- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
-
LÁZ
addikt
válasz
Rawulf #14825 üzenetére
kb mind1 is, hogy magyar vagy nem magyar, a lényeg, hogy azért áll a kaputól 6 méterre, ezért fizetik, még én is el tudom dönteni onnan, hogy bent volt e, ez a dühitő, de bezzeg a magyar feltaláló gólbirós projektjét meg leszarta a fifa, pedig qrva jó volt a cucc.
Ott is csak a zsebüket tömik, ez a baj
-
Zoli1222
addikt
válasz
Rawulf #14703 üzenetére
Már bocsánat, de ezek a csöcsök gusztustalanok! A formás(abb) természetes mellek tapintásától és látványától nincs jobb!
(#14718) macilaci78: akkor én qrva szerencsés gyerek vagyok, ha semmit nem kellett tennem azért, még ha nem is pont ezeket, de műciciket taperoljak...
-
-
-
LÁZ
addikt
válasz
Rawulf #14527 üzenetére
GLS-el volt nekem is sztorim szintén még szegeden, küldtem egy karton bort pestre, fullosan becsomagolva, erre a 6ból 4et összetörtek, és visszahozták törötten az egészet, aztán meg jött a szöveg, hogy dehát üveget,palackot nem lehet feladni, biztos nem volt becsomagolva normálisan.....aha, szerencsére a feladási dij dupláját kaptam vissza, az ex-em jogász, irtunk csinos levelet
, és persze a posta meg kivitte másnapra, sértetlenül....
-
válasz
Rawulf #14510 üzenetére
Hú, GLS nagyon vegyes. Ismerek ott futárt, van olyan aki nagyon rendes, meg van olyan aki nem volt hajlandó feljönni az emeletre, azzal a rablómesével hogy nem tudja lezárni a kocsit. Én inkább kerülöm őket. A régi szegedi főnökről voltak hallomásaim, nem tudom ugyanaz-e még de inkább ne próbálkozz nála, nem éri meg az idő...
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #14521 üzenetére
Melyik webshopból szoktál rendelni? Vagy ahol épp látsz olyasmit, amit keresel? Főleg usb-s kütyüket szoktam rendelni kínából, mert az itteni adókkal sújtott árból ott 4-5öt hasonló termék is kijön és elég olcsók ahhoz, hogy garancia ne érdekeljen. Pl egy marék dvb-t tunert kopok azért az árért, amiért itt 1et a legfapadosabból.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
madstunt
addikt
válasz
Rawulf #11753 üzenetére
netes reakciok/kritikak meg imdb szamok pontosan miert annyira mervadoak?
mert beul a filmre egy szamomra vadidegen valaki aki filmkritikusnak erzi magat, meg nagyon van velemenye (rosszabb kategoria: meg a vegzettsege is feljogositja ilyesmire), akinek aztan szemelyes preferenciait es hasonlokat legfeljebb feluletesen ismerem, igy aztan tenyleg valos kepet tudok alkotni rola szamomra mennyire erdemes megnezni
asszem tan valamelyik itthoni igencsakmervado filmkritikas blog/site volt amelyik pl a tron legacy eseten azt hozta fel negativumkent, hogy nem lehet kovetni a sztorit (amit mondjuk en csokottagyu meg mellettem ulo baratom is problemamentesen megertett)
de ez csak az elso pelda ami eszembejutott -
-
-
-
válasz
Rawulf #11749 üzenetére
Elmondom h láttam a kocsidat a mélygarázsban. Ott kellett a holland és belgrádi ügyfeleimet istápolni...és a mi már vicc: éppen tesóm kocsija mellett álltál meg...bementem és mindenki aki szembe jött ismerős volt. Elég nehéz volt kimagyarázni a hollandoknak h mindenki köszön
-
martonx
veterán
válasz
Rawulf #11725 üzenetére
hardverileg minden szaron elfut a win8. Mondom én virtualbox-on futtattam emulált 1 db processzorral, és integrált videókártyával, kevesebb mint 2 Gb rammal. A sebességével semmi bajom nem volt, a felhasználói élményből hiányzott a "jé" élmény, helyette inkább "de szar" élményt adott az új start menüjével.
-
-
-
-
válasz
Rawulf #10678 üzenetére
egy erős hatost adnék rá
egyszer nézősmás:
tudtok jó, régi kém/ügynök/háborús (nem a darálós, hanem az elgondolkodtató vonal érdekel) filmeket? az se baj ha 60-as, 70-es években forgatottak, akkoriban még tudtak normális filmeket csinálni a ma már kötelező gyomorforgató romantikus szálak nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest