- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeg
őstag
válasz
Attix82 #32995 üzenetére
A magyar kocsihajtók jelentős része pöcshosszabítónak és önkifejezésnek használja az autóját, társadalmi státuszát akarja kifejezni vele, megbecsülést, elismerést és embertársaitól komolyan vételt vár el a négykerekű fémdoboz emblémája miatt. Így olyan autót vesz, mellyel a külvilág számára tudathatja saját értékét és fontosságát(melyen az okosabak legyintenek vagy röhögnek, az ostobáknak megfelelőség pedig a jellemzi büszke tulaj saját értelmi és lelki nyomorúságát). Ebbe az imázsba anyagilag már nem fér bele a gyári, vagy a prémium minőségű(közel gyári árfekvésű) utángyártott alkatrész, a kókányolás helyett az alkatrészcsere a kapcsolódó alkatrészekkel, a havi-3 havi rendszerességű szervizvizsgálat. A gumi egyébként sem látszik a plázánál, a karácsonyfára hajazó műszerfal hibasort 'okosba' kiütteti, nem baj ha lóg az autó orra, ha kopog a fekvőrendörtől, ha visít a fék, ha 3 színű a kipufogógáz, ha a klíma funkciók fele már nem működik, ha hónap végén már a benyára sem fussa, a lényeg hogy a mások által telefingott kerekes bádogdobozával ő már olyasvalakinek érzi magát, aki elért valamit.
-
Rawulf
őstag
válasz
Attix82 #32824 üzenetére
Te Attix... Nem lehet, hogy ez a probléma oka?
Gondok vannak az új GeForce driverrel
Lehet, hogy az ügyfél gépén fel kéne tenni egy régebbi 314-es drivert...
Mondom én, hogy Radeon-t kell venni.
-
-
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
Attix82 #32306 üzenetére
A fő baj éppen az, hogy nem 2.5-es, hanem 3.5-ös. Amint az írásomból kiderült, még a postaköltséget is elfogadtam nagy mohóságomban. Viszont mivel nem azt kaptam amit szerettem volna, így kidobott pénz az egész, mert ha visszaküldeném, akkor már 995+465 azaz 1460 ft-ot költenék csak postaköltségre azért hogy visszakapjam a termék árát ami 800 ft. Szóval ügyes!
-
tixem
addikt
válasz
Attix82 #32243 üzenetére
Atyám Uram aki az égben lakozik
Megnéztem egy teljes részt viasat online-on, hát mit ne mondjak
2 hülye picsát kaptak a gyúrós faszik, az még rendben van, hogy szerintük 150 millió ember él a Földön, meg még azon kívül 150 millió a világban, de hogy a Himnusz első versszakát nem tudják az kiverte a biztosítékomat
És ilyenek léteznek... Kutyaeledelbe nem darálnám őket be, mert szerencsétlen állatok még öröklik a képességeiket
Vödör szén mellettük atomvillanás
-
ST05
őstag
válasz
Attix82 #32120 üzenetére
gratula a lap kínálathoz
Gryphon Armor Kit-et nem láttad esetleg mennyi lesz ?
szerintem komoly kis mATX alternatíva lesz a Griff -
válasz
Attix82 #32062 üzenetére
Szerintem az a panasonic nagyon jó vétel, de tényleg van 18e-ért optikai stabilizátoros gép ott ahol én mondtam: [link]
Mondjuk nem az én színem, de biztos van belőle másik is. Csak azt akartam ezzel mondani hogy megdöbbentett hogy ebbe az ársávba bejöttek az optikai stabilizátoros gépek.
Nem tudtam, hogy fényképezővel is foglalkoztok, írok egy privátot.
-
Rhino666
addikt
válasz
Attix82 #31695 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen a szériahibások aránya a jókhoz képest. És nem mindegy, hogy egy 80 rongyos alaplap szériahibás úgy, hogy ha beledugsz egy pendrive-ot az első USB kivezetésére akkor végleg meghal, vagy egy 10 rongyos alaplapot nem lehet elég jól tuningolni...
Az ASUS-nál 10-ből 8 kuka, a Gigabyte-nál meg 10-ből max 2, az a nem mindegy. De bobát kérdezd, neki nagyobb és pontosabb statisztikája van ilyesmiről...
-
-
-
-
-
Rawulf
őstag
válasz
Attix82 #30290 üzenetére
De ez még keményebb, amit ugyanott találtam:
http://prohardver.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_3368-3368.html -
-
Syl
nagyúr
-
Andi45
csendes tag
válasz
Attix82 #29385 üzenetére
Ma elvittük szerelőhöz az autót opel vectra b 96-os a jobb hátsó központi vezetéke volt/ van kikötve a motorból gondoltam vissza szereltetem... kiderült hogy döglött a motor... mindegy a lényeg hogy hazafele nem működött a légkondi... az egyik pirosnál kikapart a kocsi elég csúnyán induláskor és ez után beindulta klíma...... hazáig ment... mikor újra útnak indultunk, ment olyan 100 méter ig aztán megint semmi... hazafele öcsém vezetett, és mikor kiszálltam és becsaptam az ajtót ismét elindult a klíma. Tehát a hibajelenség nem megy a klima viszont egy erősebb rázkódásnál(mikor kipörgött a kerék ) illetve ütés hatására( ajtó becsukás) újra üzemel. Mi lehet a hiba gondolom nem biztosíték mert akkor nem menne néha csak valami csatlakozóra tudok gondolni ,de nem tudom hol keressük.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest