- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #56370 üzenetére
huh, ez 40 hsz-el ezelőtt volt.
Az én nick-em, még a szerepjátékos hőskorszakomból való, saját kreálmány a nevemből. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #56342 üzenetére
Mindenképp.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #56231 üzenetére
Igazából lényegtelen, nyilván kényelmesebb ha a közelben van de a főnököm fent van Pesten 1,5 óra alatt.
(vagy kevesebb de css
)
Az a lényeg, hogy meg tudják valósítani az elképzeléseinket.
Köszi a tippeket, elküldöm az elképzeléseinket azoknak akik szóba jöttek.
LordVader80, köszi neked is. -
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78 #56129 üzenetére
Én szívem szerint megvárnám ehhez az Intel Compute Stick-et kiegészítve egy vezeték nélkül billentyűzet + egér kombóval
Ha nem kell hogy stick legyen, neten lehet találni hasonló hardvert elég olcsón. [link]
Egyébként Chromecast-hoz lehet van-e már valami okosság. Esetleg WiDi/Miracast stick-et venni ha a forrás tudja a vezeték nélküli képátvitelt és akkor egy az egyben a forrás lapos képe átvihető. -
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #56129 üzenetére
Ja, és wifi.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #56087 üzenetére
Átmeneti megoldás, hogy 97-es doksiba elmentem, majd ismét lementem xlsx-ként.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #56089 üzenetére
Azt a chrome-al játszottam el.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #56087 üzenetére
Sajnos nem küldhetem át, mert céges doksi, adatokkal. Openoffice, Libreoffice a közigazgatásban?
Örülök ha a kollégák be tudják kapcsolni a gépet.
Lehet hazaviszem és megnézem az otthoni gépen.
Azért köszönöm a felajánlást.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #56084 üzenetére
Ez volt a legelsô amit megnéztem, és sajnos xlsx...ha bárkinek van még ötlete ne folytsa magába. Napok óta olvasgatom a fórumokat megoldás után kutatva, de semmi épkézláb.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #56074 üzenetére
Mi rosszat tett hogy bujkálnia kell?
-
válasz
macilaci78 #56071 üzenetére
Említette régebben privátban hogy készül egy időre kimenni, ez top secret infó volt, vagy mi ez a nagy ráfeszülés?
-
válasz
macilaci78 #56069 üzenetére
Én nem spekuláltam, nem is én dobtam fel a témát.
-
válasz
macilaci78 #56062 üzenetére
Említette korábban.
-
válasz
macilaci78 #56044 üzenetére
Kint marad végleg?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
macilaci78 #56033 üzenetére
Jó a forint is,szerbnek tök mindgey,hogy miben írom
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #56027 üzenetére
ja, annak könnyű, aki még mindig szótagolva olvas.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
macilaci78 #56027 üzenetére
Amúgy az mi? Köze van a konnektorhoz?
-
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78 #55949 üzenetére
Az oké, de nem beépítve tudta hanem böngészőt nyitott érte. Mondjuk a mostani pedig magán a böngésző motoron fut teljesen
-
válasz
macilaci78 #55870 üzenetére
"szinte mindig puszta kézzel fogom meg a péksütit, de gyakorlott marokko-játékosként csak ahhoz érek hozzá, amit meg is veszek."
Ez a másik! Minek fogják meg azt, amit nem vesznek meg? Ha megfogod azt, amit megveszel, az teljesen rendben van. De összetapperolni a többit, hát az tényleg dühítő.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #55862 üzenetére
A Boardwalk Empire-ben Nucky Thompson ilyenekkel támogatja meg az íreket.
-
válasz
macilaci78 #55862 üzenetére
Ó, ilyet még csak a Mafiában láttam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #55834 üzenetére
Ááá, céges bulikra lett csak előhozva az asztal.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #55834 üzenetére
Milyen helyen dolgoztok ti?
Ez a Pest már ennyire nyugati színvonal?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #55773 üzenetére
Az amerikaiak jeleskednek a csomagolás minimalizálásában. autóalkatrészeknél 25 éve divat volt már, hogy kiszámolták, mekkora méretű, és milyen erősségű doboz kell az adott alkatrésznek, míg eljut a végfelhasználóhoz, ahol amúgyis szaggatják. A 99%-uk egy perccel se bírja tovább, mint amire ki lett találva, mire ideér, rongyos lesz. Állítólag egészen konkrétan méretezték őket egy szimulált pakolás- hurcolás- tárolás kombóra, és a cél az, hogy az épp elégséges göngyölegméret meglegyen, de több semmiképp. Lehet környezetvédelem, lehet spórolás, lehet termékdíj formájában kiadás, de van eg pont, ahol valóban nincs értelme túlcsicsázni.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #55768 üzenetére
Mondjuk legyen 45K? Ez egy baromi nagy masszív asztal, mint amik a játéktermekben vannak, nem olyan mint a weben kapható kis nudlik.
A legizgibb benne szerintem, hogy ezt ki fogja innen elvinni, mert ránézésre is van vagy 100kg. -
Archttila
veterán
válasz
macilaci78 #55773 üzenetére
Nekem konkretan egy ponyvas teherauto (nem futar) hozta a TV-t. Gondolhatod milyen allapotban volt a doboz. Lapjaval elborulva
a benne levo hungarocelre eloszor azt hittem osszetort, de jobban szemugyre veve egyszeruen egy joval kisebb televizio darabjat raktak be direkt kettetorve! a doboz ket szelere.
(#55772) dying_star:
Igen ezzel is tisztaban vagyok.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #55453 üzenetére
A jattolás itt Szegeden hogy megy? Pesten ugye nincs szállítási és doboz díj, csak néztem hogy itt 250-300 ft helyből ez a móka. Ezen felül is illik adni? Mert bár eddig adtam, azt azért mégis soknak tartom hogy amit Pesten egy ezres körül elém tesznek, és jattal kap mondjuk 1200-őt a futár, itt ezért adjak 1600-1800-at...
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #55366 üzenetére
Platán.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #55314 üzenetére
Itt is fent van skype-on, azt látom, csak bejelentkezni nem akar. Ez volt az érdekesebb dolog...
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #55280 üzenetére
Egyébként ha ügyes vagy, Anyósod vissza is kapja az 5 rugót: [link]
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #55273 üzenetére
A negatív gondolatokat ne nekem tolmácsold, hanem írj bele a helyi pékség vásárlók könyvébe.
Egy család a tied, de van még egy pár család... Mindenkinek ugyanaz sosem lehet jó, de ahogy érzem, ti is pozitívan jöttök ki, ha 2x vitted pályára, nem sokat használod ott, de mivel nem nevesítetted, Te se emlékszel, hogy hány megyén keresztül mentél... Ha az anyósod megveszi,a sok hülye meg nem, akkor az anyósod sokkal hamarabb / sokkal kevesebb üzemanyag/ sokkal kevesebb dugóban ácsorgással megteheti az utat. És évi 5 ezresért akár minden nap...
Hol nem jó ez neki?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #55271 üzenetére
Évi 5 ezres, és használhatod a pályát is. Csak mondják, hogy ne fizetnek, ki az a hülye, aki évi 5 ezer helyett minden nap bent akar autókázni?
2014-ben 254 munkanap volt, ez az összeg napi 19Ft-ra jön ki, ha valaki szabin van, és nem megy, akkor is napi 20Ft-ról beszélünk, ráadásul a leírt előnyök, miszerint évente egyszer veszel 10 napos matricát, mert menned kell, és ez eleve 3 ezres, tehát évi 2 ezres összegről beszélünk. Ne mondd azt, hogy egy pesti évente egyszer nem megy Le Miskolcra, Győrbe, a Balatonra, és nem fér bele még egyszeri 2 ezres ezen felül... Mindez úgy, hogy az üzemanyagok ára 60-80Ft-tal csökkent, vagyis egy 7 literes fogyasztású verda 100 km-en, vagyis kb 1.5 óra alatt csak a ki nem fizetett üzemanyagon megspórolja az éves díj közel 10%-át. A pofám leszakad, de egészen komolyan, mikor ezeket végiggondolom. Persze a napi 1000Ft-os cigi, meg évente 40K bukó a 100K-s telefon miatt nem tétel, az jól van.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #55267 üzenetére
Vagy gondolkozz el egy szennyfogó felület elhelyezésén a lépcső és a tűzhely között. (Bútorlap, fémlap, mosható szövetanyag, stb.)
Esetleg a tűzhely fölé egy filteres páraelszívó.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #55249 üzenetére
Fából van, le van festve és nagyon vastag olajréteg rakódott rá ott ahol a tűzhely közel van. Előbb le kéne oldani a trutyit utána jöhet a csiszológépes maszatolás. Csak mivel? Ha lelakkozom akkor tisztítható lesz?
-
tixem
addikt
válasz
macilaci78 #54977 üzenetére
Passz. Klíma működik, hideget fúj, ilyenkor nincs szaga, legalábbis én nem érzem csak ha rajta van a fűtés. De akkor nagyon. Nem elképzelhetetlen, hogy bedöglött valami jószág a rendszerben.
-
r0by
addikt
válasz
macilaci78 #54906 üzenetére
Én az Auchan logót fényképeztem. Te mint néztél?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #54906 üzenetére
Kitakart? Miért, a parkolóban ki volt takarva? Látta mindenki, aki arra ment, nem?
-
válasz
macilaci78 #54904 üzenetére
Ha a bal, akkor még belefér.
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #54872 üzenetére
Elmentem. Vót. Kössz.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #54860 üzenetére
Köszi a válaszokat
Ha lesz úgy időnk elnézünk
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #54857 üzenetére
Köszi a tippet, valami ilyesmit szeretnék csak igényesebb kivitelben.
Nézegettem is az ehhez hasonlókat, de valahogy egyik sem az igazi.
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #54849 üzenetére
Ment pü.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #54849 üzenetére
... de az egyik legjobb EXszegedi az Úr
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #54824 üzenetére
Oké.
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #54820 üzenetére
Csak egyben eladó.
Az LP takaró mit jelent? Ugye nem valami pokrócra gondolsz? -
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #54740 üzenetére
Vagy a gameshop az árkádban. Most nyitott, így biztos szívesen fogadnák a reklámot.
-
válasz
macilaci78 #54711 üzenetére
Nekem egy üres oldal jön be "más megoldásnak"
-
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #54633 üzenetére
ezt jól látod....Sós Pityunak mondtam, hogy drágállod az első hajtás árát... kiakadt
-
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #54631 üzenetére
ezt láttam tesó, de sztem. most nincs
kár, hogy már nem tanítasz angol nálunk most lenne kinek.......
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #54614 üzenetére
Oké én azért elkezdtem valamennyire kipucolni.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #54602 üzenetére
USB 2.0-ás igen, de tudni kell róla, hogy két évet használtam. Semmi baja nincs, még a doboza is meg van, de egy kicsit nem ártana átpucolni az átadás előtt.
-
C. s.
addikt
válasz
macilaci78 #54577 üzenetére
Köszönöm ezt az ötletet is, jó tudni, hogy ilyen is van. Attól tartok, jobban bele kell ásnom magam a témába, mint szerettem volna. Valaki még a Tronik és az Active Energy töltőt ajánlotta (Lidl, Aldi), ha nem lesz más, még szóba jöhet, bár jobban szeretnék márkás töltőt. Nem sznobságból, csak a mostanim Aldis (Europower), és elég gagyi. Persze nem is ezt ajánlották.
-
C. s.
addikt
válasz
macilaci78 #54575 üzenetére
Köszi szépen, ez még jól jöhet, ha nem találok "célszerszámot". Köszönöm a linkeket is.
-
C. s.
addikt
válasz
macilaci78 #54555 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a fölajánlást, de egyelőre várok egy kicsit, mert mégis jó volna 1 készülékkel megoldani az AA, AAA és C típusú akkuk töltését. Amit eddig találtam, túlságosan erősen tölt, nem állítható. Keresgélek még. De nagyon kedves vagy!
Mi az a DPD?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #54459 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #54454 üzenetére
Nem lehet tudni mit hoz a jövô
-
válasz
macilaci78 #54389 üzenetére
"irodaként akarod költségelni, üzlethelyiséggé kell minősíteni"
Én nem tudok ilyenről, hogy ilyen lenne, pláne mivel az iroda más, mint az üzlet. Nem tudod mi írja ezt elő?
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #54383 üzenetére
Hazaértek ránézek
-
válasz
macilaci78 #54376 üzenetére
Nem, én a gazdaságilag / munkaügyileg eléggé halott országseggét (minket) értem alatta.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #54371 üzenetére
jaja, itt van délkelet színe jawa -
törölt tag
válasz
macilaci78 #54367 üzenetére
Köszi, tényleg lemaradt. Szeged és környéke topikban meglepő módon Szegeden
-
válasz
macilaci78 #54318 üzenetére
-
válasz
Ha már Star Wars.
Igazából én annyira szarra számítok az új részek kapcsán, hogy engem csak jó meglepetés érhet majd.
Mondjuk a beleszarás a lightsaber koncepciójába elég hajmeresztő, de hát oké, új évezred, új design.
A trailerekbe meg nem nézek bele, hogy majd egészben láthassam a filmet a maga idejében. -
HuMarc
veterán
válasz
Mintha eddig nem lehetett volna fél perc alatt 3-4 dolgot kitalálni, ami miatt egyébként is nevetséges
Pl. HA létezne ilyen, akkor a Jedik és a Sithek úgy vívnának, ahogy a vívók, nem pedig úgy, mint a középkori lovagok, hiszen egyetlen döfés is halálos lenne. Az Erő összpontosítására használt kristályokról, meg a fából készült fénykardról, meg arról, hogy ha mindent átvág, akkor mi szabályozza a hosszát? stb. Meg aztán a fénykard markolata percek alatt úgy felforrósodna a valóságban, hogy azt ember nem fogja meg, szóval van itt logikátlanság rendesen, szvsz ezzel felesleges foglalkozni.
-
válasz
macilaci78 #54294 üzenetére
Király lehet értékének hatszorosáért eladni egy mezei hajnyírót ilyen hangzatos névvel.
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #54291 üzenetére
Ott voltam egyszer a foxival, megevett egy zacsko jutalomfalatot miközben probaltak rendbe szedni
utána ugy nézett ki akár egy pudli..kicsit félreértették hogy a foxinak vannak foxi jellegzetességei annak szellemében kéne kozmetikazni..biztos én voltam a hibás hogy ezt nem kértem direkt nyilvánvalóan... Azt gondoltam a kutyáról ugyis felismerik
Van egy másik ahol még régen voltam vele, az a nagyteszkoval szemben a rókusi krt-on van az ötemeletes sarka alatt egy garázsban, a rokusi krt-on. Ott a drotos foxi fajta jegyeire jellemző módon igazitották meg..nem pudlira
Többet nem viszem már egyik helyre sem, elsősorban azért mert megtanultam magam is azokat a fogásokat, meg beszereztem azokat az eszközöket, amik a foxihoz szükségesek. És kényelmesebb nekem otthon, mint elhordani ( mellesleg 2-3 havonta ilenne elvinni hogy rendezett legyen , az éves szinten 12-18 ezer 10-15 évig. Egy profi vágógép [link] meg 30ezekörül már kapható)
ahogy a linkelt képen kinéz, az már az én művem -
Amarth
aktív tag
válasz
macilaci78 #54249 üzenetére
Köszi,felhívom őket.
Aztán lehet vásárlás lesz,mert állítólag külön nem adnak ilyet,csak szelepestől,mindenestől. -
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #54218 üzenetére
Ha csak úgy nem.. Ez igaz.
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #54190 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy ha valahonnan marad ki tükörcsempe, nehogy úgy járj mint az a koma, aki hirtelen ötlettől vezérelve a wc-vel szemben tette fel. Aztán nagyon gyorsan le is verte.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #54188 üzenetére
Ja tényleg..mind1, az se az enyém
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #54186 üzenetére
Még nem. Mit árulok magasan?
Pista meg azt mondta, hogy már többet is eladottMegnéztem most az online újságot és nem látok olyat benne, amit én is hirdetek.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #54165 üzenetére
a dupla korforgalomnal van egy nagyon jo kinai alatorvos, olcso es garantaltan nem lesz tobb problemad a kutyaddal
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #54162 üzenetére
Most már nagyon sok tippet kaptam, megcsapott a bőség zavara. Nem tudom még hova fogom vinni. Tudom gáz, de lány létemre a női állatorvosokban pl. nem annyira bízok. Valahogy úgy vagyok velük, hogy az állatok szeretete vitte őket erre a pályára de szakmailag kevésbé ambiciózusak mint a férfiak. Szóval vívódok
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53987 üzenetére
A jelenlegi érem már nem a levezetett km-ekben mérhető, befejeztem a futkorászást, havi 1000-1500km a városban szaladgálva, meg havi 2X Bp, és ennyi. Maradt a kisgatyában netezés.
A terhermentes lakást nem véletlen pénzből vették?
40 éves vagyok. Nincs gyerekem, nincs sírás, nincs külön program, az van amit én szeretek. Ha kaja van, én vagyok az első, ha hajnalig tévézek, akkor nem kellek csak 10-kor, nem kell 7-kor kelni, oviba menni, nem kell 3 havonta cipőt venni. Megvan persze az árnyoldala is, nem vagyok családellenes, csak eddig 15-18 órás vezetés után dugni sem volt kedvem, nemhogy még dugás után gyereket nevelni.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #53987 üzenetére
Egy idő után dönteni kell. Karrier vagy család. A kettő az esetek elenyésző százalékában működik együtt. Ezt mondtam egyik cimborámnak is, akinek a megyei átlag fölött van a fizetése (nem mondom, hogy sokkal, de kb 20-25%-al) és most meg van áldva, hogy neki 300+ nettós fizetés kell, mert hogy lesz ház meg kutya meg gyerek. Mondtam, hogy ha meglesz a 300+ -os fizetése akkor sem biztos, hogy mindezek meglesznek, mert addigra meg annyit dolgozik, hogy a jelenlegi párja nem tolerálja és kijelenti, hogy ő neki apa kell és ez az apa nem Deák vagy Szent István személyében kell, hogy megtestesüljön. Mivel a 10 meg 20 ezres nem fog felkelni hajnalban a gyerekhez, nem fogja levinni a babakocsiban kerülni egyet, stb...sajnos ilyenkor mindig a Hülyék társadalma (Idiocracy) című idegesítő film jut eszembe, aminek az első 2-3 perce jellemzi a mai világot.
Ilyenkor meg jönnek a magyarázatok, hogy de majd most szerzek egy jól fizető állást, aztán majd visszajövök Szegedre, veszek egy lakást és keresek másik munkát....igen, mert ez pontosan így szokott történni és nem úgy, hogy még feljebb akarok kerülni, még több pénzért. Nem könnyű a döntés. Megértem azokat is, akik karriert akarnak, meg azokat is, akik a 20-as éveik elején/közepén úgy döntenek, hogy gyereket vállalnak, visszafogott, de biztosabb jövedelemmel.
Amúgy pedig a barátaid sikersztorija valóban sikersztori, mivel ők még viszonylag fiatalon élhetik meg a gyerekük diplomaosztóját és nem kivénhedten...ez sokat számít a mai "rövidnek" mondható átlagéletkor mellett. Sőt, ez az igazi sikersztori, mert ennek van folytatása a gyerek személyében. A másik variációnak közel sem biztos, hogy van...
-
válasz
macilaci78 #53973 üzenetére
igen napi ... amúgy én se szeretek irodában dolgozni mert cigi szünet, pisi szünet, kaki szünet ... mindent csinálnak az alkalmazottak csak dolgozni ne kelljen ... plusz némelyik programozó még gépelni se tud túl gyorsan
... én meg 10 újjal gépelek... most benne vagyok egy projektben (eddig ebben a hónapban 400.000 karakternyi kódot írtam
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #53973 üzenetére
ne ebbe köss bele légyszi, akkor bedolgozik vállalkozóként, mondjuk, hogy bedolgozik napi 8 órát
nem munkaóráról volt szó: de amikor bruttóban annyit akarnak adni mint amit másodállásban náluk (vállalkozóként) cirka átlag 3-4 órában megkeresek akkor nem igazán jó az -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #53896 üzenetére
Köszi nektek!
Az elkövetkezendő 15-20 évben biztosan nem fogunk unatkozni az asszonnyal. -
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #53883 üzenetére
Egy nagyon jövedelmező vállalkozás körvonalazódik a fejemben.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53720 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53718 üzenetére
Vegyél inkább márkás motorfűrészt: [link]
Biztos angolból van, mert ezt a modellt a németeknél Achtung néven forgalmazták.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53716 üzenetére
Elfordíthatom a kedvedért, ezen ne múljon.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53714 üzenetére
Most rádmutattam, csak épp a középső ujjammal.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53653 üzenetére
Szerintem majdnem minden autóban elől van a motor, hátul van a tank, a kettőt pedig üzemanyagcső köti össze. Mivel ez konkrétan egy 5m hosszú, hétszemélyes autó 280 cm tengelytávval, az átlagnál is hosszabb a cső. Ráadásul nem a gumicső a tuti, hanem vagy fém, vagy műanyag, de mindenképp merevfalú cső. A 10X10 centis hasáb azon részek miatt kell, ahol hajlik a cső.
Sorolhatnám, de a kivételeket összeszedni egyszerűbb lenne.
A párom most hívta a bolthely futárt, ez is vicces banda, nekik nincs sok csomagjuk Szegedről, és küldeni is nagyon ritkán küldenek ide, ergo lehet 2-3 hét is lenne, mire fel tudnák venni....
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53651 üzenetére
Nem karnis, egy amerikai autó műanyag benzinvezetéke az oda és visszafolyó ággal cakk pakk.
sprinter:
1 db csomag súlya maximum 40 kg és a maximális mérete 80 cm x 80 cm x 80 -
válasz
macilaci78 #53628 üzenetére
Nem főtengely kompresszoros a H1?
-
válasz
macilaci78 #53622 üzenetére
Ha jól emlékszem, amúgy pont Hummerre csak egy féle gumi van, úgyhogy az alapból valami speckó. Még a szelepsapka is valami különlegesség volt. Lopták is.
-
válasz
macilaci78 #53622 üzenetére
Most mintha arról lett volna szó h minden autónak ezt kellene használni
-
válasz
macilaci78 #53620 üzenetére
Hogy lenne mind1? Amíg az egyik csak deformálódik , a másik le is válhat mint az újra futózott xarok.
-
válasz
macilaci78 #53618 üzenetére
Az ABS ide v oda, 150-ről telitalppal deformálódik a gumi.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #53606 üzenetére
Én meg úgy vagyok, hogy az általad említett ivást, drogozást és a mágusos mókát kihagyva találtam még épp elég szórakozást.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #53508 üzenetére
A kötőjel nélküli szolgáltatónál
westel, pannon, voda, digi, tesco, blue
mind kotojel nelkuli
-
válasz
macilaci78 #53395 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #53377 üzenetére
Az is megvolt. Kis 50 kilós leánykáknak még a bugyi is izzadt lett.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #53368 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy elég sok embert meg lehetne szívatni egy parabellummal is. Velünk a sulin azzal viccelődtek, hogy célozzunk vele és ne csináljunk semmi mást, csak tartsuk. Hadd ne mondjam, hogy 5 perc után mindenkinek minden baja volt.
Leginkább az izompacsirták nem tudtak mit kezdeni a dologgal, mert az hitték milyen erősek, de hozzájuk képest a nyárfalevél nem remegett sehogy.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #53366 üzenetére
Nézne is a támadó rendesen.
-
válasz
macilaci78 #53332 üzenetére
Hú, én akkora összeget nem lennék képes kifizetni egy cipőre. De megértem, hogy a minőség az minőség.
-
válasz
macilaci78 #53321 üzenetére
Futócipőt nyilván nem, de attól függ "mennyire öltöny" az az öltöny. Ilyen kevésbé túleleganciázott sportzakóhoz, vagy vászonnadrághoz nagyon jó cipőket lehet venni egy Deichmannban pl, és nem vészes árban se.
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #53325 üzenetére
Hupsz, elfelejtettem, hogy már fent élsz. A cipő jó, max szervezd akkorra a vásárlást, ha hazalátogatsz...
SirRasor: nálad mi ez a kés és önvédelmi eszköz mánia?
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #53321 üzenetére
A Kígyó utcában, az ékszerész és a BBank közötti részen van egy kis cipőbolt. Én ott veszem a cipőimet évek óta, tartósak, elfogadható árúak, kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest