- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
kmisi99 #38433 üzenetére
Nem tudom milyen teljesítményű gép, de valószínűleg a natúr pasztádnak a hőátadó képessége töredéke az mx4-ének. Egyébként sem azt a cél, hogy folyékony legyen, hanem, hogy vezesse a hőt. Szóval inkább mx4. Az sem szárad ki fél-1 év alatt. A gyártó akár 8 évet is ír rá.
Ha pedig telerakodik retekkel a hűtő, teljesen mindegy, hogy mivel van pasztázva. A karbantartást nem pótolja semmilyen csoda.
(#38434) Crytec210
Gyanítom az autoiparban nem jellemző, hogy 50-100W-ot kelljen elvezetni egy körömnyi felületről, szóval ott mások az igények. -
Ygg
senior tag
válasz
kmisi99 #37650 üzenetére
Mert a faxért nem lehet toldónak hívni magyarul...
Az autós kuplung is tengelykapcsoló lenne...
Bár szoftver témakörben is hallottam "okos" németeknél az interfészre alkalmazni.
Ők szvsz használják kapcsolatot megvalósító valami értelmében.
De zavaró...magyarnak mindenképp -
wolfman
veterán
válasz
kmisi99 #33758 üzenetére
Nekem alapvetően olyan zajjal nincs bajom, amit tudom hogy más generál és egyszer meg fog szűnni. Értem itt, hogy beszélgetnek a ház másik résében, a ház előtt (ez régebben volt) a kocsmában lent vitáztak, autók motorok mennek el az utcán, madárkák csicseregnek hangosan az ablakban.
Ellenben a folyamatos, megszűnni nem fogó zajokra allergiás vagyok, mint pl. az erősítőm tekercsének búgása, CRT tv hangszórójának alap halk sípolása, képcső sípolása stb. Nekem mondjuk az óramű pattogásával nincs bajom, ha nem halad meg egy bizonyos szintet. -
GrandeP
addikt
válasz
kmisi99 #14863 üzenetére
Mi ingyen csináljuk ha nálunk vásárolják, de órabérünk 2k/óra, az egész kb 10 perc lehet.... ha csak összekell rakni...
Nem tudom, haveroknak ingyen szoktam, nem anyira haveroknak 1k / 1-2 sör, nagyon nem haveroknak 1-2 k....
Vagy én vagyok a Teréz Anyu, vagy a te 5k -d sok....
Minden annyit ér, amennyiért megveszik... jelen esetben, ha az első 5k-d munkád után, még fogsz kapni "melót", akkor kérd el az 5k... ha nem, akkor vedd lentebb az árat..
-
nyunyu
félisten
válasz
kmisi99 #14741 üzenetére
azt hiszem ez részben ideillik link
2: Soha ne hagyjál a hibáról feljegyzést a géped mellett, hiszen nekünk természetfeletti képességeink vannak ezt leolvasni a sötét képernyőről.
Mi el sem fogadunk screenshot nelkuli hibabejelentest, pont azert, mert anelkul talalgathatnank, mi nincs az ugyfel ujrahuzott gepen beallitva.
Kiveve: mar megint nem jelenik meg a statisztika
Azt mondjuk nem ertem, miert nem lehet minden reggel 7:00-ra utemezni egy iisreset-et, az megoldana az ilyen bejelentesek 20%-at.8. Ha este az otthoni gépeden a hibaüzenet azt mondja, hogy nincsen vonal, telefonálj a rendszergazdának, értünk mi a telefonvonalakhoz is, sőt távolról is meg tudjuk javítani
Errol az jut eszembe, amikor elozo melohelyemen egyik ettermi fogyatekos hivott minket, hogy nem tud dolgozni, mert sotet a kepernyo, lepjunk be tavolrol es csinaljuk meg.
Beszelgetes kb. 10 perceben derult csak ki, hogy aramszunet van naluk. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest