sikerült rábizonyítani....
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #5213 üzenetére
Majd úgy jár, mint Göncz Árpi bácsi, meg Nagy Imre.... Én anno beszélgettem pár szót az öreg Stadlerrel, jó fej.
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
LordVader80 #4685 üzenetére
én aranyba vagy ingatlanba euro hitellel mert ha borul az euro akkor előtte esni fog mint állat ahogy az államok csődölnek
éppen néztem az aktuális helyzetet:
100forint adóból mennyi megy az IMF-nek (de lehet a GDP százaléka is)
Magyaro. 82Ft.- (jelen árfolyam miatt de 2011 elején 75, 2010 elejében 83, 2002-ben 51,5, 1990-ben 30)
Görögország: 112Ft.- (2010: 102ft.-, 2008-ban 85)
Olaszo.: 95-102Ft.- (különböző hitel és lejártatok miatt, és svájci frank árfolyam)
Portugália: 95Ft.-
Románia: 75Ft.- (2008-ban 55)Svédek törlesztése az IMF-nek önköltségi ár alatt Gripenek -->>>IMF--->>normál ár+120%-kal Magyaroknak persze kedvező hitelre...
Hasonló az autópálya hasonló de az államnak meg kéne mondania mivel erre költöttük és már nem építünk odaadjuk az adóság fejében, hiszen ez kb 30Ft és 50éves lejártú...
Szedjék ők a pénzt és tartssák karban is... -
Luighi
senior tag
válasz
LordVader80 #4685 üzenetére
Jaja, de akkor már inkább svájc!
-
Luighi
senior tag
válasz
LordVader80 #4659 üzenetére
Külföldi folyószámlát nyitottatok már?
Köszi az "UP"okat vaterán
szerk.: van valakinek tapasztalata pl osztrák folyószámlákkal kapcsolatban?
Havidíjra, kamatlábra, egyéb költségekre gondolok. -
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #4628 üzenetére
ez a hivatalos info
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #4628 üzenetére
3 db kutya.
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #4612 üzenetére
2610, úgyhogy húzz bele..
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #4612 üzenetére
pénteken lehet lesni a cimlapot
-
válasz
LordVader80 #4598 üzenetére
Én innen rendeltem 2x mr gumit minden rendben volt ...
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
LordVader80 #4598 üzenetére
szívesen nagyon korrektek
új gumkban nem csak a nagy márkákat árulják hanem több kis keletinek ők a magyar forgalmazójuk bár kínai e nagyon jó minségű -
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
LordVader80 #4557 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #4591 üzenetére
Farbatosz alatt te sosem nyögsz? Még pink pólóban sem?
Bocsmár, de nem tudtam kihagyni.
-
válasz
LordVader80 #4571 üzenetére
Hali!
Én legutóbb itt rendeltem, szegedi telepre ingyenesen leküldték, de én nem náluk szereltettem fel a gumit, mert a kerekeim vidéken vannak. Azért ne most rendelj, mert beragadt készletet kaphatsz, bár DOT szám alapján megmondhatják mikori gyártás, de nem mindig tudják, vagy nem akarják megmondani. Jövő tavasszal úgyis rengeteg akció lesz, akkora a kínálat, hogy rosszul nem fogsz járni. Szerintem.
Más:
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Üdv!
-
Rick4
félisten
válasz
Amit most veszel, kb 1 éves lesz, mire felrakod másfél. Ne most vedd meg.
-
válasz
LordVader80 #4560 üzenetére
És nem nyár
-
válasz
Tél van
-
Digital
addikt
válasz
LordVader80 #4555 üzenetére
Épp most olvastam!
-
finest
addikt
válasz
LordVader80 #4538 üzenetére
Akkor a 15-36kg-os gyerekekre tervezettből kellene választanod, de a webshopban abból egy sincs, ahogy elnézem: [link]
-
Digital
addikt
válasz
LordVader80 #4538 üzenetére
Beszélj öcsémmel, adatok, webshop!
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #4511 üzenetére
Pedig pont hogy ezzel az arccal testesítette meg jól a típust.
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #4511 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #4405 üzenetére
Ez semmi, ismerősnek lapotopokat, ezt azt földszintről első emeletre hajítgatott fel. Nyilván nyugodt volt...
-
válasz
LordVader80 #4275 üzenetére
a vodánál, mivel a cégünksok-sok éve havi 100k+ számlát generál, a kisvállalati kontaktunk meghajított vele
-
gabesz82
őstag
válasz
LordVader80 #4205 üzenetére
ja nincs szülinapom, csak ez egy Alma együttes zene
Az ejtése: é ad x (az e az Euler féle számot jelöli, az értéke 2,17..)
-
gabesz82
őstag
válasz
LordVader80 #4202 üzenetére
e^x-nek e^x a deriváltja
pfejjj kalkulus
-
tajcsi
őstag
válasz
LordVader80 #4131 üzenetére
azt hittem ez valami exkluziv dohanybolt...
-
Polemius
senior tag
válasz
LordVader80 #4149 üzenetére
"a pipa, mint eszköz értelemszerűen nem"
Nono! Ne kiabáljuk el, a nagy fülkeforradalomban még az is lehet, hogy oda sorolják!
-
válasz
LordVader80 #4054 üzenetére
Hagyd el, ezt úgy sem tudjuk lemosni magunkról
-
maláj
addikt
válasz
LordVader80 #4052 üzenetére
az ugyanaz
-
LÁZ
addikt
válasz
LordVader80 #4034 üzenetére
sima lenne jó, mert ismerősnek irnék ki wii-s gammákat, oda meg felesleges a lájtszkrájbos
-
válasz
LordVader80 #3981 üzenetére
Lexarom melyik mit mond. Az elmúlt 20év összes politikusa hibás.
Mi az hogy csak autósok és motorosok fizetnek baleseti adót?! Gyalogos és bicajos nem balesetezik, ugye?
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #3891 üzenetére
Nem tudom még mi kellene, az E5300 3.6-on SSD-vel 4GB ddr3 memóriával jól megy, ennél több nem kell, a Q6600 meg most is 20 rugó, az nem jó..
-
Agyasima
őstag
válasz
LordVader80 #3751 üzenetére
Ez esetben:
-
Rawulf
őstag
válasz
LordVader80 #3691 üzenetére
Ezek az előzményei, ha tetszett!
MK vs SF 1 - Proxicide
MK vs SF 2 - ProxicidePersze az első rész még eléggé gagyi.
-
Rawulf
őstag
válasz
LordVader80 #3653 üzenetére
Ez a legújabb MORTAL KOMBAT:
LINK -
Syl
nagyúr
válasz
LordVader80 #3660 üzenetére
Zacskós vagy dobozos tejet feltétlen! De nem árt ha van nálad megfelelő lyukasztótű is
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #3668 üzenetére
BMX-et, majd belenő.
Vagy a pelenkának is mindig hasznát veszi. Legalábbis még sokáig. Fizess be egy nagy adag pelusra és utalványként add oda. Tudom, hogy baromság.
Ilyen-olyan háztartási gépre gondolok, de úgy gondolom, ami logikusan kellhet, azt már beszerezték.
-
maláj
addikt
válasz
LordVader80 #3665 üzenetére
van ami/aki soha nem változik
-
válasz
LordVader80 #3662 üzenetére
Legyen nálad is egy azért. Ha ülőgarnitúra nélkül mész, az rosszabb, mintha rózsaszín pólóban mennél.
-
válasz
LordVader80 #3660 üzenetére
Ülőgarnitúrát.
Manapság nagyon kinézik a társaságból, aki nem visz magával ajándékba tejfakasztóra ülőgarnitúrát.
Nekem pont van véletlen egy: [link] -
rt06
veterán
válasz
LordVader80 #3655 üzenetére
egybefuztek, az osszes addigi karaktert, palyat, miegymast
-
rt06
veterán
válasz
LordVader80 #3653 üzenetére
a 4, ha jol tudom, de en inkabb ajanlom a trilogy-t (vistan el lehetett inditani, gondolom 7-esen is menni fog)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #3643 üzenetére
Biztosan lesz még visszhangja Mobilarénán, ITcafén.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #3638 üzenetére
Akkor itt van forrásmegjelöléssel.
Old fox: Éhes makkal disznókat álmodok.
-
Attix82
addikt
válasz
LordVader80 #3563 üzenetére
.
-
maláj
addikt
válasz
LordVader80 #3563 üzenetére
sever
-
Rawulf
őstag
válasz
LordVader80 #3549 üzenetére
-
proper
őstag
válasz
LordVader80 #3533 üzenetére
még szép
-
sss
őstag
válasz
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
zebrán
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #3517 üzenetére
W7-nél az óra melletti kapcsolatkezelőnél is látszik minden, ugyanúgy indul ha egyikkel vagy másikkal indítom. Majd most próbálgatom, de ez a 3 perc már túlmutat a régi állapotokon.
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #3397 üzenetére
Tényekkel ők sem tudnak vitatkozni...
Nekem egyébként is mindenért kijár már a pihi, meg nem vagyok az a meglepődős fajta sem..
Ennek a cikknek az apropója meg csak annyi, hogy a szegedi "csaptban" is hasonló dolgok folynak... -
ShadowX
őstag
válasz
LordVader80 #3226 üzenetére
Ez nem is volt kérdés, én csak ennek a jogszerűségét kérdőjeleztem meg.
-
Rick4
félisten
válasz
Mikor küldték ezt a levelet és milyen másik papírral jön?
-
válasz
És ha hűségem van és még fizetem a részletét a telefonomnak az min változtat?
-
Rawulf
őstag
válasz
LordVader80 #3092 üzenetére
NA akkor még egyszer elmagyarázom.
Dual Wan router : Egyik likjába ment a Tiszanetes kábelnet (kb. 10mbit/2mbit), a másikba az Inviteles ADSL (3mbit/384k). Akkoriban ez a kettő volt a környéken a leggyorsabb és a kettőt együtt használtam. -
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #3096 üzenetére
Lehet, hogy most sem volt szükség rá, de azért na...
Amúgy azért volt áthelyezve, mert hűségidőben volt. Lejárat után váltottunk üzletire. Nyilván az egyéni megszűnt, az üzleti pedig új szerződés, értelem szerűen modemcsere. Természetesen ugyan az a Thomsom modem. -
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #3092 üzenetére
A bnitporké a régi sztori, az általam vázolt kálvária tavaly augusztus végén kezdődött.
Én csak azt tudom, hogy 3 áthelyezéshez és egy üzletiesítéshez 4 különböző modemet kaptam.
Azért tegyük hozzá, hogy az áthelyezést másnap megcsinálták. Konkréten pl kedden bementem az összepakolás közben intézni az áthelyezést, másnap még dobozban voltak a számítógépek, az asztalok lapra szerelve, de az új modem már felállt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #3088 üzenetére
Arany János utcából hoztam át az Eszperantó utcába, onnan a Földmívesbe a mostanit, és cserélték, ez pillanatnyilag a 4. modem, mert a Földmívesben egyéni EFI-ből üzleti EFI-be mentem át és 3 alkalommal jöttek ki két nap alatt, mert a központ lehalt és egyszerűen az új modemet nem akarta hozzárendelni az előfizumhoz.
Vagy én felejtettem sokat, vagy Neked nem mondanak el mindent.
-
válasz
LordVader80 #3082 üzenetére
ez csak net volt nem volt telefon.
-
válasz
LordVader80 #3075 üzenetére
4 x költöztem amikor még viszonteladója voltam. Volt egy bemutató adsl-em amit a költözések miatt 4x kértem átkötni. Ebből 2 volt a Rawulfhoz át és tőle elhozatal.
Erre nem áthelyezték a vonalat, hanem a meglévő mellé kaptam 3 plusz előfizut. Fizettem én hónapokon át mert nem néztem a csekken a különböző azonosítókat, de egyszercsak elment a net.
Bementem mondják tartozok. Mondom nem.Szerintük igen. Kérték a modemem számát, megmondtam.Erre kiderült hogy szám szerint Kecskeméten van a modem. Mondom LOOOOL. Bementem a párommal(aki jogász) kérdem mennyit fizessek hogy legyen netem. Mondák 48k. Befizettem. A kislány mondja hogy ha a modemet leadom akkor az általam befizetett 17k( az egyik cskk) visszajár. Kérdem miért nem írják jóvá a 48kból?! "Mert azt h visszaadják Önnek kell kérvényezni!"
Ezen a ponton kifeküdtem és otthagytam őket.A modemet bevittem később.2 hónap múlva jött egy felszólítás hogy fizessek még 100k-t, mert így úgy beperelnek. Nah most megy a bírói szakaszba a dolog mert közöltem hogy nem fizetek. Én áthelyezést kértem nem új előfizut. Ezt az ügyfélszolgálatos a párom előtt elismerte- non plusz ultra ha akkor amikor ott vagyok azt mondják h 148k és nem 48k a befizetendő, kifizettem volna. Utólag elmennek a kurv@ anyjukba.
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #2858 üzenetére
Mondjuk ez valóban jobb meló, mint egy OKJ-s Jedi képzéssel megszerezhető.
Erről a Darabariról meg a zemberekről ennyit:
Sziasztok!
Láttátok már a Hálózat Tv-n Darabari nevű gyönyörűszép cigány jósnőt?
Mi a véleményetek róla?
Valakinek van már tapasztalata Vele kapcsolatban?
Ő hány éves lehet?Én pont ma voltam nála. Egy kávézóban ültünk le Budán. Az árai nagyon reálisak (írok privit)... bár nálam nem jöttek be a dolgok amiket mondott... de adok neki még egy esélyt!
Hívd mobilon és megmondja, hogy mikor van Pesten!Amikor először hívtam a barátnőjét, azt mondta, egy konzultáció fél óra. Hát persze, hogy egy órán át nyüstöltem: tudod, amikor újabb-és újabb kérdések merülnek fel benned.
Képzeld, nem kért többet. Meg is lepődtem, ugyanakkor éppen ezért zártam nagyon a szívembe.
Azóta is hozzá járok.
Voltam persze nagyon híres, nagynevű jósnál is: lehúzott úgy, hogy abban a hónapban anyuéktól kértem kölcsön albérletre. Amikor kimondta az összeget, nyeltem egy nagyot. mellesleg francot sem ért. A szokásos dolog: jól kifaggattak, aztán elmondták, amit hallani akartam. Jó lecke volt.
Itt meg hívtam a csajt, már a telefonba elmondta az árakat, és valóban annyit is kértek - mellesleg számlára.
Nem húztak le, és az ár-érték arány nagyon szuper!!!az utolsó mindent visz. Nők Lapja Café fórum.
Lájkolhatod is: [link] vagy akár ismerősöd is lehet. PM-ben küld majd pénzenergiát.
-
LordVader80
őstag
válasz
LordVader80 #2857 üzenetére
egyik barátom kommentelte akkor:
[link]élő gerincműtét tv-n keresztül
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #2852 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
LordVader80 #2795 üzenetére
Mondjuk ebben lehet valami, de ha nézed, újságot (nekik szerkesztve) kapnak. Ebben épp lehetett szó erről, bár kérdéses, hogy a csaj tud-e olvasni.
Nem nézem, (már ha ez degradálna) csak az Ircsi-Csoki páros közeli ismerőseim, ennek okán néztem bele bele..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest