- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #46181 üzenetére
Na igen, ehhez idő kell, én regeltem már rég, de sosem volt időm ezzel foglalkozni, a tippmix szelvényeket inkább elvittük a közeli lottózóba. Én elég keményen nyomom, minden nap adunk fel 10+ szelvényt, nyilván azért, mert van kézzel fogható értelme.
Most persze rámozdultam erre a bet365-re, mert vannak olyan tippelési lehetőségek, amik itthon nincsenek. Szombaton hajnal 2-og nyomtam, vasárnap hajnal 1-ig, tegnap már éjfélkor befejeztem.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #46178 üzenetére
Nem balfékség ez, hanem a tapasztalat hiánya. Sokaknak nem megy elsőre, ezért célszerű párszáz Ft-os tétekkel próbálgatni. A nagy számok törvénye alapján simán lehet hosszú távon is nyerni, sőt, lehet ebből élni.
Mondjuk az alapszabály, hogy nem tesszük fel az összes pénzünket egy meccsre, hacsak nem vagyunk nagyon biztosak a dolgunkban.
-
Rhino666
addikt
válasz
lugosi #46157 üzenetére
Köszi a tippeket mindenkinek, igazából az a helyzet, hogy beszámításból kerülne hozzám és tovább akarnám adni, a fényképezéshez semmi tehetségem és indíttatásom sincs. Csak azért kérdeztem meg, mert nem akarom hogy rajtam maradjon.
40k-ért nem lehet esetleg továbbadni (állapottól függően, nyilván)?
-
-
-
pmheros
őstag
válasz
lugosi #45811 üzenetére
Legalább annak aki árulja, illene tisztában lennie.
Egyébként benne van a nevében mindkettőnek. Gyakorikérdések.hu: Mi a különbség a desztillált és az ioncserélt víz között?
-
-
-
ShadowX
őstag
-
ST05
őstag
válasz
lugosi #45175 üzenetére
nagyjábol 11kg így egy komolyabb hajtókarral,+ gumikkal , esetleg ülés.... horror összeg nélkül simán 10kg-ra lehet faragni.
Egy XC versenyző fiatal sráctol vettem, bizony ezzel már versenyzett. ( eredményei nem kerültek szóbaezt ne is kérdezd ). 2010 ben rakta össze, másfél szezont használta, utánna motorossá vált, ( nem titok: fox villa 140 volt neki, váz 100 )
Lorcsi jól írja, fél profi, én úgy mondanám belépőszintű versenygépsimán lehet venni használtat 500 ért is, de ott már nincs az a különbség érzet, mint 100 és 200k gép közötti oriási !
kukkants rá a 2013 as foxokra, vagy pár használtra
árakbol látszik ,ez a lelke a gépnek.
profik mp-eket nyernek ebből, én meg vállficamot úszok meg...
ES haswell, matrix7970, és még pár finomság beáldozódott ennek, csak azokat ne mhasználtam ki, hiába egy hobbi/használati eszköz az is, ezt pedig ki tudom használni...sp3rhead: köszi
Ma már nyár volt!
hány cm vagy?
-
Atigepesz
csendes tag
válasz
lugosi #45133 üzenetére
Ne haragudj de neked mi a gondod senki nem mondta vagy írta h adjátok ti itt el nekem ezeket a borokat,honlapot meg két okból nem csinálok feleslegesnek tartom ill nem tudom megcsinálni mint a név is utal rá épületgépészetbe vagyok jártas nem számítástechnikába.Múltkor is feldobtam ide is hátha valakit érdekel egy Fordot eladásra volt is jelentkező gondoltam a fórum cím erre utal "Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek" eszerint te ezt nem így látod.Ez se baj.Van már jelentkező rá mint utaltam valamelyik hsz-ba.De elnézést h lehetőséget adtam h esetleg valakit érdekelhessen ilyen üzlet.Az adott oldalt megnéztem és írtam is nekik.Utólag is megköszönöm ha véletlen ez elmaradt volna.Ha lenne még valami ami nem tetszik neked közöl és megpróbálom elmagyarázni.Néha jobb lenne ha olvasás közbe értelmeznéd is a leiratakt nem pedig kritizálnád.
-
Atigepesz
csendes tag
válasz
lugosi #45112 üzenetére
Az hogy itt reagálok a hsz-re az nem jelenti azt h más vonalon nem érdeklődök.bocs h itt is felajánlottam egy két embernek a lehetőséget h esetleg kereshessen egy kis pénzt esetleg nekem kevesebb munkám lenne ezzel .mivel nem igazán ez a profilom csak kaptam egy ilyen lehetőséget és megpróbálom kihasználni.Ha ez valakinek bántja az önérzetét sajnálom.borászatoknak több helyre is irtam mailt de válaszra se méltattak.Honlapot meg ne szándékozok emiatt csinálni mert nem szeretném ha olyan sokáig benne lenne a pénzem.
-
válasz
lugosi #45088 üzenetére
Az ilyen megérdemli hogy egyszer egy olyan parasztgyerekkel találkozzon aki először parasztlengőt oszt , és csak utána kérdezni meg hogy mit akar. Nem az a bajom ha valakin keresik a tartozását, de az ami most megy kintlevőség kezelés címen, már túl van az ingerküszöbön.
-
pmheros
őstag
válasz
lugosi #44894 üzenetére
1 percre van az egyik, 6 perce a következő megálló tőlem. (Ez az utca ahol SirRasor lakást vehetne.)
A közvilágítás oszlopai kb a szabványos távolságban vannak egymástól itt is. Yoda megmondta: A sötétben csak az van amit magaddal viszel. A hétvégi és esti buszjáratok nem gondolom hogy sokkal ritkábbak lennének mint másik külső kerületek esetében.
28 perc alatt érek biciklivel a Mars térre.A 36 évem alatt jóval több "összeütközésem" volt bent Szegeden, mint idekinn Dorozsmán. A "2 kocsis" rész évekkel ezelőtt megritkult, mert hogy beköltöztették a őket Szegedre
Nem akarlak rábeszélni hogy ideköltözz
(#44901) SirRasor A BMW szar autó. De azért kérdez meg másokat is, hátha nekik más a véleményük róla. Főleg olyanokra gondolok akik, nem csak 1-szer ültek bele.
-
válasz
lugosi #44831 üzenetére
Azzal tudsz esetleg rajta segíteni hogy a lehúzó gumit és a párnát kiveszed és tisztítod időnként, plusz ha hosszú ideig nem használod akkor a patront is ki lehet venni és kicsi szerencsével lehet hozzá kapni tokot ami közel légmentesen lezárja.
Rawulfnak anno mutogattam hogy milyen tinta iszap tud kialakulni a fejtisztítás miatt. -
válasz
lugosi #44818 üzenetére
Nem kell ki-be kapcsolni folyton, de ha bekapcsolod, akkor csinál egy kicsi fejtisztítást. Ez szükséges és természetes dolog. Ha bekapcsolva hagyod, akkor is megcsinálja időnként.
Ha nem tenné, akkor beleszáradna a tinta.
Szóval amikor használod, akkor kapcsold be, amikor tudod, hogy nem használod (pl. éjszakára, hétvégére...), akkor kapcsold ki. -
-
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
lugosi #44414 üzenetére
Az a helyzet hogy nem ismerem a várost, nem tudom milyen. A közbiztonságról/lakosságról mit tudsz mondani? Itt Bp-en azt látom (Pesti rész, 18-19-9-15 ker) hogy mindenhol csöves, kéregető, sok a rossz arcú vagy épp nem túl bizalomgerjesztő alak. A bűnözési stat. nem túl jó, sok a gettós rész. A rókusin lakik egy ismerős, ő szereti azt a részt (5. emeletesben a Tesco-val majdnem szemben). Van annyi rész (Rókus, Tarján, Vértó stb.). Olyan lakást keresünk ami panel progis (felújított tető, új ablakok), 3 szobás... Vannak 5 felett nem sokkal, meg 6 körül is jópár
Street view önmagában nem sokat mond még. Bár nekem (lehet tévesen) Szegednek van egyfajta jobb hangulata mint pl Bp-nek, de ugyanakkor nem olyan kihalt mint pl. Salgótarján/Szolnok pl. -
martonx
veterán
válasz
lugosi #44414 üzenetére
Nekem is van "szerencsém" mindhárom platformra fejleszteni, épp eleget van a kezemben IPhone 5S, IPad Mini, meg 3 féle Android telefon, Galaxy Tab 10-es, illetve a Lumia 520-as, meg egy rakás win8-as cucc.
Nem védeni akarom, használjon mindenki azt amit akar, csak épp amikor két hete megkaptam az IPhone 5S-t, mint új teszt eszközt, akkor nagyon nagyot néztem, hogy ennyi pénzért, ennyit tud? És még a 25-30K-s Lumia 520-ason élcelődünk? Az android-os telefonokkal semmi bajom, szemmel láthatóan a piac is kedveli őket. Nekem személy szerint nem jönnek be, ízlések és pofonok. -
-
HuMarc
veterán
válasz
lugosi #44357 üzenetére
Ja, nekem is tök jól meg az SGS a gyári 4.1-el, amit megkapott. Ja várjunk csak...! Meg a Galaxy W is. Egyik sem alsó kategóriás teló. Az SGS nem kapta meg azokat a frissítéseket, amiket a Nexus S (ua. HW) megkapott. A Galaxy W meg megragadt 2.3.5-nél, amivel kiadták (felső-középkategória). Csak ugye a Samsungnál annyi típus jön egyszerre, hogy ha néha nem frissítenek pár (tucat) modellt, az annyira nem tűnik fel.
És itt még csak nem is arról volt szó, hogy nem lehetne megoldani, mint a WP-nél, ahol a kernelt nem lehet frissíteni, ezért nem kapott semelyik WP7-es teló WP8-at, hanem a gyártót szimplán nem érdekelte a dolog.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
lugosi #44278 üzenetére
Mért ne lenne? Attól hogy van aki nem jön rá hogy kell használni... hónapot és évet is válthatsz
HuMarc: Azért az Apple árak miatt rakj egy L1020-ast oda, a maga 41 megapixeles kamjával lealázza bmelyik más iPhone-t szerintem, bár nem sok iPhone-os tapasztalatom van...
-
-
sp3rhead
tag
válasz
lugosi #44085 üzenetére
megjavitani akarom az enyémet, mert hirtelen mukodoképesre kellett megcsinálni, de elotte nem mértük ki, hogy melyik pin mihez van. meglett csinálva rosszul, utána meg csak hibás bekotést találtunk, amivel a fentebb leirt hibákat produkálja. és szivesen elmennék megnézni,még meg is venném, de külföldön tartozkodom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest