- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Mondjuk még nem biztos, hogy orosz, van két évem eldönteni. Az első nyelv nyilván az angol, a második meg a német lenne, de az meg már megvan (mármint tudok németül), így a szabadon választható második nyelv lehetne valamilyen latin nyelv, orosz, vagy kínai. És ebből csak az orosz tetszik. + Az orosszal kb. 20 országban azonnal megértetném magam, és azok az országok nincsenek is olyan messze.
-
-
LÁZ
addikt
már nem vágom mikori a kép, de most sztem tele van minden, oda olaszrizlinget,rosét,cabernet s-t, késői olaszt, meg jégbort szoktunk pakolni, második olasz.
de próbáltam promótálni az idei borfesztiválos kóstolást, de úgylátszik elveszett a sok duma között
,
úgyhogy szépen irja be mindenki a naptárába a borfesztet meg a ph fröccsöt.ps. Madstunt azért próbálta menteni a mundér becsületét
-
-
-
ST05
őstag
nem tudok róla , de szerintem most mindenki itt van/lesz aki számít a szakmából biztosan .
az időt viszont nem egészen usszuk meg máratöbbfelé van esély hevesebb események kialakulására,
szupercellás zivatarok is újra előfordulhatnak felhőszakadás,
viharos erejű kifutószél és nagyobb méretű jég kíséretében -
ST05
őstag
vga fórumon azt irkálod tönkre ment , meg kékhalált dob, Haver ez nem mese oldal , hogy össze vissza zöldségeket írj, mert eltörött a mécses hogy nem megy gyári felett
mi a történet? 1100mhz vga-t azonnal 1300 an akartad járatni ?
Azzal kezdted, h rossz a vga szóba se hoztad, hogy húzott órajelen, még fel is ajánlottam próbáljuk ki nálam.Volt a multkor is egy feháborodott tini a vga fórúmon, tényleg nem értelek mire vártál,
hogy 3 ventije van akkor már 3dmark rekordot fogsz is csinálni?Attix miért ajánlod az elállás lehetőségét ilyen embernek, te mit szólnál ha visszavinnének egy ilyen vga-t hozzád?
( semmi baja de cseréld már ki léccike, hátha a 3ik vagy 4 edik majd megy 1250-en? )
Az ilyenek miatt nincs üzletekbe semmi raktáron ,mert sorra viszik vissza a tini tuning huszárok ,
remélem haza zavarnak a hibátlan vga-ddal -
Mivel a vásárláskor te a Giga megadott teljesítményű és tulajdonságokkal bíró termékét vetted, amit ez nem tud, hibás teljesítés, és vissza. Ha nagyon nem akarják akkor minden további nélkül mehetsz a fogyasztóvédelemhez- ugyan nem a gigabytot fogják basztatni, hanem a számlát kiadó céget, de neked ez mind1.
-
bolcsodal
addikt
Talán a tied is beteg: Black screen of death
Olcsó kerámia kapacitorok miatt az AMD elég kényes helyzetben van a 7870-es lapkáknál. Volt belőle botrány is korábban.
Próbáld ki underclock-olva a referencia 7870 órajelen. Ha bírja, akkor vissza gariba...
-
Rawulf
őstag
-
-
macilaci78
nagyúr
Siófokon a beachen voltam egyszer valami mobil egységben lövészetvezető egy hétvégén. Első este pénteken kérdi a tulaj, mennyire vagyok fáradékony, mert elmulasztott hívni "security"-t. Valami nagy buli volt kilátásban, hát a JATE nagy bulijainak átlagos népsűrűségéhez mérten pangás volt. Egy gyereket kellett csak leszerelnem, azt átvezettem a Coca Cola-ásoknak, nekik mégis csak több engedélyük van az ilyesmit kezelni.
A kocsmatöltelékektől nem ijedek meg. -
lorcsi
veterán
mondjuk ebben igazad van...én sem vagyok az a sűrűn platformot cserélős..
3-4 évente meg úgyis megugrik a fejlődés annyira, hogy ne érje meg a meglévőre költeni
nekem jelenleg a fogyasztás lenne a fontos (jó alacsonyan böngészés közben) de ha nagy ritkán elindítok 1-2 játékot azért elfusson -
lorcsi
veterán
most ezt nem feltétlen tőled kérdezem, inkább csak a témába vág
hogy az FM2 tokozást úgy hallottam nem fogja túl sokáig tartani az amd, asszem talán itt is volt a hírekben, hogy jön bő egy év műlva egy tök új..és hogy az FM2 csúcsa a mostani A10 5800
ha az intelt vezsem akkor meg az i3 3350-től lehet menni a 3770-ig -
-
-
-
fero02
nagyúr
A hónap elején volt egy komplett gépem: személyre szabott konfig összeállítás, ügyintézés, szerelés, régi gépről adat mentés, új gép teljes install és adatok backup-ja, helyszíni üzembe helyezés és pár perc okítás 20e ft-ot értem.
Következő hónapban szintén lesz egy új gép, teljes install és üzembe állítás: 10e ft-ért.
-
-
ST05
őstag
ja értem ,akkor kompakti bili bili tási problémák lehettek,
nyilván gondolom nem a teljesitményhiányról van szóérrtem,,
néha ilyenkor örülök hogy nincs VGA-m, hd4000 tök jol elbánik mindennel
kivéve: AA, és egyéb giccs fícsörök( szikra füst, fény nyaláb), azokat nem szereti,
vagy ha játékba pofán dobnak egy füst gránáttal, akkor lemén az ef pé es: 100 rol 30 ra
de ha az ilyen csicsa,effekteket kicsukjuk, akkor nagyon gyors tud lenni -
-
-
Ted_Beneky
senior tag
Szerintem nem tervezték ezt úgy el konkrétan, hogy 1 emberöltő és kész. Egyrészt ez nem is műszaki fogalom, másrészt csak saccolni tudtak volna, mert nem volt konkrét hosszútávú tapasztalat.
A villanyszereléshez: Több fajta panel elrendezés létezik és időben és technológiában is eltérően épültek fel az egyes városrészek paneljei. Nehéz elképzelni, hogy olyan szakit lehet találni aki ott volt mindnél és tudja emlékezetből, hogy hol vannak a kötésdobozok. Általánosságban minden villanykapcsoló felett függőlegesen a plafon alatt nem sokkal és a csillároknál merőlegesen az oldalfalon. Ha kopogtatod más a hangja, mert ott a dobozfedél alatt "üreg" van a betonfalban. A vezetékek vagy a falban kiképzett vályúban ( ha tapéta van a falon, a vezeték cseréhez le kell szedni az adott részt) vagy falon kívül vezetékcsatornában futnak vízszintesen vagy függőlegesen. A vizesblokk általában alacsonyabb, mint a többi rész és fölötte és a plafon között van valamennyi hely, itt is szoktak vezetékek futni. A lenti konnektorok vezetékei a padló és a fal találkozásánál futnak a falban (ezt nem tudod mozgatni) és csak az adott helyen bukkannak elő. Szereléskor a Délépes villszerelő levágta a kilógó vezetéket annyira, hogy még elérjen a bekötésekhez. Hosszabbra csak éppen-éppen tudja hagyni, mert nem fér el a konnektor házában a merev és vastag szigetelésű tömör aluvezetékből plussz. Ezek a vezetékvégek kicsúszhatnak a helyükről. (Ne adj isten, ha rövidebbre vágta, akkor nem bontották ki a falat, hanem a konnektoron belül toldotta meg, nyilván szabálytalanul).
Én szakközép gyakorlaton dolgoztam a Délépnél. És -tisztelet a kivételnek- tényleg olyan "leszarom, csak addig működjön amíg át nem veszik" + "én jól csináltam, csak a többiek b@szták el" hozzáállás volt a jellemző a melósoknál. -
illetve a panelokat ha jól tudom 1 emberöltőre tervezték (azaz lassan cserére érettek ...)
nagyon jók és hasznosak a panelok felújításai, de csak úgy lehetne ha MINDENT felújítanának... s a 40 éve álló esetleg becsomagolt panelek közül egyszer szerintem eljön az is, hogy össze fog 1-2 csuklani ...
még jó aluminium vezetéken sem szerencsés 10 ampernál nagyobb fogyasztást áttolni... egy sima klima indulásnál 10 amper közeli áramerősséget vesz fel ...
-
tixem
addikt
a hirdetést meg nem linkeltem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest