Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork #3147 üzenetére
És milyen alapon perelnél? EU-ban miért bukna el? Ha egy olyan törvényt hoznak, hogy kötelező útdíj, akkor ha azt minden EU államolgárnak egyaránt kell fizetnie akkor az nem eu ellenes
pl románia. A legjobb ötlet aminek következtében lehetne a rajtunk átmenő sok-sok autóson behajtani pénzt mert használja az útjainkat.... Romániában is müködik ... csak ott a sújadót eltörölték ... itt tuti nem fogják ez a szar ....
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #3147 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy támogatom az útadó bevezetését, ha a teljes összeg az szja bevalláskor visszaigényelhető, vagy az adóból levonható, illetve céges autóknál elszámolható, leírható. Aki nem adózik, az nem számolhassa el, aki nem ebben az országban él, az ne számolhassa el. Ennyi. 3-4 hónap alatt lehetne olyan törvényeket hozni, amiből a dolgozók, adót fizetők jönnek ki jól, és ciki leírni, de meg lehetne csinálni, hogy "megérné" dolgozni...
-
r0by
addikt
válasz
bitpork #3147 üzenetére
Én például akkor mentem autópályán, mikor vezetni tanultam.. Nem is mondom mikor volt az...
Látnám értelmét esetleg a dolognak, ha arra is fordítanák a lovét, amire kellene... De hiába veszem 400 Ft-ért a benzint, egyre szarabb utakon megyek, holott a 400 Ft-ból maga az üzemanyag csak (most tippelek), 150 Ft, a többi ilyen-olyan adó, amiről azt hazudják, hogy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BMW topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest