- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futizoli
tag
válasz
BluEyes #158364 üzenetére
..a Te sztoridra is emlékeztem, picit reménykedtem is,olvasod a problémám és megírod mit lépett az órásod.
Nekem a hibátlan jött a meranomtól (09.hó végi gyártás), a zűrös chistopolcity-től(papírja szerint június elején készült). Bár gondolom ők is a gyárból, meranom-tól veszik. -
-
válasz
BluEyes #140956 üzenetére
Ha örömet akarsz szerezni az unokádnak, akkor valami méregdrága órát hagyjál rá. De előtte világosítsd fel az óra értékéről....nehogy az legyen, hogy kidobja a kukába az örökséget, mert sose hallott az IWC márkáról, azzal a felkiáltással, hogy mit akart az öreg ilyen ósdi vacakkal ami két nap után megáll 😃
-
minas
aktív tag
válasz
BluEyes #114191 üzenetére
"Ne becsüld alá a vámosok képességeit!"
Az ott eltöltött pár év alatt volt szerencsém ebben némi képet szerezni
Amit írsz, abban lehet valami, de nagy valószínüséggel időről-időre meghatározott feltételrendszer alapján történik a kiválasztás, nomeg persze az éppen "ott ülő" vámos aznapi hangulatán.
"egyszer bevadulnak, egy gemkapocs nem jön át ellenőrzés nélkül"
Vadulás ide, vadulás oda, kapacitás és ember is kell ám a napi sok ezer küldeményhez. Vagy 2 hónapos átfutás.
Mindegy, legközelebb egy dobozos verziót is meg fogok próbálni.
-
válasz
BluEyes #102462 üzenetére
erre inkább nem írom le, ami a kommentedről először eszembe jutott
lehet, hogy tényleg automata Orient lesz belőle, de engem nem csak a megjelenése érdekel - amire használnám, praktikus lenne a napelemes kivitel - a legelső ajánlás még mindig tetszik, ahogy a fehér Citizen is.
(#102464) fagyalllo - reméltem, hogy ezzel nem lesz probléma
-
vadászcsiga
félisten
válasz
BluEyes #100210 üzenetére
De minek hágná meg valaki? Ugysem lesz belőle semmi, ráadásul nevtelen. Ne innen közelítsük meg légyszi.Ez egy játék.
Deskdiver
Ne legyen "egész korrekt" hanem tökös, essen le az ember álla. Mint a Pleagos, meg a Scafótól. Meg azért legyen 2-300m, úgy a tok is robosztusabb
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest