- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jazzos #22206 üzenetére
Tanulság: beszállítás nincs. Hozza be, és akkor szerviz rezsióradíj, vagy kimegyünk, és akkor helyszíni javítási óradíj.
Tessék megtanulni, hogy ebben az országban (és ezt leírni bármennyire is román szokás, attól még igaz) nem szabad szívességtételre törekedni. Légy segítőkész, és egyből megkapod érte a magadét. Nekem is ezer ilyen ügyfelem volt, igyekeztem segíteni rajta, és még ő volt megsértődve.
Egy ideje stratégiát váltottam. Finom modorban, de tárgyilagosan közlöm, hogy mik a lehetőségek, ha kötözködni kezd, elküldöm a picsába, és megmondom, hogy vigye a szarait javíttatni ahová akarja. Érdekes, mindegyik egyből tudja, hol a helye, és egyből simulékonyabb lesz.
Akivel kedves próbáltam lenni és a hülye kéréseinek eleget akartam tenni, az egy sem jött vissza. Akit lehülyéztem, megaláztam, felrúgtam, azóta mindegyik törzsügyfél. Hát ha csak ez kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged