- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
martonx #85115 üzenetére
Az elmúlt egy évben megjártam Londont, Párizst, Triesztet, Pozsonyt, Villachot, Ljubljanát (és emellett még az országok más részeit). Kivétel nélkül kritikán aluli a mobilszolgáltatás minősége az itthonihoz mérve. Nem véletlen, hogy drágább itthon a mobilnet is, mostmár értem az okát. Stabilitásban és minőségben is köröket verünk a fentiekre. Legalja egyértelműen az olasz és francia páros volt...nagyon sok mindent kellett újratölteni, plusz csak várni, várni és várni. Párizs sűrűn lakott belvárosában is csak álltam és vártam, hogy végre töltsön.
Szerintem amiben előrébb járnak (de vagy 20 évvel) az a mentalitás és a dolgokhoz való hozzáállás. Itthon ez még olyan, mint az általad leírt hegyvidéki térerő. Vadászni kell. Engem épp a "sok" burkás meg arab sem zavart, szemmel láthatólag őket sem. Nyilván egy 10 milliós nagyvárosban feltűnnek, mivel koncentráltabb helyen többen laknak, mint nálunk az egész országban.
Viszont tagadhatatlanul többet fejlődtünk mi magyarok is. Jóval kisebb a rés, amit be kell foltozni, mint mondjuk 10-15 évvel ezelőtt. Nyilván van az a szint, amit már nem nagyon lehet überelni, ők már közelítenek ehhez a szinthez. Az evolúció következő lépcsőfokát mondjuk számomra egy Japán vagy Szingapúr jelentené.
-
Agyasima
őstag
válasz
martonx #85107 üzenetére
Én meg már azt hittem, van erre valami kimutatás vagy statisztika.
Persze fontos, hogy te hogy látod, de azért ebből ennyire általánosítani talán nem szerencsés. Én is idén voltam a franciáknál. Le Mans-ban, Chartes-ban, Sanlis-ben... talán egy arabot sem láttam. Mondjuk Párizsban volt bőven arab, fekete, sikh, de egyik sem vizelt az utcán, sőt, akitől segítséget kértünk udvariasan segített is. Ellenben pont tegnap hazafelé a Hajnóczy u.-ban futottam össze egy fehérrel, aki tényleg locsolta nemi szerv és vizelet segítségével az egyik ház falát.
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #85090 üzenetére
Hmm tényleg.
Nincs szövegértésbeli bajom, egyszerűen azt a sort nem olvastam elViszont nem folyik be 400k, csak 300k, szóval teljesen mindegy.
Végigtúrtam a netes kalkulátorokat és ott tartok, hogy 2 évre lebontva kb. mindegyik ugyanannyiba kerül. Ha akciós az utalás, akkor a kártyadíj lesz magasabb a 2. évtől. Ha olcsó a kártya? Akkor van kemény havidíj... -
SirRasor
addikt
válasz
martonx #85084 üzenetére
Nyilván nem jó üzlet nekik a 0-ás csomag és vagy magamtól átmegyek egy másik számlacsomagba, vagy egyoldalúan felmondják a szerződést.
3 évente jár le a kártya, ami 2000 Ft, ezen kívül semminek sincs díja! Abszolúte semminek.Úgy gondolom, hogy egy banknak amúgy is így kell működnie, mert a rengeteg pénz rengeteg kamatja azért mind náluk köt ki.
VIP náluk? Jó vicc, kérek még ilyeneket reggelre
-Havi nettó 400 ezer forint feletti jövedelem
-Minimum 8 millió forintos megtakarítás bankunknál
Nem VAGY, hanem ÉS.
De nyilván megint a gazdagokat húzzák le a legkevésbé -
válasz
martonx #85084 üzenetére
Nekem Erste privilegium csomagom van (külsős Erste üzletkötők tudtak régen ebbe beajanlani... Most nem tudom még, hogy van-e ilyen...), de legutóbb mikor bent voltam mondták, hogy hamarosan lejár (1 éve mondták), s hogy majd atraknak másik csomagba... Mondtam az üzletkötőnek, hogy remélem hasonlóan kedvező csomag, mert nem szeretnék másik bankot keresni... :)
SirRasor: esetleg Gránit bank, ha jól tudom nekik vannak jó számláik...
-
válasz
martonx #84894 üzenetére
Hát ha nem 0% os támogatott hitelt vett fel napelemre akkor megérdemli...
5 millió forint 30 évre - ha nem 0%-os - akkor alapból butaság mert sokáig csak a kamatot fogja fizetni...
Ha 0%-os akkor az 5 millió forintba már elég sok minden belefér... cirka 350-400 ezer Ft 1 kWp napelem kapacitás tehát ha csak napelem akkor 12-13 kWp jó tájolással szegeden 14-15.000 kWh / év termelés is lehetne de ez nem 9000 Ft-os villanyszámla...
nekünk 2,3 millió volt a napelem és évi 200e Ft-nyi áramot (keleti tájolású a tetőnk) termel... Amivel kiváltottuk a teljes áramfogyasztásunkat és a gáz fogyasztásunk felét... így az idei éves rezsi (víz,gáz,villany) 9 hónap alatt nem éri el a 80.000 Ft-ot (120 nm-es ház)... -
csoszogi
tag
válasz
martonx #84894 üzenetére
Napelemre: nálunk tízemeletes, kb három éve volt hőszigetelés. Akkor már a pályázat részének kellett lennie a napelem felszerelésének is. Viszont abból én közvetlenül nem látok pénzt, majd ha lesz lakógyűlés megkérdezem hova csatornázódik be a befolyt összeg. Habár nekem az is jó, ha a ház közös költségéhez járul hozzá.
De ha nem panel, akkor passz, habár ha jól tudom a társasházaknak is lehet pályázni hőszigetelésre, nem? -
Rick4
félisten
válasz
martonx #84877 üzenetére
Nem azt írtam le, hogy a véleményem szerint nem nőtt, hanem azt, hogy nem érzem, hogy nőtt volna, de ettől még nőhetett.
Miért is ne lenne reveláns, ha én pont úgy, mint mások, fel tudok menni Pestre, el tudok intézni mindent, és eddig se volt több idő, mint most? Miért kellene statisztikát gyártani azokkal, akik CSAK csúcsidőben közlekednek, hiszen időre mennek melóba, időre jönnek ki a melóból, másik 700 ezer emberrel egyszerre?
Végig félreérthetted, ha azt olvastad, hogy én bárhol is állítottam, egészen biztosan nem nőtt a forgalom. Nem állítottam ilyet.
Csak hogy értsd, egy ilyen szösszenetben mit látok én:A hajnal 2 órás példád pont olyan, mint a 16:30-as, aki megteheti, hogy hajnal 2-kor, délelőtt 10-kor, 14 órakor autózik át a városon, annak nem életszerű, hogy direkt beáll xopni valamelyik körútra 16-18 óra között. Ezáltal nem csak hogy ő nem lesz a statisztika része, de még csak az sem érdekli, hogy arra a rétegre leosztott statisztika valójában mit mond, 16-18 óra között hány km/ óra átlaggal lehet haladni a belvárosban. Arra se kaptam választ, (se tőletek, se a statisztikából), hogy a megnövekedett forgalom milyen arányban oszlik el a nap 24 órájából? Ha abból indulunk ki, hogy minden statisztikai csoportban egyenes arányban nőtt a forgalom, akkor a jól autózható 12-14 órás időszak jól autózható marad megnövekedett forgalom esetén is, a rosszul autózható 16-18 órás időszak pedig a forgalomnövekedés előtt is rosszul volt autózható, és most is az.
A statisztika pont arról szól, hogy egy vizsgált dolog teljes spektruma részekre bontható, és a részek sok esetben nincsenek átfedésben. Lehet pl azt vizsgálni, hogy a penny marketben milyen árváltozáson van túl a tojás, ez pl engem egyáltalán nem érdekel, mert nem járok a penny marketbe. Így aztán amikor esetleg kihoznak egy globál statisztikát, hogy az emberek 99.9999999 %-a fel van háborodva, mert felment a tojás ára a pennyben, én nem azért nem leszek a statisztikában egy +-os adat, mert elégedett vagyok a pennys tojás árával, hanem mert nem érdekel, nem járok oda, nem vagyok célcsoport.
Na pont ugyanígy igaz ez a csúcsidei autótömegre is, amit még mindig nem tudunk, milyen arányban oszlik meg a globálban meghatározott autószám- növekedés napi 24 órájából, hiszen a napi 2X 2.5 óra esetén jelent csak problémát az úthálózat, az azt követő időszakokban tökéletesen elég a méret és az elosztás... És pont ugyanígy nem tudok azzal mit kezdeni, hogy a vonatok késnek, hogy a buszos rosszul ad vissza, vagy megfertőződsz a buszon, mert előtted beteg ember kapaszkodott a csőbe, ezekben se nem vagyok statisztikai elem, se nem vagyok érdekel, és itt jön a lényeg, azért hidd el, rám is rámszámolják az arányokat, ezek szerint csúnyán nagyot tévedve.Na ennyit a statisztikáról.
Érthetően fogalmaztad meg, hogy végig félreértetted azt, amit írtam.
Így már oké, el tudlak a témában helyezni.
Amúgy halkan mondom, Pl Los Angeles elég nagy és elég fejlett város, utána lehet olvasni, milyen úthálózattal, és milyen forgalomszervezéssel rendelkezik, mennyire jól vannak kiépítve az utak, ennek ellenére meglepő, de reggel meg este simán állsz odakint a dugóban 1 órát, mindezt másokkal együtt 9!! sávon egy irányban. A Londont körülvevő körgyűrű tök jó, a befelé mutató sugárutak tök jók, mindaddig, amíg nem lesz csúcsidő. Jártam ott, semmivel sem külömb, mint Pest. És igaz ez Párizsra, ott is voltam, a körgyűrűn álltunk közel egy órát, nem számoltam, de 8-10 sávból lett 5-6 sáv, tülekedés, dugó,dugó, dugó, de megnézhetsz bármit, ugyanez igaz lesz akármelyik nálunk sokkal előrébb járó ország legfejlettebb nagyvárosára. Az utakat 50-60-100 éve tervezték. Nem csak most, már 20 éve is telített volt minden. Nincs olyan, hogy minden alkalomra megfelelő infrastruktúra. Nincs rá alkalmas kormány, nincs elég idő, nincs elég pénz, akikkel, amiből ezt meg lehetne valósítani, és ez igaz a világ bármely országára.
És pont ugyanilyen okból nem működik sehol minden alkalomra megfelelő módon sem a csatornarendszer, sem a villamos hálózat. Floridában épp hurrikánszenzon van, ahogy minden évben augusztus végén. Ennek ellenére ugyanúgy mindent elhordtak a boltokból, üresek a polcok, minden csepp benzint betankoltak, és ismét rengeteg olyan autó van, amit egyszerűen ott hagytak az út szélén, mert kifogyott a benzin. Egy éve is tudták, hogy hurrikán lesz, nem tudtak betenni 5 marmonkannát mondjuk 2 havonta megvéve? Nem tudtak megvenni egy házra való deszkát fél év alatt?
A bolygó sajnos nem így működik..
Csak egy apró szösszenet a mindent tudó, igen jól szervezett japánoktól. Itt sírnak, hogy nincs még egy vagon, amit oda lehetne csatolni. Nincs. Oké, de a japánoknak sincs, hogy így közlekednek? Hja, ugye rush hour, szóval csúcsidő. Ők nem tudják másképp? Akkor mi hogy tudnánk? [link]
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
martonx #84792 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy nem reggel, a csúcsban megyek, ha 8- 9 körül indulok, az már egész jó, és persze kerülöm a délután 15 utáni időszakot is, nekem tökéletes a 10-15 órai közötti 7 óra mindenre.
Igaz, nemrég egy napra annyi meló volt, hogy estig kitartott, asszonyt vittem Máriaremetére a fogdokihoz, 16 órakort jött ki, az M3-as bevezetőre nem tudtunk odaérni 1.5 óra alatt, ami amúgy sima 30 perces út. na ezt viszont nem csípem, de ilyet szívtunk már meg 10 éve is, akkor se futottam jobb időt.. Franc se tudja, lehet ma már nem érdekel, hogy 5 perccel hamarabb odaérjek, vagy csak megszoktam a forgalmat, nekem annyi tűnt csak fel, hogy amikor 450 volt a kutakon az üzemanyag, arra lehetett autózni, amerre akartál, alig voltak az utakon.
-
Rick4
félisten
válasz
martonx #84614 üzenetére
Tehát ha mi ketten vagyunk, és pl délután 4-re kell a reptérre érnem, 8 ezerért elvisz, majd 8 ezerért hazahoz úgy, hogy a reptérre érkezek járatindulás előtt min 2:00- max 2:30 órával, és a reptérre érkezés után min 0:30-max 1:00 órával egész biztosan beülhetek már a kocsiba?
-
veze
őstag
válasz
martonx #84603 üzenetére
nálam nincs áramszünet , mert egy fúrt kut segítségével a pincében előállítom halkan károsanyag kibocsájtás nélkül a napi kw szükségletem. A technologia sajat találmány de nem publikus mert akkor nagyobb veszélyben lenne az életem az energia lobbi részéről, minha egy lófejet kapnék
-
-
tisn
addikt
válasz
martonx #84328 üzenetére
150 ejro / napert talaltam vitot (121-ert volt a legolcsobb ajanlat)
ehhez jon meg 35 ejro repteri dij + a fullos bizto 150ejroaz kb. 900-ra jon ki
hat draga buli a naccsalad
hopp barcelonaban tobb opcio van, nv200/alhambra, a 75 ejro/nap (65 a lego0lcsobb)
az mar kicsit jobb, 650 korul megusznad
hova mentetek?
-
veze
őstag
válasz
martonx #84084 üzenetére
Ez pontosan így van. Van postás belső ismerősöm, nem publikus infokat is hallottam ( nem pont szegedre vagy adott körzetre) mekkora gáz a kézbesítők ügye. A régiek még olyanok , ahogy Rick is írta, akinem nem jut ilyen szerencse, az m,eg úgy járhat ahogy írod. lehet 3 havonta cserélődnek a kézbesítők, nem igazán szívügye a lelkiismeretes munka, csak tudja le minél hamarabb a körzetét "szabályosan" értesítőt hagyni szabályos.
Aztán van az a katgória amelyik még azt se tesz be..meg egy két marékkal lerak itt ott( csak nem a címzettnélstb. Aztán ez kibukik egy rövid idő után , jön egy másik, aki vagy ugyanilyen lesz vagy kicsivel jobb..
-
Rick4
félisten
válasz
martonx #83822 üzenetére
Nem, persze, nem is feltételeztem ezt, meg sajnos nem is lehet feltételezni, mikor az épület, berendezés és a kaja minősége között csak részben szokott összefüggés lenni, van jó kaja lepukkantabb helyen is, és lehet rossz a puccos étteremben is.
Nyilván az árak eleve mások, minden olcsóbb odakint. Mondjuk ha kimegy az ember, nyilván nem rántott szeletet kér, az van itthon is, egy jó pljeszkavica pl a piacon mindent visz. A péksüteményeik viszont nem jöttek be.
-
Rick4
félisten
válasz
martonx #83820 üzenetére
Nem tudom az olcsóság %-os arányban mit jelent, de minden viszonyítás kérdése, én szándékosan nem keresem az olcsót, nem kockáztatok, egyrészt mivel ügyelnem kell arra, mit eszek, és az olcsó jellemzően alapanyag oldalról is az olcsóbbik vége, másrészt amúgyse csípem a rosszabb helyeket, és egy egy étkezést nem akarok elrontani a rossz íz miatt, így eléggé megválogatom, hol és mit eszek. Ha ismeretlen helyre megyek, előtte elolvasom az értékeléseket, mások mit tapasztaltak, és így nem igazán nyúlok mellé egy ideje.
Mondjuk ilyen okból már Szegeden kiesett a gőry, a happy hoz pizza, a pizzatorony, és a classic cafe is, a maradékkal egyelőre nincs gond.
-
válasz
martonx #83781 üzenetére
A gyárilag beleépített alkatrészekre(HDD,SSD,RAM) is vonatkozik a garancia de csak a készülékkel együtt.
Ha a notijából kiszerelt HDD-re ad garanciát a tulajdonos mert nagyon jó fej és az az adott HDD meghibásodik akkor vissza kell építeni a notiba és úgy elküldeni a garanciális szervizbe.(Hp,Lenovo,Asus, stb.)
DELL szerviz több is van Szegeden. -
MadGame
senior tag
válasz
martonx #83557 üzenetére
Eddig is itt éltem, másfél évre elköltöztem Debrecenbe és most vissza.
Érdekes, mert anno vendéglátásban is el tudtam helyezkedni, nem néztek semmit. Most már kv-t főzni sem engednek, mert nincs szakmunkás papírom… Nem a a tapasztalatot nézik.
Amúgy nem tudom, miért kell lenézni a bölcsészdiplomát. Van, aki humán beállítottságú és amikor tervezte az életét és beiratkozott, "még jó ötletnek tűnt". A továbbiakról nem tehet az ember. Nem lehet mindenki orvos, informatikus, közgázos stb. Értem én, hogy az fizet, de ha 100 évig élnék, akkor se tudnék ilyeneket elvégezni.
Lehet mondani, hogy én választottam, igen, ezt aláírom, de nem kell mutogatva körberöhögni az embert, mert olyan életkörülmények közé jutott, hogy nem tud elhelyezkedni. Inkább szomorú, hogy ennyi év tanulás, belefektetett energia után nem tud az ember elhelyezkedni sehol sem. -
válasz
martonx #83504 üzenetére
Amikor még minden nagykerbe volt nem vettem mert "sajnáltam" rá a pénzt most,hogy a sharkoon leállt a gyártásával azért csak jó lenne 1-2 példány....
Nincs jelenleg a piacon aminek ennyire jó lenne a hely kihasználása és még mellé szép is.Átvettem egy barátomtól egy ITX kínai házat az valami borzalom...
Még beszélni is fáj róla... -
Rick4
félisten
válasz
martonx #83467 üzenetére
Én is a déli partra készülök, már a ház is ki van nézve.. Az infrastrukúra sokkal jobb, a Balatont körbe lehet bringázni, sok turistaútvonal, és nyáron rengeteg program van, ilyen- olyan koncert, színházi előadás, meg persze ott a Balaton, amibe csak belépsz, de ha dolgod van, egy órára is le tudsz menni, a pálya 2 km, Pest 1 óra hossza max, 100 km, A horvát tengerpart alig 380 km, 3.5 órás út, télen meg ott a rengeteg gyógyfürdő, Hévíz, Igal, Zalakaros. Ja, és a házak annyiért mennek, amennyi Szegeden egy lakás, a jobb házak árai nyilván még mindig bőven a szegedi árak alatt vannak. Kőröshegy Ordacsehi vonalon is érdemes körülnézni. Utóbbi egy tök jó kis falu, a pálya 400m, a Balaton 1.5km-re van tőle.
Ezzel szemben Szegeden a nagy semmi van, de tényleg, van egy szépen megcsinált 300m-es Kárász utca, ami az esetek döntő többségében tele van szeméttel, az egyetlen normális hely az Acapella volt úgy még 6-7 éve, ami mára egy igénytelen tömegtermelő hely lett, persze van pár vendéglő, ahova érdemes beülni, el lehet itt egy hetet tölteni, na de éveket? Az ingatlanok az értékbecslők- ingatlanosok által felülértékeltek, nyári program egy kiscsaládos- nagycsaládos- kutyás számára nulla, az egész "központi" programsorozat annyiban merül ki, hogy a városkép kft kiadja a Széchenyi teret az árusoknak jó pénzért, akik tripla áron árulnak mindent ahhoz, hogy a helybérlettel és a kivonulással együtt még tudjanak profitot termelni, te meg kimehetsz a tömegnyomorba egymást taposni. Májusban így hívják, júniusban úgy hívják, augusztusban meg megint másképp hívják azt a fesztivált, de ugyanazok az árusok ugyanazt, ugyanannyiért adják, sokszor ugyanazon a helyen. Az már tényleg hab a tortán, hogy van egy szem árkád, ahol van 3-4 féle sportruházat, meg még 3-4 féle egyéb üzlet, ahol legalább 30%.-os felárral, de sokszor inkább dupla áron vehetek bármit, és sok esetben maga a kínálat is olyan szűkös, hogy nincs is mit megvenni. Hozzáteszem semmivel sincs különösebb bajom, de minden egy picit olyan, hogy lehetne jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest