- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
Vasinger! #191130 üzenetére
Húzd ki a koronát a második pozícióig és tekerd előre addig a mutatókat, míg át nem váltja a dátumot. Akkor van az órád szerint éjfél. Állítsd be a napszaknak megfelelő pontos időt, azaz ha délután van (márpedig most az van), akkor még egyszer tekerd körbe a mutatókat. Ezután állítsd be a dátumot (korona első pozíciója) és innen kezdve a megfelelő időben, éjszaka fogja váltani.
-
vadászcsiga
félisten
-
veloke
tag
válasz
Vasinger! #133559 üzenetére
Tehát pontosan ezt a típust keresed...
Én a helyedben kicsit elrugaszkodnék az eredeti tervemtől, és vennék használtan egy automatát, szerintem 65-ért oda is adná...De te tudod, az új óra, az új óra, nyilván feelingesebb megvenni egy szalonban...
Nekem volt Ds Podium-om, a szíja nagyon jó minőségű, bár a békazárat egy kicsit szebben s kidolgozhatták volna. A zafír üvege rendben. Karcokat meg gyűjteni fogja, ha mindennapi használatban lesz (az üveg az nem, mivel zafír).
Egyszóval, szerintem egyik megoldással sem járhatsz rosszul... -
BAti77
aktív tag
válasz
Vasinger! #133543 üzenetére
Ez az óra egy belépő szintű modell a Certina kínálatában...egy 3 köves alap ETA quartz szerkezetet kapott, amely jól ellátja a dolgát és meghibásodás esetén olcsón cserélhető...a tokozással és a szíjjal szerintem nem lesz gondod, ráadásul a márka órái egy DS+ ütésvédelemet is kapnak...napi viseletre nyugodtan megveheted ha tetszik és szeretnéd a "swiss made" feliratot az órádra...
Személyes véleményem az, hogy egy acél tokozású solar (fényenergiás) Eco-Drive szerkezetes, zafírüveges Citizen órával jobban járnál és olcsóbban megúsznád az óravásárt... -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Vasinger! #133543 üzenetére
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot, illetve túlmisztifikálod... Ha ebbe vagy beleszeretve, egyetlen órád lesz, vedd meg, használd, leld örömöd benne. Csodák nincsenek, a használat látszani fog rajta, de az mindenen látszik, gondolom még egy méregdrága Rolexen is. A zafír (nálam) elég jól bírja a mindennapi használatot, a fém csat, szíj biztos karcolódni fog valamelyest.
Szerény véleményem szerint (ami egy laikus órakedvelő véleménye) kb zéró az értékállósága, ha kiszeretsz belőle, féláron sem fogod tudni eladni. Ez egy százezer forintos kvarcóra, a mostani trendekkel ellentétben pici is (38 mm), szvsz nehezen és nyomott áron tudnál megszabadulni tőle. De ha nem akarod eladni 10-20 évig akarod használni, akkor ez lényegtelen. -
-
jookomak
őstag
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Vasinger! #129655 üzenetére
Condy kolléga rendelt nemrég korrekt minőségű tömör szemes fémcsatot E-bay-ről 10k alatt: hsz E-bay
A probléma (már annak, akit zavar) annyi ezekkel, hogy a csat vége egyenes, így hézag marad a tok és a csat között. (Condy hsz-nál látszik) A gyárilag fémcsatos óráknál ezt egy a tokformára rásimuló zárószemmel oldják meg, de ugye ez minden óránál különböző lehet, ezért utólag nehezen beszerezhető. Illetve nehéz megállapítani fényképek alapján, hogy jól mutat-e majd az adott csat az óráddal. (Én is rendeltem egy ilyen fémet SKX-re, meglátjuk, hogy mutat vele.)
A Sungoo által mutatott változat mellett szól még, hogy a másikon olyan a day-date ott a 3-as mellett, mintha odaköpték volna, na meg a mutatókészlet is szebb. A többit gondolom látod a leírásokból, el kell dönteni, melyik paraméter lényeges.WiZARD: Pontosan mi készül, ha nem titok? Mármint azt látom, hogy NATO, de tömeggyártás vagy csak saját részre?
-
fagyalllo
őstag
-
Milu87
csendes tag
válasz
Vasinger! #128789 üzenetére
Hát, ha segítek,akkor ez a babosnál jóval olcsóbb http://babosszalon.hu/certina-C001-410-11-057-00?model=Certina , bocs másképpen nem tudtam beágyazni a linket, ez egy netes ár, beszélj velük telefonon, és segítenek, vagy ha nincs az adott boltjuka, akkor áthozzák, Szegeden van boltjuk plusz Bp.-en az Arénában.
Kérdezd meg Jung mestert még esetleg, Ő szokott tudni segíteni a beszerzésben olcsóbban, egy kérdést megér,Milu
-
Milu87
csendes tag
válasz
Vasinger! #128773 üzenetére
Olvastam,hogy milyen órát szeretnél, nyugodtan vegyél Swiss Military-t,ha az tetszik Neked, nem fog megállni, nem lesz pontatlan, és ha ránézel és örömet okoz, akkor megérte. Ha arra apellálsz,hogy sokan megdicsérjék a fórumon, akkor vegyél LLD-t, vagy SMP, vagy Seikot lehetőleg prospexet, de ha nem töltesz fel képet ez is elmarad
Viccet félretéve, én nem foglak a kávézóban, villamoson, színházban megállítani és megdícsérni az órád,mert nem tudom,hogy ki vagy, pedig a fórumon írsz/olvasol Te is, és valószínüleg a többiek sem.
Egyszóval, nyugodtan vegyél olyan órát amiet szeretnél, de ha megkérdezed mi a többiek véleménye,arról amit szeretnél venni, akkor arra számíts,hogy mindenki a maga legjobb tudása/kedvence felé fog téged irányítani.
Remélem segítettem.Milu
-
fiktív1
tag
válasz
Vasinger! #128440 üzenetére
Vasinger!
Én a Hanowa helyett ezt ajánlanám. Zafír, 200 m, DS-rendszer, tükröződés-mentesített, Eta F06.111 megbízható elemes kvarc. Használtan is lehet fogni, de lehet tudnak segíteni a beszerzésében itt. Vagy az elődje, ugyanazzal a szerkezettel...:
http://en.mobile.uhrenlounge.de/shop/certina-herren-quarz-kollektion-ds-action-c0134101105700-p-0A0848014C.html
Régebbi:
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #128338 üzenetére
Akkor újra feldobnám a dolgot. Itt van most ez az óra:
Swiss Military Hanowa 06-5277.33.007Külsőleg ez nagyon tetszik, viszont sokallom érte a 70 ezret, mert ez nem ér ennyit szerintem. Nem tudtok mutatni ehhez hasonló órákat véletlenül, amik olcsóbbak valamivel és minőségibbek mint ez?
Egyáltalán hol érdemes nézelődni? Timecenter oldalát 10x végignéztem már.
-
krx21
nagyúr
válasz
Vasinger! #128338 üzenetére
Élőben láttad? Csak mert az előző példa is mutatja, érdemes élőben órát válogatni... Egy fénykép erre szerintem kevésbé alkalmas... Én biztos nem rendelnék órát csak fénykép alapján. Az egyik kollégám tett így pont mostanában: megjött az óra és nem tetszett neki...
Amúgy képről tetszik... -
5-ös kezelő
senior tag
-
balazs025
senior tag
válasz
Vasinger! #127792 üzenetére
Nem fémszíjas, de kérdezz rá timecenternél hátha tud.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Vasinger! #127499 üzenetére
Nem figyeltem, mekkora csuklód van. Vékony csuklóról "lefolyik" egy nagyobb /cca. 45 mm/ darab, míg erősebb kézen hülyén mutat egy 36-os. Legyen arányos. Persze sok múlik a tok és számlap, mutatók arányán. De van akit ez nem érdekel, annak mindegy.
V-I -D-A : Nekem meg 6-án öröknaptáras akart lenni a csisztopoli óragyár remeke. Megállt 6 és 7 között félúton a dátumtárcsa, és többszöri körbetekerésre sem változott. Nagyon várhatta a Mikulást, nem akarta elengedni. Aztán egyszer csak a sokadik kísérletre váltott. Kíváncsiságból körbetekertem a hónapot, és még két-három helyen eljátszotta, 6-ánál ismét.
Ehhez hozzájön még az élmény, amit az Amfibia koronája és felhúzótengelye okoz az állandó lötyögésével és elmozdulásával. Nagyon nem ajánlott típus lett nálam.
-
-
teratti
senior tag
válasz
Vasinger! #127490 üzenetére
Borkutime üzleteket keresd és mivel más többször voltam mondhatom elég nagy a választék a WestEnd-ben és a KÖKI-ben is. Én ezekben voltam de ha felveszed vele a kapcsolatot bizonyosan küld le egyet ha pont ott nincs ahol keresed. Mivel én szolnoki vagyok és a KÖKI van a legközelebb, és hogy ne kelljen a városba bemennem oda juttata ki a keresett modellt.... Nagyon rugalmas.
-
-
resool
aktív tag
válasz
Vasinger! #127312 üzenetére
Szerintem kicsit még tisztázd ezeket a feltételeket, az ár nem számít mindenkinek mást jelent. Nekem azt jelenti, hogy valami felső luxus kategóriás (10 ezer + dollár) órát szeretnél, viszont kvarcot, ami meg szinte kizárja az előzőt.
szerk: mire elküldtem, már látom válaszoltál. Szóval akkor az ár nem számítból az lett, hogy 200k-ig max?
-
g0n21
senior tag
válasz
Vasinger! #127342 üzenetére
Javaslom akkor még ezt a Hamiltont is, az oldalon lehet 15%-ot alkudni, így 380 EUR körül adják, garanciával, hivatalosan.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Vasinger! #127312 üzenetére
Ez bár nem fém szíja, de mindenben megfelel az általad leírtaknak: [Citizen AT8011]
A fém szíjat szerintem meg lehet oldani, mert hasonló modellből van fém szíjas változat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest