Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kmisi99
addikt
-
wolfman
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
Hányszor tapasztaltam ezt én is.
- Használhatatlan, szar lassú a gép.
- Mi lassú rajta?
- Hát az egész! nem jön be az oldal, perceket kell várni.
- Programok sebessége amit még használsz? Azok is?
- Igen, persze, minden. Használhatatlan.
Megnéztem a gépet, kiderült, hogy a gép maga még nem lenne szar, nem lassú az, csak a net fos, összességében a böngésző. Mert ugye az a 'más program is lassú' azt jelentette, hogy semmire nincs használva a gép, csak böngészésre, de még a k..va filmnézés is stream-elve megy. De az is előfordult, hogy 2 vírusirtó volt feltéve, amit gyilkolták egymást. -
SityiSXT
őstag
válasz
lupus_l
üzenetére
Akkor nevezzuk neven a gyereket: Londonban tortent a dolog, az egyik O2 szakuzletben, ahol nagyon nyomjak az O2 Guru minositest - legalabbis az egyszeri ugyfel fele azt kommunikaljak, hogy amelyik alkalmazottan O2 Guru nevtabla van, az sokat tud. Na persze... Sokat en sem vartam el, de amikor mondtam neki, hogy nekem Android telefon kene ICS-sel legalabb olcsoert, kapasbol Gingerbread meg BlackBerry telefonokat kezdett ajalnani. Azert ha nem is tudja az osszes telefon specifikaciojat fejbol - nem is varom el, plane a kinalat puszta mennyisege alapjan sem -, de legalabb abban kepben lehetett volna, hogy kb. mit ajanljon. Plane annak tukreben, hogy az elofizetesi konstrukciorol se hallott meg soha (PAYG - Pay Monthly valtas).
A sarki paki zugmobilos meg jo javitani, de telot en ott biztos nem vennek - mar csak a gari miatt sem. Pont egy ilyennel vettem akkut a doglodo telefonomhoz, ami nem birta 2 honapig sem normalisan (pedig elvileg eredeti Samsung akksi volt) - aztan amikor vittem volna vissza, a bolt szoren-szalan eltunt. Es nem egy lyukba beallo egyahmedes bolt volt, hanem ket-harom pakival a pult mogott. -
SityiSXT
őstag
válasz
lupus_l
üzenetére
Egy apró történet ehhez kapcsolódóan:
A régi telefonom már haldoklott, így ideje volt új után néznem. Az egyik előfizetési konstrukcióban mintegy tucatnyi telefon közül választhattam, így utánaolvasgattam, melyiket érné meg kérni.
Bementem a fejlett nyugati ország fővárosában található (az egyik piacvezető) mobilszolgáltató üzletébe, ahol elémlibben az eladó. Szép plecsni hirdette boltozatos mellkasán, hogy ő nem ám halandó eladó, ő beza' nagytudományú ám! Én előadtam, hogy ilyen előfizetéssel olyan telefont kérnék, de izibe'. Ő bociszemeket meresztett rám, hogy olyan telefonjuk nincs is, nem is hallott róla (megj.: pár hónapja jött ki, nem csúcsmodell). Bociszemek részemről viszonozva: de hát én a szolgáltató oldalán láttam ezt, és azért ez, mert a proci ilyen, a háttértár akkora, és még jégkrémszendvicses is. Na jó, ő tudna ajánlani mást. Mondogatta az alternatívákat, én meg sorra kötöttem bele: ennek lassabb a procija, az nem jégkrémszendvicses, amannak meg jóval kisebb a háttértára, emez meg más platform és a már megvásárolt kevéske appomat azért nem dobnám el. Mindketten már kínosan éreztük magunkat, mert szimpla vevőként láthatóan többet értek hozzá, mint ő, pedig nem vagyok telefonbuzi. Végül megkért, hogy mutassam meg a szolgáltató honlapján, hol találtam én ezt, meg annak a telefonnak a specifikációját - valamint javasolta, hogy akkor inkább online rendeljem meg. Előadtam neki, hogy én abban a reményben léptem be az üzletbe, hogy új telefonnal távozom, de hát ha ez a helyzet...
Ennyit a Nagy Nyugati Szakértelemről. -
Josi
senior tag
válasz
lupus_l
üzenetére
Ugye azért ezt te sem gondolod komolyan?
Minimálbérért foglalkoztatott eladónak miért lenne érdeke
szabadidelyében a netet turni és infókat vadászni a munkahelye érdekében?
Arról nem is beszélve, hogy hetente jönnek új modellek mindenből.
Ki fogja tudni mindegyiknek az összes paraméterét?Azt aláirom, hogy fő vonalakban illik tudnia az infókat a készülékről,
de nem kell mélységekbe menni.
(Mondjuk tudnia illik, hogy pl a telefonon Android 4.04 az oprendszer,
de ha nem tudja a kernelverziót az nem probléma
)
Akik itt irogatunk a fórumon, szerintem többségének a hobbija is ez, ezért picit mélyebbre turunk
mint egy átlag eladó, de pl én sem fogom bemagolni a notik összes paraméterét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)