- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
fagyalllo #158713 üzenetére
EZ sértődött visszavágás volt!
Tudom én, hogy az Omega hova tartozik, és úgy sejtem, hogy a Swatch Group fennhatóság ugyanakkora áldás nekik, mint átok.
Nekem a Casioról mindig az jut eszembe, hogy megfizethető áron elnyűhetetlen (csúcs)technika. Na most ez az Oceanus nem annyira megfizethető és nem tűnik elnyűhetetlennek. A csúcstechnika oké, csak számomra ez nem indokolja a prémium árat. Apám titán Citizenje nagyjából ugyanezt tudja (mínusz GPS) és nem került hatszázezerbe.
Nekem nem jött össze a 40.-re a nagyszabású, csúsztam vele egy évet. -
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo #158611 üzenetére
Ez igaz, de ők mutattak a világnak először teljesen működő prototípust. Aminek a designján még persze módosítottak. Erről úgysem lesz jogerős döntős, mindhárom cégnek nagy érdemei vannak a dologban.
Cal 11. szerintem az akkori versenyzők miatt lett felkapott, mert a Heuer volt ezek közül a legnagyobb név akkoriban. -
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo #158602 üzenetére
Igazából attól függ mit veszünk elsőnek, mi a pontos kérdés.
Először a Zenith mutatott be automata chronot '69 januárjában, forgalomba októberben hozták.
Seiko májusban kezdte el forgalmazni az óráit, de csak Japánban, vannak előtte lévő darabok, de azok inkább csak preretailek.
Caliber 11es Heuer is ekkor tájban állt világszintű kereskedésbe vele, kicsit később, viszont a világ akkortájt ezt szerette a legjobban.
Szóval igazából nehéz megmondani melyik volt az első. Kinek hova húz a szíve.gonzi: '69 es EP meg 12k
-
Skimaster
senior tag
válasz
fagyalllo #157879 üzenetére
Nem ciki,mert ez az én saját véleményem,gondolom nem gond,hogy leírtam,mivel ez egy fórum.Egyébként nem azt írtam,hogy szép(nekem nem is tetszik),hanem,hogy egyedi a szerkezet. Máskor pedig nyugodtan címezd nekem,(mint választ),ha már az én írásommal kapcsolatban csicseregsz.
Wizard: A Panerai 6497-es átalakított szerkezetei szintén nem érnek annyit,ugyan úgy,mint az én 7750-el szerelt órám, de a Panerai múltja,történelme mégis ad egy többlet értéket az órának.Ezen kívül,amit más is megfogalmazott,hogy az GS árán mennyit buksz és a Panerai árán mennyit nem.Ez is szempont.Nekem!
-
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo #157723 üzenetére
Ránézésre rendben volt, de huzamosabb használat tekintetében 5-ös kezelő tud mesélni.
5-ös kezelő: Ezúton is köszönet a lehetőségért
Nomos-like tetszik, de a magassága határeset, erősen elbizonytalanodtam
a Bulova szimpi, kérdésem: Ez a narancs-fehér kombináció is 262kHz-s szerkezettel szerelt?
-
Jenne
őstag
válasz
fagyalllo #157720 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Egyébként meg nem sírtam hanem segítséget kértem Tőletek.
Az órát meg, csak hogy tudd az egyik helyi bizományiban vettem 6 ezerért, magyar forintért, nagyon szép állapotban van, teljesen újszerű, keveset hordott, és ott csak az óra volt magában. Semmi doboz, semmi leírás. Órásnál azonnal elemet cseréltettem, biztos ami biztos, de az órás is gondban volt a beállítások egy részével.
Ezért kértem volna itt némi segítséget.Googlee keresőbe hiába írom, be nem ad ki használható linket ahol találnék ehhez használati utasítást.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #157723 üzenetére
Napi használatra alkalmas. Egy stift ugrott szét eddig, óvatosságból cseréltem a többit is. 5-6 szíjat vettem eddig, megéri azt a cca. 3 dodót. Maga a csat olcsó hatású /az is/, de tart. Egyet kellett picit hajlítgatni, mert lazán zárt a búvár-biztosító zár része. Milliós órára nem tenném persze, de a Spacematicon és a Marina Militarén /amíg megvolt/ is jól mutatott. Monsterre a 22-est javaslom, tokfülnél 1-1 mm-t kivágva. Én 24-est vágtam, de túl szélesnek tűnik. Maga a gumi igen rugalmas, kényelmes viselet. Vosztokon nem mutat a 18-as.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #157721 üzenetére
Na ez a Casio szíj nem fog eltörni három év alatt, mint a gumi társai.
Gumiból nekem ezek váltak be nagyon. Nem csúszkál az óra a kezemen, nem fordul el, amit utálok. Stifteket viszont érdemes erősebbre cserélni. És egész napra nem biztos, h jó a bőrnek /aláizzad kissé/. De így is maximálisan elégedett vagyok a minőségével.
[link] -
@mriya@
őstag
válasz
fagyalllo #157683 üzenetére
Ha pedig a UK-ből jön a küldemény, akkos a vevő semmiféle sarcmegkerülést nem hajt végre.
Vagyis teljesen jogosan vásárol olcsóbban, mint itthon tenné.Én már vettem néhány karórát TC-tól, de mikor többtízezer Ft különbség volt a kinti, és az itthoni (kedvezményes) ár között, akkor bizony kintről rendeltem meg az árut.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #157645 üzenetére
A középső tetszik.
A tríciumos Carnival eddig teljesen vállalható, aki olcsó sugárzó órában gondolkodik. Ha nem zavarja az illetőt, h csupán csak egy világítós kvarcóra...
Seiko SNZG71J1 tökéletesen, napi 1-2 mp-en belül jár. Szóval nem olyan rossz az a 7s36 werk. Még egyszer köszönet a Csángó utcai Seiko-Lorus-Pulsar márkabolt órásmesterének a javításért.Közterhek tekintetében kereskedőknek és fogyasztóknak is igaza van. Svédországban én is boldogan fizetném a hatalmas adókat, mert az állam jóra költi. Nálunk a vajda meg sem kérdezi nyomorgó alattvalóit, mire szeretné fordítani keserves robottal kitermelt adóját. Örülhetünk, h a Várba költözik, kampányol tízmilliárdokért, erdőket irt, Városligetet tarol, olimpiával és atomerőművel taszítja anyagi romlásba a népet, uszít, urizál a hűbéres sleppjével egyetemben. Nekem ezen felül a hanyag/cinkos pénzfelügyeleti szervek miatt még vagy 9 millával jön 2012-es áron, tudjátok. Szóval nekem nincs lelkiismeret-furdalásom, ha vmi esetleg átcsúszik. És az is természetes, h amit lehet, itthon veszem tisztességes kereskedőtől. TimeCenter fórumtárs maximálisan megbízható és sokunknak segít órát beszerezni. Én kérek elnézést a többiek nevében a bántó hozzászólások miatt. Maradjon ez a fórum a béke szigete az órák világában.
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #157586 üzenetére
Na azt elhiszem, hogy nehéz velük kommunikálni nagyon sokan vannak. Hétfőn megkérdezem, hogy van-e. Vagy, úgy is meg kell ismernem a programot majd gyakorlás képen megkeresem. Ha ilyen van írjatok privátot és megnézem, hogy mit lehet tenni így én is tanulok és ti is jól jártok.
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #157579 üzenetére
Van raktáron sok alkatrész azt láttam, meg is tudják rendelni ami kell az kb. 2-3 hét. Hetente egyszer rendelnek ha jól emlékszek. Azt hogy alkatrészt tudok-e szerezni nektek "nem hivatalos úton" azt hétfőn megkérdezem.
485: A szerviz rész hétfőtől péntekig van nyitva, pénteken 4-ig. A bolt része szombaton is nyitva van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest