- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Deskdiver #197820 üzenetére
Miért az a normális, hogy nem törődünk semmivel, lesz ami lesz? Minimális elvárás nálam, hogy ne üssem oda semmihez, vagy ha olyat csinálok, dolgozok, szerelek, akkor leveszem. A zafírt sem lehetetlen betörni. Ahogy írták előttem a kerámia meg nem csoda, hogy megkarcolja a hardlexet.
Nem véletlenül van ennyi törött vagy repedt üveges telefon sem, mert sokan nem vigyáznak a dolgaikra. Érdekes nekem egy telefonom sem tört be.
A Casionak más az üzletpolitikája. Nagyon drágán nem tudják adni az átlag óráikat, mert nincs presztízsük. Ők olcsó kvarc órákat gyártanak. Persze van nekik is méregdrága G-Shock órájuk*, meg rádió-vezérelt csodájuk, azok drágák is.
*Mondjuk megnézném azt a madarat aki 1 millió Forintért limitált G-Shockot vesz.
-
ricsik
őstag
válasz
Deskdiver #197820 üzenetére
Teljesen átlagos viselő vagyok. Munkába menet felveszem, hazajövet leveszem az órám. Általában a vigyázás kimerül annyiban, ha olyat fogok csinálni, ahol esélyes hogy odaverem, leveszem. Ezt leszámítva nem veszem le, egész nap hordom. Ilyen paraméterek mellett se plexis, se ásvány üveges óráim egyike sem lett sohasem karcos. Jobb üvegesem sosem volt. Odaverés ellen semmi sem véd. Legtöbb esetben vagy karcolódik, vagy törik az üveg.
0021666: a divathoz nem értek, így nem tudom a fiatalok hordanak e ilyet, viszont szerintem jól néz ki. Mivel neked nagyon tetszik, szard le ki mit mond és vállald fel, légy önmagad és járd az utad ahelyett, hogy beállnál a sorba.
-
Fall-N
veterán
válasz
Deskdiver #197794 üzenetére
Ez hülyeség. Egyféle hardlex üveg van. Még a kínai órákba is ilyet tesznek, korrekt minőségben. Nyilván azért mert átlag felhasználásra elég és olcsó.
A zafír üveg azért nem alap még, mert drága az előállítása és így is lehet terelni a komolyabb vevőket a felsőbb kategóriás óráik felé. Színtiszta üzletpolitika.
De nem értem ezt a nagy zafír mániát, amikor régen plexi volt az alap, még a milliós árú óráknál is. Na az sérülékeny még a legkisebb dologra is és idővel csúnyán be is sárgul.
A másik dolog, hogy sok óránál ki lehet cserélni az üveget zafírra némi pénzmag fejében.
-
válasz
Deskdiver #197794 üzenetére
Gondolom, hogy nem. Azonban az snzh53-ban (korábban elírtam a típust) hardlex üveg van.
A méregtelenítés nem tudom hogy tartozik ide.
Akkor is csak azért volt rajtam, hogy "töltődjön". Gondoltam kicsit járatom. Erre tessék. Mondjuk automatát sem veszek többet az is biztos.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Deskdiver #197791 üzenetére
kiszolgálja az armageddonra készülő taktikai paintballos irodisták igényeit.
Ez kurvajó
És igaz. Ide az irodába kell a zafíros, WR200-as cucc, mert mi lesz ha a kávéscsésze mosogatás közben víz alá kerül és/vagy lezúzza a billentyűzet? Napokon belül két éves lesz az AS2020-as Citizenem. Még nem volt vízben...
-
válasz
Deskdiver #197791 üzenetére
Engem sem érdekel, az viszont biztos, hogy egyetlen egyszer ütöttem oda a gömbölyű, porcelán wc papír tartónak az snzh17-et és rommá karcolódott az üvege. Ebből gondolom, hogy az abban alkalmazott hardlex üveg rakat szart nem ér. Többet biztosan nem veszek hardlex üveges órát, csakis zafírt. Ezt kis a kis citizent is azért hozattam meg, mert 17 ezer forintba került és kihúzom vele, míg megveszem azt az órát, amire igazán vágyom.
-
válasz
Deskdiver #197756 üzenetére
Deskdiver, s4tch
Ez rendben van amit írtatok. Azonban azt gondolom ezeknél az óráknál elsősorban a karcállóság ami számít, nem az óra belsejének a védelme, mivel a felhasználás jellegéből ez adódik. A felhasználó szempontjából tehát ez a fontosabb, mivel a zafír üveg ezen "hátrányával" gyakorlatilag soha nem fog találkozni használat során.
Fall-N Persze hogy túlzás, nem is írtam ilyet.
-
-Ben-
veterán
válasz
Deskdiver #197781 üzenetére
Köszi, a Tissot -nál mindenképp jobbnak tűnik, habár sajnos nem a legjobb a minősége a fotónak. Telefonnal én se tudok túl jó képeket készíteni....
Lume erős? A PRC 200 határozottan gyenge ebben. A 10 éves Casio után azt gondoltam, hogy akár még jobb is lesz, de sajnos nem, sőt...
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #197717 üzenetére
egymás mellett látva őket azért érződik, hogy hova tűnik a különbözet
pont addig gondolkoztam egy kerámia lünettásított-zafírosított sumon, amíg egymás mellé nem került a két óra.
ricsik: még mindig olcsóbb a 285+112, mint a 349+72
és a szíjcseréhez nem is kell babrálni az órát.
-
minas
aktív tag
válasz
Deskdiver #197593 üzenetére
Kösz, ez szóba jöhet.
stork13: megnézem őket, de 20-40 e között valahol, mert csak a jelzés miatt kell. A munkahelyemen a munkaterületre nem lehet bevinni telót és a szüneteket nem jelzik. Emiatt kellene csak.
Bár ha találnék egy jó fémtokost és fémházast (és mutató is van benne, nem csak kijelző), akkor azért a duplájáig is felmennék. -
BloodRay
veterán
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Deskdiver #197393 üzenetére
Melyik órában és mi a "Budapest téma" (érzés)? Legalább egy
LondonBudapest Eye lenne rajtukA honlapon lévő órákat simán el tudnám, berlini, londoni, belfasti életérzés üzeneteként is képzelni
(persze, értem én a marketing célját, csak....
)
Még talán ez a 205A modell amire azt mondom fotóról tetszik.Ezekről a 130$-os órákról is átjön a Kazah feeling, ahhoz az 50mm méret és a sellita _szerintem_ kevés, hogy kicsit is órab*zi vevő 630€-ért evo-t akarjon.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Deskdiver #197393 üzenetére
Hirsch Rebel adta az ihletet a bőrszíjhoz, amit M1ó készített. Nagyon tetszett és tetszik is, de az 58 EUR árcédula egy kicsit mellbevágó! Főleg úgy, hogy semmi extra, "csak" egy NATO szíj speciálba.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Deskdiver #197186 üzenetére
Amit írtam, az irónia volt, mivel kíváncsiságból rákerestem, és a legolcsóbb helyen is dupla annyiért láttam az órát, mint amit te állítottál.
btw. Csak személyesen, hivatalos viszonteladótól vásároltam eddig órát, én sem vagyok híve ennek az áfa/vám számolgatós vásárlásnak, de teljesen megértem, ha valaki így vásárol, hiszen ő legalább értelmesen, spórolva költi el a pénzét.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Deskdiver #196861 üzenetére
Teljesen igaz.
Egy óra topikban lehessen már beszélni órákról.
Az, hogy a másik exkluzív... Oda nem fér be egy bizonyos szint, hát ez van. Az az ő bajuk, de itt hadd lehessen már mindenféle óráról írni.
És tényleg, sokan többet irkálnak itt a vámról, mint bizonyos órákról.
Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest