- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
-
bolcsodal
addikt
válasz
pmheros #48605 üzenetére
Azért ez erősen túl van pörgetve....
Max esetleg az utasításkészletek miatt lesznek elavultak a régebbi procik, de eddig sem erre verte a felhasználók többsége. Dedikált VGA-val azért el lehet velük még karcolgatni egy ideig. Nem kell ahhoz APU, hogy pl. az AMD GCN architektúra előnyeit kihasználjuk.....
Nem hiába, aki kicsit is ért hozzá, csak arra figyel, hogy meglegyen a minimum 4 thread (i3 Pentium/Athlon X4-is bőven elég szinte mindenre)
Egy régi QuadCore egy-két évig még procierőben símán beérhet egy belépő A10-es procit....
A HSA pedig még szinte semmit nem villantott, amire APU-t kellene erőltetni....
Én úgy látom, hogy váltani +30%-kokért nem fogok, csakis a duplázás a megengedhető, azok a CPU-k viszont, amik ekkora teljesítménynövekedést jelentenek egy quad-hoz képest már nem 20-30K-ba fájnak...
Egyedül a SATA3-at és az USB3-at sajnálom, de ezek is megoldhatóak 1x PCIe kártyákkal.
-
válasz
pmheros #48339 üzenetére
Há nemtom. Van itten illetékes maj megmongya.
Nekem a lokál fogtündék beletörte a bölcsességfogamat, majd még le is faragta biztos ami biztos, egy jó órány kemény munkával. Ez kettő szuri volt. MAjd mikor feladta és elkezdett ömleni a könnyem a fájdalomtól, beküldött a fogklinikára. Ekkor adott még egyet útravalónak (itt halkan megjegyzem hogy az ínyembe kellett volna de rutinosan átszúrta azt és az arcom is a tűvel először). Bent a klinikán aszonta a doki h akárki is volt a hentes aki csinálta, el kellene venni a praxisát. Megkérdezte mennyi szurit kaptam és miután megmondtam, elmosolyodott és közölte h innentől erősnek kell lennem mert nincs több még pénzért se! Uh ketten fogták le a fejem amíg birkóztak a fogammal, de a vége az lett hogy felnyitották az ínyemet majd levágtak egy darabot az alsó állkapocs csontomból hogy ki tudják szedni a ránőtt és beletört foggyökeret. Több mint 4 órát töltöttem a székben, a szám szétrepedt, és utána 2 hétig nem tudtam szilárd tápanyagot enni, ami meg bement az erős antibiotikum miatt 10 percen belül távozott. -
-
HuMarc
veterán
válasz
pmheros #48090 üzenetére
TeamViewer for Remote Control Hardver nem kell hozzá.
-
-
-
válasz
pmheros #47392 üzenetére
Most már értem. Köszi mindkettőtöknek!
Legközelebb már gyorsabb leszek ha ilyen lehetőség lesz mert már nem lesz kérdésem.
Ja és ha valakinek van felesleges:
"Keresek PCI wifi kártyát külső antennával ami lecsavarható és ki tudom hosszabbítani pár méterre a gyenge vétel miatt
vagy
USB-s wifi-t külső v. belső antennával."Elég a G-s is.
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pmheros #47372 üzenetére
no jó ezt tudni
így akkor nem igazán foglalkozom a HD adatival...
mondjuk jártam már úgy hogy egy HDD a senetinel szerint hibátlan, még is eldobálta a kapcsolatot, vadiúj kábel esetén is...
táp kábel is cserélve lett és mégis haldoklott, majd egy rövid öntesztet sem bírt ki a HDD....
lehet igazad lesz a végén -
Lacielvtárs
nagyúr
-
-
-
-
Rawulf
őstag
-
SirRasor
addikt
-
-
-
martonx
veterán
válasz
pmheros #44526 üzenetére
Hogy mikor és mit vezettek be az kb. mindegy, ha a lakosság nem foglalkozik vele. Itt is van egy cikk: link
E szerint 2013-ban csökkent 3 millióval a munkaképes korú lakosság aránya, ami 1,3 milliárd emberre vetítve (ismerve az ottani nyugdíj rendszert, illetve az említett egy gyerek politikát, akkor mondjuk szűk 1 milliárd lehet a munkaképes korú emberek száma) nagyon nem magyarázza az éves X%-os béremelést. Ettől eltekintve persze nyilván közre játszik a népesség csökkenés is a béremelésekben néhány tized százalék erejéig, szóval igazad van, nem kellett volna ezt a tényt kihagynom a számításból.
-
martonx
veterán
válasz
pmheros #44510 üzenetére
"kommunista vezetés, és a gazdasági működésük"
Nem vagyok kína szakértő de szerintem félreérted. Nem áll szöges ellentétben a kettő. Náluk nem kapitalizmus van, hanem annak egy speciális kemény maoista látszata. Minden cég állami tulajdon, a kapitalista-szerű működésre pedig jól felfogott érdekükben volt szükség, hogy ne dögöljön éhen 1 milliárd ember a határaikon belül. Egyszerű ez. A világpiacnak pedig szüksége volt az ottani diktatórikus módszerekkel "szinte" ingyen dolgoztatott gyerekmunkások millióira, úgyhogy ez végülis win-win.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest