- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Jó, de attól függetlenül, hogy az járda vagy gyalogút esetleg mellékút, ha a vonalvezetése megegyezik annak az útnak a vonalvezetésével, amelyik egy sarkára állított sárga táblával főútnak van jelölve, akkor nem mehetsz az úton. Ha járda, ha nem.
Csak van aki ezt nem érti.
-
Sajnos lópikulára se lesz elég a 10 mega. Nemhogy a számítógéppel megosztani. Én a nyaraláskori adatroamingkor jártam így. Aha, majd a 10 megás csomag mennyire elég lesz. Aztán bekapcsoltam egy ilyen asszem 10 megás csomagot, bekapcsoltam az adatroamingot, megnéztem a maileket, és szépen jött két sms 2 percen belül, pilulí-pilulí
hogy a csomag felét felhasználtam, a csomag egészét felhasználtam. Beindult a telefonon minden addig "elfojtott" adatlekérdezés, naptárszinkronizálásra ránézett, alkalmazásfrissítésekre rákérdezett stb, úgy leszívta azt az adatmennyiséget tényleg 1-2 percen belül, hogy páááá, kis aranyom páááá, nem zavarom páááá, csak lecíttam páááá....
Ha a gépre rákötöd, akkor ezt szorozd meg annyival, hogy a gép is ránéz, van-e frissítés az oprendszerhez, adobe flash-hez (újabban tán hetente adnak ki frissítést), megjelent-e a firefux új verziója, víruskereső adatbázisát frissíti - nem is elég 10 mega).
Nekem az egyik előfizetésemen egy 1 gigás csomag van mobiltelefonon, az sok (csak emailre, valamennyi böngészésre, időjárásjelentésre stb használom), azt mondom olyan 500 mega max elég lenne erre a célra. A másikon egy 100 megás csomag van, de azon csak az emaileket nézem, meg azért van bekapcsolva hogy szinkronizálja a naptárat, névjegyeket, ilyesmit. Erre is elég szokott lenni ez a 100 mega (meg irodában, otthon is wifi, így).
-
-
-
Rawulf
őstag
Ha nem kell klíma, akkor én itt szoktam megszállni Pécsett:
http://www.monikapanzio.hu/
Van pöpec kis mélygarázs, csak hát nyugdíjas a tulaj és a több milliós klímára nem futja neki már. -
hodigy
tag
Itt lehet kapni: http://iszeged.hu/info/derkovits-fasori-abc.
Van olyan ami csak idényjellegűen, szeptembertől főznek, pl Szentandrás könnye most nincs. Amik voltak: Szilvás és Meggyes ízesített sör ezek hűtve és 2l-es kiszerelésben Arany Korsó lager.Köszönöm Rick-nek a segítséget, nélküle lehet, hogy sokkal drágábban veszem meg, mert az Oskola u-i Smooth cafe & lounge sörözőben is lehet kapni, csak több mint dupla áron...
-
Rhino666
addikt
Miért, a mérgezett drótért nem?
Egyébként meg abszurd és felháborító, semmi keresni valója nem volt ott a C-s vércsoportúaknak, nagyon helyes hogy megdöglöttek. Ezt inkább promotálni kellene, nem büntetni.
Annyival kevesebb szarka, hátha elfogynak egy idő után... Kinek hiányoznának?
-
Tottu
senior tag
Helló,
Még nem vettem meg az új kerékpárt. A szentesi boltot felhívtam telefonon és ekkor adtak egy olyan weblap címet, ahol meglehet tekinteni az éppen aktuális kerékpár kínálatot. A honlapot most nem találom, de hétfőn megtudom mondani, mert a szegedi gépemen lementettem a linket.
Találtam egy nagyon hasznos oldalt, ahol véleményeket/teszteket tudsz olvasni az adott kerékpárokról: [link]
Én jelenleg egy Gepida Albion 200 CRS kerékpárt néztem ki, de az előbb említett honlapon írtak pár apróbb hibát. Én személyesen kipróbáltam egy szalonban, nekem minden megfelelt, szóval egyelőre ez a befutó nálam.
A vásárlást úgy tervezem, hogy az árgép honlapon megnézem a legolcsóbb helyett és onnan fogom megrendelni a kiszemelt biciklit, mert általában ingyenes a házhoz szállítás egy bizonyos összeg felett, a kerékpár pedig ugyan olyan mint a szalonban vagy legalábbis feltételezem, hogy egy minőségibb kerékpár mindenhol hol ugyanúgy van összerakva.
-
Inv1sus
addikt
Szegeden nem hiszem, hogy lehet olcsón találni, mivel én megnéztem az összes lehetőséget még régebben, amikor venni akartam. Prolog-ot helyből kilőttem, az valami méregdrága bolt, a többiben katalógusáron árulták, letojták a vevőt vagy csak noname bicikliket árultak ugyanannyiért.
Szentesen olcsó volt a ranger, 38k a bike-shop-nál. Kedves, barátságos ürge, mindenre válaszol. A biciklikhez kettő ajándék közül lehet válsztani + a komolyabb áru bicajokhoz ő maga ad még plusz garanciát.
Amit tudni érdemes erről a bicajtípusról, az az, hogy a pedálok műanyagok, azok nekem szétmentek egy év után. 2 éve megvan, más problémám nem volt még vele.
Egyébként jah, a Magnum volt a másik, amit én is néztem, ahhoz járt volna a plusz gari. Végül az olcsóbb mellett döntöttem, mert ez is tökéletes, nem noname cuccok vannak ezen sem, akkor pedig?
-
SirRasor
addikt
Nem kékhalál, hanem az alap alkalmazás összeomlás, ami után hibajelentést küldene a microsoftnak.
Viszont rájöttem, hogy mi a hiba: azt hittem, hogy a hozzáadható "cuccokban" olyan, mint a delphi. Visual basices shapeket is használtam és mint utóbb kiderült, azt külön spec. csomagban kéne telepíteni a gépekre, mert különben nem megy. Álmomban sem gondoltam volna..
mind1, holnap lecserélem szimpla képekre és bocs az offért.
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Amúgy ez:
[2012-04-08 19:33:47 - ddms] Failed to initialize Monitor Thread: Unable to establish loopback connection
[2012-04-08 19:33:47 - adb] ADB server didn't ACK
[2012-04-08 19:33:47 - adb] * failed to start daemon *Mindent végigpróbáltam, amit gugliban ajánlottak.
EDIT: ja egyvalamit nem próbáltam meg: JDK 7-ről 6-ra visszaváltani. De gondolom mindig a legfrissebbet kéne használni, szóval nem tudom.. -
SirRasor
addikt
Mind1, agyvérzést kapok..még megpróbálok pár dolgot, de ha akkor se megy, akkor hagyom a fenébe az egészet. Lényegében olyan hibát ír ki, amit - neten rákeresve - sok embernek feldob és legalább 6 féle megoldás született rá, csak nálam egyik se jó
Na de most újabb hiba van..
"PANIC: Could not open: C:\Users\Rasor\.android/avd/Rasi_droid.ini" amikor indítanám a cuccost.
Nem itt hoztam létre, a tulajdonságaiban se ide mutat..mégis ott keresi, ahol semmi keresnivalója.. -
Polemius
senior tag
Van oka, hogy kimondottan rágcsálót szeretnél?
A macska, vadászgörény például tovább él, játékosak (a görények különösen, hozzájuk több energia kell). Értelmesebbek is.
Esetleg építs fényevő robotállatkát.
-
-
LÁZ
addikt
a Karesznak (erővarázsló) voltak vmikor degui for szél, 1-2 vagy 3 hónapja, egy privit dobjál neki
btw, azt vajon meg lehet oldani vhogy, hogy a masinát úgy összekötni a tévével, hogy a csáje tudjon a gépről filmet nézni, mig én kattintok (sztem nsok esély van rá, mert csak kiterjeszteni, vagy itt is ott is asztal)
kéne egy usb-s tévé
, 102centis hádéredi lcd vkinek?
-
-
A párom unatkozó jogvégzett. Ha megtörténik a bevezetés, akkor -mivel az Autóklub nem tesz semmit- én már elkezdtem tervezni az Európai fórumon történő megtámadását a törvénynek. Remélem mindenkinek megéri majd perközösséget alkotni és fejenként 1k huf ból addig menni amíg az EU rá nem kényszeríti ezt a f@sszopó köcsögöt hogy olyan embertől ne szedjen pénzt aki nem használja az autópályát.
-
Polemius
senior tag
Az még nem is lenne baj, ha cserébe megszűnne a többi adó (súlyadó, regadó, jövedéki adó az üzemanyagban) amit többnyire az úthasználatra hivatkozva vezettek be.
Így meg jövőre kénytelen leszek új munkát keresni magamnak. Mert a mostani fizetésem mellett nem fogom tudni már fenntartani a kocsit, anélkül meg nem tudnék eljutni a munkahelyemre. Tehát vagy közelebbi munkahely kell ahová másként is eljuthatok, vagy olyan ahol többet fizetnek.
Még egy kavics a serpenyőben az emigrálás mellett.
-
SirRasor
addikt
Olyat néha csinálok, csak annak nincs annyira jó íze, mert szó szerint rizses húst csinálok. Megsütöm külön a húst serpenyőbe, kis fűszer, de semmi extra, aztán a megfőzött rizzsel összekeverem és kész. A húst kell szaftosabbra csinálni, csak nem tudom hogyan. Máshogy szoktad készíteni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest