- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stylewars_kp #96921 üzenetére
Már hónapok óta jönnek-mennek a hírek róla.
-
duo
addikt
válasz
Stylewars_kp #96588 üzenetére
Valamit mintha mókoltak volna rajta, mert egész ritkan erezni.
Mondjuk mi a kertvarosban nyomjuk.Ami Sir.Razor-nak.lehet bejonne: (Kása erdő 5 perc, TramTrain másik irányba masik 5-perc) van infrastruktura es van zöld. És itt nem tart disznot senki. Van néhány zavaros tekintetű nordic walkingos és kész
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #96585 üzenetére
Barátomékat kérdeztem, miután HMVH-re költöztek, kérdeztem: elérte már a telek beépítettsége a kívánt mértéket? Mert ugye családi ház sosem készül el, de a beépítettségnek előbb-utóbb vége szakad.
-
-Tsaba-
tag
válasz
Stylewars_kp #96583 üzenetére
Mondjuk lehet azért látom így, mert én csak magánházban laktam szinte (elvileg jó helyen alsóvároson, kb 500nm kerttel). De nagyon unom már hogy mindig van vmi amit csinálni, javítani, nyírni, tákolni, újítani kell (pedig 30 éves csak a ház), szinten minden hétvége erre megy el (főleg hogy most ilyen drágák a mesterek). Ill mindenért a város másik végébe kell vinni a gyerekeket (pl. edzés). És még így is rengeteg idő elmegy utazgatással. Lehet pont nekem való a panel
-
ShadowX
őstag
válasz
Stylewars_kp #96458 üzenetére
Dankó Pista utca és környéke. Tegnap 4 parkolóőrt számoltam össze.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #96158 üzenetére
Veled együtt örülnék, de annyira finnyás vagyok, hogy inkább azt mondom, nem szeretem a sört. Nem is dohányzom, de az utóbbi években a dohányzásra vonatkozó rendeleteknek köszönhető a kocsmák is kiszellőztek többé-kevésbé.
Én pedig azt írtam, ha egy jármű kigyullad. Égő járműben én sem szívesen tartózkodnék.
Régen divat volt a kérdés, hogy ki mit vinne egy lakatlan szigetre. Többen engem jelöltek meg, mert nálam szokott lenni elég sok felesleges lom.
-
válasz
Stylewars_kp #96153 üzenetére
Hát akkor nincs mese, le kell feküdni valahol, és várni a halált. Nem tudunk semmit tenni semmivel...
Amúgy láttam már autótüzet, oltottam is. Volt egy gázos audi 100-am (szivar). Ott az akksi a hátsó ülés alatt van. Kikopott a szivacs felette, és a fémrács, ami az ülésben volt rövidre zárta az akksit. Elment az áram, leállt az autó, és irdatlan büdös és sötét füst jött belőle. Ha nincs nálam oltó, akkor szépet pukkant volna a Kálvária térnél a 80 literes gáztartály. Nálam nem kérdés, hogy van az autóban egy kis oltópalack. De kinek mi...
-
válasz
Stylewars_kp #96147 üzenetére
Én azt mondom, hogy bármit tenni jobb, mint széttárni a kezünket, és várni, hogy leég az egész. Ha oltasz, akkor vagy eloltod vagy nem. Ha nem oltasz, akkor biztos, hogy leég...
-
válasz
Stylewars_kp #96144 üzenetére
Ott már tényelg felesleges. De ha mondjuk megálás után egyből az oltással kezdik, akor lehet nem égett volna az utastér sem.
Filléres cucc, helyet se nagyon foglal, szvsz alap egy tűzveszélyes helyen (egy autó erősen az) az oltópalack... -
Rawulf
őstag
válasz
Stylewars_kp #95678 üzenetére
Utóbbi időben a Möbelix összességében szerintem és anyám szerint is jobb, mint a Mömax, pedig elvileg ugyanaz a tulajdonos. Mindkettőben vásároltunk az utóbbi évben párszor és a Möbelix kiszolgálása sokkal jobb volt.
-
lorcsi
veterán
válasz
Stylewars_kp #95670 üzenetére
Regebben kajaltam itt, nem volt rossz
normal menzas kifozde
Asszem a propeller is hasonloamit mostanaban probaltam a falusi tekercs, kicsit messzebb van, de nagyon tuti
-
Rawulf
őstag
válasz
Stylewars_kp #95666 üzenetére
Domex? JYSK? Habár a Jysk minőségével az utóbbi időben nem vagyok megelégedve és inkább IKEA facebookos szegedi futár látatlanban a Jysk helyett.
Egyébként google maps-on a "szőnyegáruház" kulcsszóval lehet találni cégeket. -
r0by
addikt
válasz
Stylewars_kp #95661 üzenetére
Möbelix, Mömax?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #95661 üzenetére
TTL árul szőnyeget? Inku van Szegeden?
-
ShadowX
őstag
válasz
Stylewars_kp #95599 üzenetére
Tudom, de a lényeg pont az okmányiroda mentes ügyintézés lett volna.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Stylewars_kp #95521 üzenetére
Dehogynem, jó az is; macskát dobálni.
Viccet félretéve, már fülhallgatóból is gyártanak nem egy olyat, ami alá kell a technika. Oldalanként 4 armatúrát (vagy tízet) valamivel etetni kell. És akkor még nem beszéltünk a viszonylag friss planár fülesekről, és a most megjelent MEMS cuccokról. Ez is olyan hobbi mint bármelyik, végtelen pénzt rá lehet locsolni. A Fiio pedig szépen növekszik, és folyamatosan jönnek ki új termékekkel. -
pulutodurumo
őstag
válasz
Stylewars_kp #95516 üzenetére
Akkor te nagyon kimaradtál ebből az elmúlt 10 évben.
-
válasz
Stylewars_kp #95491 üzenetére
54 éves vagyok és tavaly nekifutottam a Python-nak de mint fentebb is írtam pár videót megnéztem(40-50-et) kicsit gyakorolgattam de elfogyott a lendület és az akarat is...
-
lorcsi
veterán
válasz
Stylewars_kp #95493 üzenetére
A mi orszagunkban nagyobb reszt az dicsőül aki igy ki tudja jatszani a rendszert
nincs sehol hathatos felelossegre vonas -
ShadowX
őstag
válasz
Stylewars_kp #95493 üzenetére
Tapasztalatom szerint a munkavállalók nagy része nem tudja mit csinál.
Csak ismétli azokat a folyamatokat amit az elődje elmondott neki.Én legalábbis ezt látom. Addig minden rendben, amíg minden úgy megy, ahogy a papírra le van írva, de ahogy jön egy minimális döccenő, azonnal vége mindennek.
-
lorcsi
veterán
válasz
Stylewars_kp #95491 üzenetére
Beaszaras
kozben meg leesik a szla-ra a vastag fizetes
ez a nem mindegy -
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #95404 üzenetére
Programozóként hiszem, hogy lesz egy programozó réteg, akik kiválthatóak lesznek. Nyilván nem úgy, hogy holnaptól minden 5-dik programozónak nem kell dolgozni mennie, hanem ez egy folyamat lesz, hogy egy AI asszisztenssel felvértezett jobb programozó egymaga meg fogja tudni csinálni mondjuk X junior / indiai / gyengébb képességű programozó munkáját.
És ugyanez lesz igaz még sok más szakmára, sőt lesz, ami szerintem rövid időn belül teljesen kiváltható lesz AI-val (sofőrök, ugyfélszolgálatosok stb.).
-
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #95396 üzenetére
Jelenleg még belátni is nehéz, hogy mi mindent fog megölni / eljelentékteleníteni. Az biztos, hogy egy ugyanolyan forradalom kapujában állunk, mint a gőzgép feltalálásakor.
A gőzgép se irtotta ki az emberiséget, de a társadalmakat gyökeresen átalakította pár tíz év alatt.
Mondjuk az más kérdés, hogy az AI konkrétan ki is tudja irtanilásd terminátor filmek
-
válasz
Stylewars_kp #95374 üzenetére
De te azt tudod, hogy megvolt az alapvető vitaminszükségletednek megfelelő mennyiség? Honnan? Az, hogy a napi rendszeres táplálkozás elég vitamint biztosít nagyjából azóta nem igaz, amióta nagyüzemi lett a mezőgazdaság. A mai zöldségeknek-gyümölcsöknek töredék a vitamintartalma, mint régen. Szóval ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes pótolni valamennyit.
Amúgy simán lehet, hogy kisebbre nőttek volna. Vagy az arckoponyád feljődött volna ki jobban, és akkor elférnének a fogaid... -
tlac
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #95371 üzenetére
-
válasz
Stylewars_kp #95371 üzenetére
Azért nem ennyire egyszerű ez. Lehet akármilyen genetikád, ha például nem jutsz hozzá C vitaminhoz huzamosabb ideig, kihullanak a fogaid. Ez mondjuk elég konkrét összefüggés a fogazat és a vitaminhiány között.
Például lehet, hogy genetikailag szép egyenesek a combcsontjaid, de ha nem jutsz hozzá gyerekként elég D vitaminhoz, akkor meg szép görbék lesznek. Lásd angolkór...
A K vitamin a D vitamin felszívódásást is segíti, és az elég sok mindent szabályoz az immunrendszertől a csontok fejlődéséig (a fogak meg pont csontból vannnak), szóval nem akkora ökörség ám ez. -
tlac
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #95368 üzenetére
interneten, ott csak igazat írnak
de várom a te magyarázatodat
-
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #95316 üzenetére
Erre inkább egy NAS kellene neked.
-
tlac
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #95316 üzenetére
openwrt meg torrent az menne rajta, de csak wifi nélkül
-
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #95307 üzenetére
Nem AX-es.
-
quailstorm
félisten
válasz
AiMesh. Meg már nem kapja meg a Merlin frissítéseket sem. Értelemszerűen biztonsági frissítést sem kap.
Asus routerek kicsit többet tudnak mint egy egyszerű tizenéves WiFi router.
De akkor próbálok tételeket hozni amit már nem kapott meg:
Merlin: DNS filtering, IPv6 redirection, IPv6 OpenVPN support.
Gyári: AiMesh, OpenSSL 1.1.1. -
válasz
Mi az a funkció amit nem lát el?
Hogy könnyel el lehessen adni...
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Stylewars_kp #95264 üzenetére
A végén win 10 pro ment fel rá, vidáman muzsikál, semmi döcögés🙂 Amire én használom,arra remélem eldolgozgat.
250 SSD lett berakva a HDD helyére,az meg az optikai meghajtó helyén,az egész kijött 10 ezer jó magyar forintból. Most 2 évre nyugodt leszek.
Itt vettem a kulcsot az aprón, elfogadta,sínen vagyok ( nem úgy, mint Attila 😟).
Akitől vettem az végig fogta a kezemet,sokat és türelmesen segített, igazán korrekt srác, megérdemli a dicséretet " Hunor" néven aprózik
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget -
SirRasor
addikt
válasz
Stylewars_kp #95248 üzenetére
Nincs sajnos, de ez 100% működik
Maga a program tud magyarul.veze
De hogy ilyenekkel kell f*szakodni...
Persze a jelszavunkat már rég kilopták belőle -
Rawulf
őstag
válasz
Stylewars_kp #95137 üzenetére
-
válasz
Stylewars_kp #95117 üzenetére
Én "belül hordom a piercinget"
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Stylewars_kp #95110 üzenetére
Nem tévedsz. Vagy lakk vagy UV védő fólia van rajtuk gyárilag.
-
válasz
Stylewars_kp #95108 üzenetére
Lehet fiatalabb verdák lámpáit valami speciális lakkal lefújják de szerintem a Peugeot 206 megjelenésének idejében ilyennel nem foglalkoztak.(de szerintem most sem)
Az UV sugárzás nem csak a felső rétegeket károsítja csak mivel a külső réteg van közelebb a levegőhöz így az könnyebben tud korhadni és ez által mattulni.
A gyártó a lámpákat sem 20 évre tervezte mint ahogy az autókat sem... -
válasz
Stylewars_kp #95106 üzenetére
Nem is próbáltam.De szerintem nem is lenne értelme.
Még így is ha lecsiszolom az elkorhadt réteget majd felpolírozom szemmel látható a különbség a bal 20 éves és a jobb kora ismeretlen de már cserélt fényszóró közt 1 év elteltével.Évi 5.000km-t megyek kb. a kocsi garázsba van de ott is kap némi fényt.
Ha egyszer elöregszik az a lámpa akkor a csere lenne az igazi megoldás de mint közismert
bizonyos autóknál a 2 fényszóró cseréje egy másik használt autó vásárlási értékét fedezné...
De ez már egy másik téma.... -
csoszogi
tag
válasz
Stylewars_kp #94979 üzenetére
Lehet, de ott nem Fehértói hallé van? Ott kényelmesebben is elfogyaszthatta volna....Szerintem a Sygic választotta ezt az útvonalat, mert a Stefánián is voltak..
Érzésre kb. olyan volt, mikor pályán poroszkálsz, előtted egy kamion...na akkor előzök...tükör...index majdnem ki....majd hussssss és egy motoros elhúz mellettetek... -
SharpSA
veterán
válasz
Stylewars_kp #94957 üzenetére
Mert mindig van pénz arra, amire akarják hogy legyen, de az elosztás (akár egyénileg, akár családon belül, akár munkahelyen, akár az országban) sokszor nem éppen ideális mindenkinek, mindenre...
-
ShadowX
őstag
válasz
Stylewars_kp #94957 üzenetére
Én épp ezt jósoltam meg pár napja...
-
válasz
Stylewars_kp #94884 üzenetére
azaz
-
csoszogi
tag
válasz
Stylewars_kp #94853 üzenetére
Igen, többféle okból is: lakótelepen nincs megfelelő, megbízható tároló, nehéz. Számításba vettük, még nyáron, aztán elvetettük.
-
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #94792 üzenetére
Egs! Én már arra sem emlékeztem, hogy kinek ajándékoztam az előzőt, nem azért említettem.
-
lorcsi
veterán
válasz
Stylewars_kp #94777 üzenetére
Van egy ilyen helia muszaki bizomanyis hely [link]
hasznaltakkal foglalkoznak, nem tudom mennyiert adjak .. mi beadtunk anno egyet
de ha gyorsan kell erdemes lehet megnezni -
veze
őstag
válasz
Stylewars_kp #94785 üzenetére
A családban napi használatban van még mindig egy Hajdú Energomatot. Klasszik zöld-fehér.
1994ben lett vásárolva
1x volt szivattyucsere, 8 évente kb eltörik a rugóslába , legutóbb ez 2500,- volt , otthon egyszerüen cserélhető,
csapágy, szimmering , a tekergetős vezérlőegysége még eredeti, kb heti 4 mosásban van használva (korábban ment többet is, eladási szándék nem merült fel vele kapcsolatban, addig fog menni amig ésszerű kereteken belül életben tartható)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Anno, mikor még követtem a háztartási gépes topikot, pár dolgot szűrtem le:
- az elöltöltős mosógép könnyebben lesz csapágyas, mert csak a dob egyik oldalát fogja a csapágy, hátul.
- a felöltöltős gép ajtaja könnyen kezd el rozsdásodni, mert itt van a mosószeradagoló is, amit ugye rendesen locsol is a gép.
- mind tönkremegy, azt kell venni, amelyik a legtöbb garival rendelkezik, vagy a legolcsóbbat, ami megfelel a feladatnak.A régi Energomat, minimat készülékek jók. Mai viszonylatban ugyan kicsi a mosási kapacitás, de szépen mosnak és gombokért szervizelhetőek. Cserébe nem energiahatékonyak, lassú a centrifuga, így a száradás is tovább tart. Ezzel együtt emelik a lakás relatív páratartalmát, amivel sokan küzdenek. A rákfenéje a dob, ha pici sorja is van benne, eszi a ruhát. Mi rászoktunk a mosózsákra.
-
tisn
addikt
válasz
nekem is csapagyas lett a fospul. egyszer 1.99 evesen (mazli) masodszor 4.02 evesen (ekkor mar nem elt a fodarab miatti ujrakezdett 2 ev gari) (kiraly a dobbal egyberakott csapagy, filleres cucc hibaja miatt kuka az egesz gep)
vettem egy lg-t, az ment 3-4 evig, aztan lecsereltem egy boschra (nem volt baja az lg-nek)
-
tisn
addikt
válasz
en is igy jartam a fospoolal. vettem egy hasznalt felultoltost 12000-ert az atmeneti idoszakra.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ezt kétszer is el kellett olvasnom mire leesett.
Először felháborodtam, hogy mégis ki a fene adna kölcsön egy új (=nem használt) mosógépet.Napi mosás mellett nem hinném, hogy opció a bubbles.
Nem mondták mennyibe kerül a szervíz? Ha aránytalan a költség akkor lehet érdemesebb beruházni egy új gépbe. -
Vicoo
senior tag
válasz
Bubbles mosoda?
-
SirRasor
addikt
válasz
Tudtommal higiéniai okokból mosógéptől elállni nem lehet használat után.
Megkérdezzem feleségem, hogy vállaljunk-e bérmosást?
Hát amúgy kádban is lehet mosni. 2 főre pár hónapig csináltunk ilyet, de nem volt benne sok öröm. -
SirRasor
addikt
válasz
Stylewars_kp #94625 üzenetére
Korrekt hely, korrekt ajánlat
Sajnálom, hogy most éppen nem kell saját pólót nyomtatni, mert nagyon szépet és tartósat készítenek.
Ez itt a reklám helye -
Vicoo
senior tag
válasz
Stylewars_kp #94609 üzenetére
Vegas? Billiárd, darts van, sok asztal/tábla.
-
adrian14
tag
válasz
Stylewars_kp #94603 üzenetére
Régen a bulikonyhán voltunk. Jobb volt, mint amire számítottam.
-
hodigy
tag
válasz
Stylewars_kp #94592 üzenetére
Itt van lehetőség karkötőt kézműveskedni, nem csak csajosat lehet csinálni:
https://www.facebook.com/Indrija.world/ -
r0by
addikt
válasz
Parapark esetleg?
-
tisn
addikt
válasz
labdat azert vigyetek bowling mellett lehet kicsit focizni is
nincs messze a koli melletti kertes kajalda, nem ugrik be a neve, az talan nem rossz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Paintball helyett airsoft? Nem veritek egymást kékre-zöldre.
-
ShadowX
őstag
válasz
Stylewars_kp #94596 üzenetére
Betojtak?
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #94598 üzenetére
igen, erre. (es asszem ott is lehet bogracsozni is.)
a partfurdon ugy tudom lehet sarkanyhajozni, es ott megy a bogracsozas is.
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #94596 üzenetére
sarkanyhajo + bogracs, ha meg jo ido lesz.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ha nincs megkötve a kezetek paintball.
A mi cégünknél nem engedik, de jó móka... -
tisn
addikt
válasz
kisstadion, kispalyas foci + teke
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Stylewars_kp #94530 üzenetére
A paraffin miért koptatja a zárat? Elég puha anyag. Lásd még: gyertya.
-
SirRasor
addikt
válasz
Stylewars_kp #94527 üzenetére
Ja pár éve kérdeztem, hogy mivel olajozzam, de magam is teszteltem:
Műszerolaj, WD40, teflonos lánckenő, nem teflonos lánckenő, grafitos lánckenő, szilikonolaj (nem lidlis, Prevent - saját termék - ez itt a reklám helyeMessze magasan a szilikonolaj vezet. Annyira sima tőle a zárás, mintha új lenne.
Azóta a kabát/táska cipzárját is azzal fújtam be és egy álom! -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #94447 üzenetére
Találtam egy outletbe.
-
válasz
Stylewars_kp #94437 üzenetére
Nagy Obiban a Napfényparkban és Auchanban is megnézném. Ezt a boltot ajánlanám, de vasárnap nincs nyitva. Különben meg ahogy a kolléga mondta, neten megrendeled házhozszállítással.
-
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #94437 üzenetére
Internetes vásárlást házhoz szállítással.
-
SirRasor
addikt
válasz
Stylewars_kp #94426 üzenetére
macilaci78 tényleg, erre vigyázni kell ebben az elmeroggyant világban.
Ha modik látják, kérem töröljék a #94423 -as hsz-emet. -
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #94406 üzenetére
Jaja, én is megtanultam a leckét. Amúgy meg semeddig nem tart Sándorfalvára átmotoroznom.
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #94286 üzenetére
jo soxor futottam ilyen ssoben is ami most van, csak hidegebben. a lab nem fazik amig mozgok, es ezek a cipok gyorsan szaradnak
-
SirRasor
addikt
válasz
Stylewars_kp #94286 üzenetére
Ja, volt már rá példa, összesen 2x az elmúlt másfél évben, heti 3 futással, azaz pont ezzel nem számolok. Futópályán futok, ami maximum felfagy, de más veszély nincs. Addig meg rendszeresen takarított betonút vezet. Ilyen szempontból szerencsém van, bár, szánkózásnál pont ez nem fog számítani. Ja de nem is erről beszéltünk, hanem arról, hogy vastag, vízhatlan terepfutó cipő vajon jó-e ilyen célra.
Tegnap SKF-ben egy téli bakancs volt a méretemben, az is rettentő kényelmetlen. Túl kényelmesek a futócipők.
Mondjuk a ma reggeli eső elgondolkoztatott, hogy ha nem lenne még mindig meg a régi, törött talpú nagy bakancs, akkor...ja, az is beázott 5 perc után, annyira esett
(zsírral még nem volt időm idén kezelni).
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Stylewars_kp #94171 üzenetére
Van 1 asztali gép, komplett,ne kérdezd mi van benne(fiam használta),anno Boba mester rakta össze neki.
Felsővárosban van,1 tábla töltött Milka? -
SirRasor
addikt
válasz
Stylewars_kp #94114 üzenetére
Nem is láttunk sok mindent 11-ig
Tápé vége nyert és eddig mindig volt kint 3-4 autó, most meg senki(pedig máskor is volt már telihold)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #93970 üzenetére
A drogambulanciánál szokott lenni hely, mondjuk nem véletlenül...
-
lorcsi
veterán
válasz
Stylewars_kp #93970 üzenetére
itt kb mindig van hely, vagy a környező utcákban...inkább bal kéz felől eső utcákban
-
válasz
Stylewars_kp #93967 üzenetére
Leegyszerűsítve ezeket az autókat már a kukába gyártják csak a tulajdonosnak van pár éve amíg tudja használni
-
válasz
Stylewars_kp #93965 üzenetére
Villamossági szerelő ként 80-as,90-es években nagyon sokat feküdtem öreg széthajtott diesel kocsik alatt indító leszerelés miatt nagyon megutáltam őket egy életre...
Amikor "Józsi bácsi" 1 működő izzító gyertyával betekertette -10 fokba az 300.000km-t futott 1-es diesel golf motorját?Szerinted milyen büdös volt az indító belseje?
Meg jöttek az ötlettel,hogy akkor ki kell cserélni az indító kábelt vastagabbra meg állítsak az izzót relén,hogy tovább izzítson.Meg 100-200W-os forrasztó páka betétjéből csináltak vízmelegítőt az öreg diesel verdához,hogy reggel az 50 fokos motor beinduljon...
Az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt lettem pálya elhagyó. -
válasz
Stylewars_kp #93963 üzenetére
Én soha nem szerettem a dieselt
-
válasz
Stylewars_kp #93961 üzenetére
Az enyém 1,4-es benzines kereken 20 éves 130.000km-t futott országúton 6l/100km.
Én is csak fájó szívvel tudnám eladni és egyenlőre nem áll szándékomba bár a 40 fokokba nagyon hiányolom a klímát belőle.Évente megyek vele 3-4.000km-t... -
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #93947 üzenetére
thx
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #93929 üzenetére
hol?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #93859 üzenetére
Sose voltam ott, amúgysem voltam kocsmába járós.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #93582 üzenetére
Sikerült Szögödében abrincsot találni. Danke!
Most mindig tv-hez keresek antennát. Van valakinek eladó? Yagi jellegű kellene.
Továbbra is is kis pénz kis foci, gyerek szájából az antennát jeligére keresek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #93576 üzenetére
Csak hogy egy újabb haszontalan választ kapj: nekem van azzal az apró kitétellel, hogy kb 3 év múlva lesz eladó. Ha még aktuális, írj rám!
-
Rawulf
őstag
válasz
175/65/R15 nem jó?
A hülye viszont kérdezők táborához csatlakozom ezáltal! -
tisn
addikt
válasz
Van valakinek eladó 4db 195/65R15 nyári gumiabroncsa?
Kis pénz kis foci jeligére!
van, 155/65R13 -
PowerBuldog
veterán
válasz
Stylewars_kp #93399 üzenetére
Asszony diplomás nővér, én informatikát tanultam. Szerintem találunk majd munkát.
De ez még hónapok, ha nem 1-2 év lesz mire annyira megtanul németül, hogy ne adják el.macilaci78: 10 évig kéttannyelvű iskolába jártam, nálam is egy középfokú nyelvvizsga megvan. szóval azt csak fel kell majd frissíteni
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #93155 üzenetére
persze, a bicajomban pont ilyen van. most raktak ra uj sunrise vagy milyen csajnai fogaskereksort (nem volt shimano a nagykerben semmilyen aru)
sok penzert odaadnam, ha ennyire surgos, kis penzert meg nyilvan nem
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #92938 üzenetére
Annak hiszel, akinek épp az az érdeke, hogy tönkremenjenek a fogaid?
-
lorcsi
veterán
válasz
Stylewars_kp #92930 üzenetére
2022.12.13-ig
beváltani pedig 02.27-ig -
pintyesz
senior tag
válasz
Stylewars_kp #92880 üzenetére
Nincs a szobában földelt aljzat szerintem
(panel)
-
válasz
Stylewars_kp #92650 üzenetére
A toll felvásárlóval már többször is bemondattam (egy nagy párnáért)
-
válasz
Stylewars_kp #92642 üzenetére
Az felejtős oldal...
-
válasz
Stylewars_kp #92629 üzenetére
Nem keresek hanem én elajándékoznék néhány cicát.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #92381 üzenetére
Szia!
Nem, nem akkus.
@fecus: kösz, de nekem olyan kellene aki itt a helyszínen nézi meg. Kompletten a tv-vel együtt. Kb. 1 évig.
-
martonx
veterán
válasz
Stylewars_kp #92375 üzenetére
Ok, eddig ketten jelentkeztetek rá. Privátban megbeszéljük a részleteket.
-
válasz
Stylewars_kp #92263 üzenetére
Semmit.Mindenki értékelje saját belátása szerint a fentebb említett link tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest