- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Jazzos #23077 üzenetére
Nem bontottam ki, hogy ne legyen vita. Sajnos itt valamiért nem nagyítódik ki a kép, de egy másik hozzászólásomban igen, ott meg lehet nézni nagyban is.
Szóval recertified volt a diszk, írtam WD szupportnak, ez a válasz jött:
"I want to inform that one of the drive with the Black label is a re-certified (refurbished) drive. After the warranty replacement, so this is not a new drive and it was repaired.
In accordance with our warranty policy, WD recertified products may consist of customer return units and may be repaired. All products are tested and determined to meet WD's stringent quality standards before they are sold as recertified. Please note that some recertified items may have marks, scratches, or other slight signs of wear."Az eladó azt mondta, hogy náluk mindkét lemez ugyanazon a cikkszámon van nyilvántartva, szóval neki ez tételre egyforma. Mindenesetre nem vitatkozott, szó nélkül visszavette a kérdéses darabot és visszaadta a pénzt. Lehet, hogy visszaküldtek garban egy lemezt a gyártónak, és ezt kapták vissza? Nem tudom, mindenesetre én egy másik boltban beszereztem egy másik Red-et, ami valóban az is volt.
Egyébként csak azért hoztam el a boltból, mert ott nem vettem észre, hogy recertified. Azt hittem csak, hogy megváltozott a design menet közben, azért fekete a címke.
-
_AnTi_
tag
válasz
Jazzos #22377 üzenetére
Ja, nálunk is pörög az FM2, A6-A8 legfőképpen. Múltkor én is így jártam, mint Te, az egész várost körbejártam, és SENKI sem tart készleten FM2-őt ratjunk kívül (8 számtech bolt+multik).
De jó volt ez a nosztalgia, én 56K-s Acorp külső modemmel kezdtem a netes pályafutásomat otthon (előtte a középsuliban azért nyomtuk a 512Mbit-es netet úgy húszan), hogy örültem, mikor a win98 SE felismerte! Ritka sz@r egy cucc volt, de nem volt más lehetőség falun.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Jazzos #22206 üzenetére
ilyen ügyfél nálunk is van, acélkereskedelemben... pár napja hallom kolléganő irodájában csöng a telefon, nem veszi fel, mert nincs bent... fél percen belül csörög a telefon mellettem és azonnal tudom, hogy biztos az a vadparaszt lesz, mert ez a szokása...
-x.y. vagyok innen-onnan, z-t keresem (kolléganőt)
-nem tudom sajnos adni, mert nincs bent... szerintem pár perc múlva ér vissza
-az akármilyen rendeléséről érdeklődik, hogy azt mikor szállítjuk ki neki?
-ebben sajnos nem tudok segíteni, mert a kolléganő intézi, ő tudná megmondani
-(a jó paraszt stílusában)mi az, hogy nem tudom megmondani? ugyanannál a cégnél dolgozunk, mondjam meg neki
-mondom, nem tudom megmondani, mert az ő ügyfelük, ő intézi az összes rendelt áru beszerzését és a kiszállítást is
(ezt még 2-3-szor megismétli, hogy márpedig azonnal TUDNI AKARJA!!! mintha rossz lenne a felfogása és nem érti meg, hogy mindenkinek van egy ügyfélköre és pl ha elmegy valaki mosdóra, vagy kimegy pár percre a raktárba, akkor nem ül le a többiekkel megbeszélni mindent, hogy éppen melyik vevőjénél mi van függőben)
majd kedvenc kérdése: -akkor most mit lehet tenni?
-megvárni, míg kolléganő visszaér és őt megkérdezni (valószínűleg csak postára ment ki és 5-10percen belül visszaér)egyébként mindenkivel ezt csinálja az a f@sz... egy átlag árubeszerző és azt hiszi, hogy ő ott valaki a cégnél... még a saját kollégái is utálják
-
törölt tag
válasz
Jazzos #22208 üzenetére
Ezt persze, értem, de két dolog:
1., A leírt esetben mégsem tudtál elég jó lenni, a vén ribanc mégis csak megsértődni tudott.
2., Csak egyszer legyen egy olyan ügyed, hogy a beszállított gépről kiderül, hogy ügyfél állításával ellentétben ezer sebből vérzik, amit az ügyfél letagad, és ráfogja a szállításra... Egyből változik az álláspontod. Kívánom, hogy sose tudd meg.
-
törölt tag
válasz
Jazzos #22206 üzenetére
Tanulság: beszállítás nincs. Hozza be, és akkor szerviz rezsióradíj, vagy kimegyünk, és akkor helyszíni javítási óradíj.
Tessék megtanulni, hogy ebben az országban (és ezt leírni bármennyire is román szokás, attól még igaz) nem szabad szívességtételre törekedni. Légy segítőkész, és egyből megkapod érte a magadét. Nekem is ezer ilyen ügyfelem volt, igyekeztem segíteni rajta, és még ő volt megsértődve.
Egy ideje stratégiát váltottam. Finom modorban, de tárgyilagosan közlöm, hogy mik a lehetőségek, ha kötözködni kezd, elküldöm a picsába, és megmondom, hogy vigye a szarait javíttatni ahová akarja. Érdekes, mindegyik egyből tudja, hol a helye, és egyből simulékonyabb lesz.
Akivel kedves próbáltam lenni és a hülye kéréseinek eleget akartam tenni, az egy sem jött vissza. Akit lehülyéztem, megaláztam, felrúgtam, azóta mindegyik törzsügyfél. Hát ha csak ez kell...
-
válasz
Jazzos #21517 üzenetére
Pláne, ha bankkártyával vásárolnak. Akkor még több, mert a bank még jutalékot is ad a bankkártyás vásárlásért! Ezért utálja minden számtechboltos, ha készpénzzel fizetnek, és szereti a bankkártyát.
Kedves ügyfelek, ha ezt olvassátok, lehetőség szerint MINDIG bankkártyával fizessetek, ha azt akarjátok, hogy a boltosok szíve felderüljön, arcukra mosoly kerüljön, ha ti a boltba beléptek!
-
mongi
senior tag
válasz
Jazzos #21413 üzenetére
Persze! Megkárteleztem a ganxtáékkal hogy mi most facán lemegyünk 0%-ig, majd utána -10%-ig hogy ne legyen jó nekünk
Jogos, de a tipikus "pestipiacos" looserral akkor mi lesz?
Sajnos itt engem nyomnak le ilyen szintre (lásd fentebbi HSZ-em), én is 10-15 között tartanám, ha lehetne...
most marad a szerviz, vagy a lakat, választhatok. Mivel ebből élek, a lakat nem opció
Gondoltam rá, hogy emelek árat, és csak pénzes kuncsaftokat várok, minőségi szolgáltatással, de akkor zárhatok is be a konkurencia miatt, akik ugyan a szart is eladják, mégis oda mennek akkor
Attól nekem meg több bevételem nem biztos hogy lenne. -
MR_Joe
senior tag
válasz
Jazzos #20736 üzenetére
Informálódj barátom! Nem 90e, hanem 86.656 Ft-tól
Kíváncsi lennék ezek honnan hozzák a cuccot
-
gombcomp
senior tag
válasz
Jazzos #20074 üzenetére
Azért a "csak kp-s" cégek között is van miért izgulni:
"Emellett az első tíz legnagyobb, ciprusi érdekeltségű magyar cég között van a West End Beruházó és Kereskedelmi Zrt., a Bonbonetti Choco Édesipari Kft., a Duna Kongresszus Ingatlanfejlesztő Kft., vagy az EXPERT Kereskedelmi és Informatikai Zrt. " [link] -
stol
addikt
válasz
Jazzos #19945 üzenetére
De precíz vagy!
A MOL ezt csinálja milliárdos szinten.
A magyar Hungarna KFT. lepárolja azt az etanol mennyiséget, amit 5%-ban a benzinhez kötelező keverni.
Viszont!A Hungarna eladja ezt ÁFA és jövedéki adó mentesen papíron Szlovákiának, mivel unión belül erre törvényi lehetőség van.
Majd, a MOL visszavásárolja ezt szintén papíron szlovákiától, szintén ÁFA és jövedéki adó mentesen, mert erre jogi lehetősége van.
Az etanol egy métert sem tett meg Szlovákia felé.
Hány milliárdos csalás megy végbe az ország orra előtt totál legálisan, állami vállalat által? -
localhost
Közösségépítő
válasz
Jazzos #19937 üzenetére
Ugyanezen sírtam én is egy hónapja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest