- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rawulf #61033 üzenetére
Mielott barmelyik SG-kedvelo belelkesedne, ez egy fos. Eddigi ket reszet alig birtam vegigszenvedni. En is remenykedtem, hogy valami SG utanerzes lesz, de nem. Borzaszto fantaziatlan karakterek es vizualis megvalositas szempontjabol is. Tehat jelenleg tovabbra is egesz pontosan 0 db ertekelheto urhajos scifi fut.
-
-
-
Agyasima
őstag
válasz
Rawulf #60932 üzenetére
És a medveállatkákkal mi van?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #60653 üzenetére
Az nyilvánvaló, hogy a voda a 30 milliárd kifizetett pénz látni szeretné, sőt, még többet is. Az is nyilvánvaló, hogy ha emelni akarnak, 30 nappal előtte ki kell küldeniük az értesítőt erről, pontosabban bizonyos helyeken meg kell jelentetniük. Az is nyilvánvaló, hogy az augusztustól érvényes ászf Hazse esetében semmiféle hangcsomag díjváltozást nem mutat a jelenlegihez, tehát áremelésről nem beszélhetünk. A voda hirdeti, hogy a Balaton körül megy a 4G mindenhol, tehát építik a hálót, és valami történik itt is, ugyanis nálam vályogfal van, ez elég jól nyeli a rádióhullámokat, eddig nem is volt 3G lefedettség idebent, ha 4G kellett, mert pl nem ment a vezetékes net, és a mobilnetet akartam osztani az itthoni eszközöknek, az ablakba kellett rakjam a telót, sticket. Tegnap este bekapcsoltam a telón a 3G-t, HSPA+ volt mindenhol házon belül. Tehát az árazás egyelőre (és akinek hűségszerződése van, annak lejártáig mindenkinek) marad ami van, a lehetőség növekszik.
-
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #60588 üzenetére
Ha mindenki mindig azt kapná egy készüléktől, ami le van írva róla, nyugodt szívvel megvehetne egy noname cuccot is. Addig, amíg ezek nincsenek garantálva, vagy csak olyan kínaiasan (jól van az úgy) addig sokaknak ez kevés, akik nem szeretik a meglepetéseket, azoknak jobb előre megítélni egy brandet.
-
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #60581 üzenetére
Ezért nem vettem kínai telefont. Az Ace4 mindent tud, és a következő 2-3 évben amire kell, elég. Úgis csak második telefon, de leglaább jó a kijelző, jó az akksi, jó a soc, és jó a hang is. Mindezt egyszerre, 2 év helyi garival, függetlenül 46K-ért nem sok csájníz fón tudja.
-
-
-
-
HaZse
őstag
válasz
Rawulf #60461 üzenetére
Először is meg kellene szüntetni a pest központú gondolkodást.
Az is érdekes, hogy míg Pest-Sopron vonalon a vonat képes 140km/h-val menni, és képesek felujítani a vágányt, addig ezt miért nem képesek megcsinálni SZeged-Pest között?
Az IC-k is mocskosak, kevés és ósdi van itt, míg másfelé meg jobbak vannak.
Olyan érzésem lenne, hogy direkt nem fejlesztenek semmit errefelé. Csak mindig pest.
Sőt ki nem tudom állni a pesti gondolgodású embereket, hogy mindenkit lenéznek és levidékeznek.
-
-
-
-
-
-
Old fox
tag
-
-
-
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #59940 üzenetére
Tegnap voltam Felcsúton, szép a stadion, de hogy miért pont oda kellett építeni.
Amúgy ha belegondolnál, lehet benne perspektíva, mint akadémia. Ha van egy focitehetség, akkor nem a megye 3-as óföldeákban kellene nyomnia, nem fog fejlődni. Ha van egy korszerű, európainak mondható létesítmény a megfelelő szakembergárdával, az lehetne egy gyereknek a legjobb hely, 2-3 év a csalános pályán és oda van pont az a 3 év, amikor neki máshol kellene tartania. akit 15 évesen felfedeznek, az 18 évesen már profi lehet, 30 évesen nagyjából vége a karrierjének. 3 év rengeteg.
De mivel csak névileg akadémia, és konkrétan egy focicsapatról beszélünk, semmi másról, így azért hülyén néz ki... A felajánlások csak egy dolog, a 2.8Milliárt TAO már mehetett volna máshova...
Persze ha megfordítom, és először sokminden más is épült volna stadion helyett a TAO-ból, és még maradt volna pénz, az nem lett volna baj, de így nekem is szúrja a szemem.... Pont a bizonyos emlegetett bejáróján álltam, ott fordultam meg.
-
pmheros
őstag
-
bolcsodal
addikt
válasz
Rawulf #52577 üzenetére
En szoktam. Bar premade hijan Nova3-ban dekkolok..ismeretlenekkel nagyon nehez. Foleg mostanaban, annyi a smurf accos idiota, hogy szinte mar fajdalom jatszani. Az egesz rankrendszernek semmi ertelme lassan. Nova2-es suttyok olyanokat lonek hogy csak nezek (es nem csalnak...egyszeruen durvan jok).
-
-
-
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #51956 üzenetére
Igazából pont egy ilyen hsz-t kerestem, mert se az UltraCellt, se a GodP Quick töltőt nem ismertem.
GodP mondjuk nincs ebayen. UltraCell van, nem is drága, de ahogy elnézem, ott is csak párossával lehet beletenni az elemeket. Közben találtam ilyet; na ez 1-esével is tudja tölteniCsak kár, hogy ebayen nem merek kártyával fizetni
macilaci78 és az miért jó? Ja vagy ez az, hogy olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest