- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ShadowX #17012 üzenetére
Ha figyelmesen elolvastad amit írtam, akkor az is ott volt h meg is ragadtam ott. Viszont, nem egy szituációban kaptam pozitív értékelést hogy egyáltalán meg tudtam szólalni, nem mellékesen önerőből. De kinek hogy, én ezzel boldogulok, és nem is panaszkodok.
Nemrégiben spanyol üzletfelek jöttek hozzánk, és én játszottam a vendéglátót, amikor meg találták kérdezni, hogy miért jöttem el Angliából, ide dolgozni....Én meg ott a szent szögellésben híztam a májam által 10 kilót
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #15688 üzenetére
Egész sokat voltunk ezen a héten a sárgán és a hallottak alapján nem egyedi a buszmegállós sztorid. Szótárt lehetne már ezeknek kiadni:
b*zd meg! jelentése:
-Figyelj ide
-Ezt miért csináltad?
-Ez jó!
-Ne!
-Hagyd abba!
-Van egy jó ötletem!
-<megszólítás elé>
-<megszólítás mögé>
-<mondatzáró jel helyett>
-<mondatkezdő szó helyett>
-<mondathízlalóként, ha túl rövidre sikeredett, mert muszáj leplezni, hogy kb. marék borsó szintjén mozog hogy csak max. 2-3 szavas mondatokat képes fejben megalkotni..>Mentségükre szolgál, hogy sok cigány volt köztük, de sajnos nem 5-95%-os volt már az eloszlás, hanem 40-60%, ami már ijesztő. Ez alapján 50 év múlva a lakosság jelenlegi kisebbsége már többség lesz.
-
-
Rawulf
őstag
válasz
ShadowX #14356 üzenetére
idézetek a port.hu-ról:
"Ádáz küzdelmet vártam, hiszen az angolok, franciák nem nagyon szívlelik egymást, ehelyett kaptam egy ilyen lagymatag, gólyaf0s a levegőben, ahogy esik úgy puffan típusú meccset."
"A Sport 123 csatorna egyidőben közvetítette a Nepáli bajnokság másodosztályának kiesési döntőjét. A Katmandu Jetik győztek a Dardzsílingi Serpák ellen 6:5-re, pedig a Jetiktől 6 játékost kiállítottak.
Izgalmasabb volt. " -
válasz
ShadowX #13823 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek veled. Pénteken voltam Pesten, amit egy délután alatt átéltem... Gyakorlatilag csak azért nem ütött el a villamos, mert - szabálytalanul - ki tudtam előle térni, ugyanis a kedves többiek simán rászorítottak a sínre. Neked mennek, ha nem mész odébb, stb. Nagyon nem szeretem az ottani közlekedést.
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #13823 üzenetére
Mondasz valamit, én egyébként sosem megyek sehova leárazott, akciós, olcsó xarokért, mivel utálom a sok embert akik 2Ft-ért az anyjukat is +b..... Még a torkos csütörtökön se megyek sehova, majd másnap, mikor a sok barom otthon ül, a fesztivál alatt a Széchenyi térre is csak délben mentem ki egy ebédre, mikor nem voltak sokan.....
Sajnos ez van, és valóban egyre rosszabbak. -
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ShadowX #12583 üzenetére
Sebők öltöny, telefonszámuk van, kérdezz rá...
-
-
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
ShadowX #11643 üzenetére
"nekem is 2 hete mondták a vasútállomáson, hogy változik az indulási idő is meg a menetidő is..."
A Szeged-Pest viszonylaton nem változott igazából semmi, leszámítva, hogy egy perccel még gyorsult is a vonat (óra 44. helyett óra 45-kor indul Szegedről és ugyanakkor ér fel mint eddig) Amire akkor utalhattak, az nagy valószinűséggel a 15-étől érvényes menetrendváltozás, ami miatt kihúztak egy csomó vonatot, így például Újszeged-Mezőhegyes és Szeged-Kistelek között gyk. az összes személyvonatot, ahol meg kevesebbet vettek el, ott érdekes módon pont azokat amivel munkába, iskolába lehetett járni illetve onnan hazajönni.Nem a Máv-Start bűne, a Fidesz találta ki és csak március30-án közölte, hogy ez lesz (a Délmagyar hamarabb tudott róla mint a vasutasok!) egy cseppet sem törődve a törvényekkel (30 nappal előbbi meghírdetés például), vagy munkaszervezési, szerelvényszervezési dolgokkal (ezt is 30 nappal előre kellene meghatározni a törvények szerint) A csúcs az, hogy már most május egytől visszakerül pár vonat, mert miután kiderült persze volt felháborodás, meg tárgyalások megkezdésének követelése a szakma részéről. Igaz én eddig úgy tudtam ezt előtte kellene csinálni de mindegy. Lényeg az, hogy hivatalos válasz az volt(!) hogy akkor is bevezetik amit kitaláltak, ha akár egy hét múlva már változtatni kell rajta, csak azért, hogy ők megmutassák!
-
rt06
veterán
válasz
ShadowX #11640 üzenetére
most epp hol, mi miatt nott meg ennyivel a menetido? illetve tartosan, vagy csak ideiglenesen?
amugy az igazi profik az usa-ban is ugy csinaljak, hogy csak egy darabig mennek kocsival, aztan vonat
nem tudom, ez masfele is jellemzo-e, de chicago-ban nagyon - egy-egy megallonal hatalmas parkolok, s a kulteruletrol igy jar be a joneppersze ehhez hozzatartozik az is, hogy ott egesz maskent fogjak fel a tavolsagokat, itthon szerintem a tobbseg elkepzelhetetlennek tartja, hogy o 100 km-t vonatozzon, holott megeshet, hogy idoben ugyanannyit tolt a tomegkozlekedesen es/vagy a dugoban
-
-
-
veze
őstag
válasz
ShadowX #10188 üzenetére
igen van.
nem adtam meg semmilyen fizetési azonosítót ( se számlaszám se bankkártya)
megküldték a távszámlá pdf-bent, meg is lehet nézni (ugyanaz amit papirként kaptam volna, legalábbis ugy nézett ki)
aztán a "kifizetésnél " meg azt választottam hogy más módon egyenlítem ki. így aztán elkönyvelte mint rendezett számlát.
ez majd akkor derül ha ha érkezik oda konkrét számla, regisztráláskor még nem látod ezt a lehetőséget -
veze
őstag
válasz
ShadowX #10186 üzenetére
én is t-home oldalon fizetem be egy ideje már ahogy Rick, kártyával, de közben mindig küldték a számlát,csekket is..lehet megspórolhattam volna 142 Ft.pt??
Most beregisztráltam a távszámlára, így legutóbb mar nem küldtek papíralapú csekket, csak oda egy értesítést, de ott csak kiikszeltem hogy más módón egyenlítem ki ...
és ugyanugy a t-home oldalan kártyával fizettem ki..
nekem már tavaly nyáron megjelent ez a jóárasított opció, most már azt várom hogy idén nyáron még jobban jóárasítsák -
válasz
ShadowX #10111 üzenetére
Azért ez elég durva zuhanás. 2010-ben kb. 7%-ot esett, és 2011-ben még ahhoz képest is csökkent.
Ha ebből kiveszed azokat, akiknek mindenképp kell menni, mert munkájukhoz kell (ők akkor is mennek ugyanannyit, ha 1000 Ft/l), akkor a hétköznapi autózás kb. felére esett vissza 2009-hez képest, és a 2008-as, utolsó válság előtti év nincs is rajta... -
-
madstunt
addikt
válasz
ShadowX #9575 üzenetére
tudom jól, viszont nem hinném hogy ne adnák ki előbb utóbb bugfixel ellátott verziót, csak ezt újra bétatesztelni kell stb stb stb. egy update kiadása nem egyenlő avval mikor valaki xda-ra feltölt egy otthon főzött romot és mindenki töltse saját felelőséggel, hanem itt a google-nek van felelősége
és nem azért mert mindentelhisz nagymama vagyok, csak attól mert a motorola a kezükbe került még nem vették át a büdös mentalitásukat -
-
Sir Riccio
addikt
válasz
ShadowX #9514 üzenetére
Pont most töltöttem ki valakinek egy ilyen "diplomamunkáhozkell" kérdőívet a nemi fenyegetettségről (először azthittem betegségekről lesz szó
). Abban volt olyan kérdés, hogy "Ön szerint mennyire egyeznek meg egy férfi illetve egy nő esélyei a munkaerőpiacon?"
Lelkiismeretfurdalás nélkül ikszeltem be, hogy "Teljes mértékben", mert mindkettő esélytelen. -
válasz
ShadowX #9514 üzenetére
Ez jobban ábrázolja a mai helyzetet
-
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #9442 üzenetére
Mindegyik mobil frissülni fog Tango-ra. Ez a Tango - nem Tango vonal alapvető félreértés.
A Tango-ban tovább optimalizáltak pár dolgon, belekerült pár új cucc, és emellett ettől kezdve a wp7 elfut gyengébb vasakon is.
A gyengébb hardvereken lesznek korlátozások, amiket a userek 90%-a amúgy sem venne észre. Az a 10% meg vélhetően amúgy is rászánja azt az 50-60K-t egy rendes előfizetéses telefonra, és nem 30K-ért keres magának készüléket.
A Tango-val fog tudni végre kiteljesedni a wp7 vonal. Mondjuk a következő negyedéves frissítés meg már a wp8 lesz.
Ettől függetlenül, ahogy fentebb már írtam, a két év késés miatt alapvetően nem hiszek a wp7 (wp8) sikerében, de bármi előfordulhat. -
válasz
ShadowX #9435 üzenetére
tény, hogy egy 60 ezres annyit tud mint egy 120 ezres de pl ez se teljesen igaz ... nokia navigáció... Meg majd a tango - nem tango is olcsóbb / normál kategóriáa osztja majd a telefonokat wp7 fronton. plusz mostmár a 2 éves telefonok nem fogják megkapni a frissítéseket akkor már majd cserélődnek a telefonok mint iphone-nál ...
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #9340 üzenetére
A market appokra az appbrain jó, ott azt mondja pl a haver Józsi, hogy keress meg a felhasználók között, én vagyok a jozsi19920422, és egy kattintással látod minden feltelepített cuccomat. Ha oda regelsz, akkor látható minden feltelepített cuccod, tehát előveszel még egy ugyanolyan telefont, belépsz, megkeresed saját magad, és pár kattintással mindent feraksz.
És mondom, az androidban pont az a szép, hogy akármit is szeretnél, már létezik a megoldás.
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #9338 üzenetére
Úgyhogy előbb-utóbb azon kapom magam, hogy droidra megszűnik.
Van helyette 10 másik, pl nagyon feljövőben a viber is. De pl még egy érv az android mellett, a telefonkönyv. Gmail-lel szinkronizálom, amit ide beírok, az ott is látszik, amit oda az itt is, tehát akármikor lesz egy új sim-em, csak fellépek a netre, belépek, és 1 perc múlva ott van a komplett telefonkönyvem mailcímekkel, házszámokkal, extra adatokkal, amit meg nem tud a készülék, arra keresek egy programot, letöltöm, és az valami oknál fogva képes hibátlanul együttműködni az összes többi a telóra telepített programmal fagyás, újraindulgatás nélkül. WM-nál ez nem akart sosem összejönni. Gondolom előfordult már mindenkivel, hogy valamilyen módon sikerült valami telószámot kilőni, amit körülményes volt megszerezni újra...
Végülis nem lényeg, hogy más megveszi-e, de én nyugodt szívvel ajánlom, nem vagyok hardcore technokrata, de annyira azért jónak kell lennie, hogy a nekem megfelelő módon testre szabjam, és a nekem szükséges programokat telepítve tegye a dolgát. És ezt tudja.
Én is raktam fel mindenféle romot, aztán végül jól kitakarítottam a legfrissebb gyári romot, felpakoltam a dolgaimat és használom. -
pmheros
őstag
válasz
ShadowX #9333 üzenetére
hopp, azt tényleg nem írtam
A wp7 azért vonz mert nem nagyon kell/lehet vele variálni. Megy azt kész, és azt tényleg gyorsan teszi. Azért dobtam fel a kérdést egyébként hogy ezeket a képességeket tudja-e valami olcsóbban. Én kis naiv azt hittem, hogy az utóbbi 2 évben -amióta nem nézegettem a telefonokat- az egyre jobban elterjedő okos készülékeknek lement az ára. Hát nem!
-
pmheros
őstag
válasz
ShadowX #9329 üzenetére
Nokia Lumia 710 -est nézegettem az aprón használtban volt 50 körül.
A mobilarénás teszt épp azt mutatta ami engem érdekelt, és kb meg is felelne az igényeimnek és a lehetőségeimnek.Igazad van a gyártó nem mindegy: iphone -t nem akarok
Érdemes mindig érdeklődni hátha tud valaki olyat amire én még nem is gondoltam
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #7424 üzenetére
6X16K nyáron, és 6x 22K hidegben, az kb 34K a fűtésre téli hónapokban, 4K a melegvíz, és 4K a többi hónapban csak a melegvíz. Nem olyan rossz az. Igaz, ennél kevesebből is meg lehet úszni, csak legyen gáz, óra, cirkó kazán, csövezés, radiátorok, saccra 1M-s beruházás...
-
Rick4
félisten
válasz
ShadowX #7420 üzenetére
Néztem 2-án, január 2.-a óta nekünk 253 m2 gáz fogyott, 150-es gázárral ez 38 rugó, de mindig 21°C fölött volt a termosztát, erről megy a fűtés mellett a melegvíz és a sütő is. Ahhoz képest hogy közepesen hideg volt, szerintem rendben van, bár most a -12 -15°C körüli kinti hőmérsékletnél meg 3 nap alatt fogyott 42m3, így ha ilyen marad az idő havi 60 rugó fölött lesz a gázszámla.
Szóval jó az a 22 rugós csekk.. -
Polemius
senior tag
válasz
ShadowX #6219 üzenetére
Valószínűleg pont a wifiddel azonos csatornán megy. Úgy nézem lehet állítani, kezdd el variálni ezt meg a wifid, hogy melyiket hová állítva nem zavar. Persze nem árt alapból megnézni milyen csatornákon van forgalom arrafelé.
A wifit monitorozni mondjuk xp alól NetStumbler, Win 7 alól inSSIDer segítségével tudod.Szerk: látom lassan gépelek.
-
Rawulf
őstag
válasz
ShadowX #4764 üzenetére
ShadowX : Hülyeség, amit mondasz, az ottani privát pénzek és a magyar állam tartozása két külön dolog.
Ausztriában demokrácia van és ha ismernéd, hogy milyen pénzügyi szerződéseket írt alá Ausztria, akkor nem mondanál ilyen butaságot, ergo a magánszámlákhoz ott nem fognak, nem tudnak nyúlni.
Az más kérdés, hogy forint számlát baromság az osztrákoknál nyitni (ha lehetne is), mivel államcsőd esetén olyan, mintha pár rágógumit tettél volna a trezorjukba.
Pont tegnap volt róla szó, hogy annó Ausztria azzal fenyegetőzött például, hogy anonym számlákat vezet be és ők lesznek az új Svájc. Persze nem léptek ki a nemzetközi szerződéseikből a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest