- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #201430 üzenetére
Optimista vagy.
-
vasii
senior tag
válasz
pulutodurumo #201302 üzenetére
Köszi, ezt meggondolom
(#201304) Mamuska : Nekem ezek mind tul egyszeru kinezetuek, de azert köszi
(#201305) dzsi23 Igen, azt is neztem
De nekem meg mindig jobban tetszik amit eredetileg linkeltem, nekem nem zsufolt
(#201306) vzsryl Köszi, de ezek a G-shockok abszolut nem tetszenek
-
Jenne
őstag
válasz
pulutodurumo #201298 üzenetére
Köszi.
-
m3tr0
őstag
válasz
pulutodurumo #201218 üzenetére
Fú de jóvagy!😁
A Citizen már teljesen komoly,abba az irányba mennék tovább.Köszönöm!5
-
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #201219 üzenetére
3-4 éve vettem egy ilyet tesómnak, azóta is nagy megelégedéssel használja. Gondozásmentes és van belőle fekete PVD bevonatos is. Elég nagy az átmérője, van “jelenléte” a csuklón.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #201218 üzenetére
Ez 100$ alatt van, és nem kínaijátszós.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #201191 üzenetére
Sóder ellen a hardlex sem véd, a zafír meg (talán) betörik.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #201163 üzenetére
Én azért megcsinálnám elölről is simán!
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #201163 üzenetére
+1 A szerkezet nagyon szép.
És amúgy a 2. képen egész jól néz ki elölről is... jót tesz neki a sötétség.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
pulutodurumo #200968 üzenetére
Titán megéri a felárat?
@mriya mi volt a gondod a titánnal?
-
fagyalllo
őstag
válasz
pulutodurumo #200961 üzenetére
Kiemelkedően odafigyeltek a részletekre, a hátlap kidolgozása, hogy nem elégedtek meg némi lézerkarccal, az egyedi dátumtárcsa, a logós mutató, a védőgyűrű felirata... És közben meg van minden divatos kellék, a világítás kerámia, a domború és AR zafír, a lume sokat fejlődött az előzőekhez képest, simán összemérhető a Seiko búvárokkal. Előrendelésben 169$-ért (oké, plusz vámáfa) szinte rablásnak érzem az eladóval szemben, annyira jó vétel volt.
Luck Dragon: Remek kis óra ez!
-
apóka
aktív tag
válasz
pulutodurumo #200892 üzenetére
A végeredmény nagyon tetszik. Újabb nyomás a pénztárcámon
Persze a Lidis órásdobozt megvettem és még van benne hely....A megmaradt tokot és szerkezetet is egybe lehet rakni? Mennyiért vállal ilyet órás?
-
Zoltán124
kezdő
válasz
Köszönöm szépen a segítséget
-
japy
őstag
válasz
Itt aztán volt ám nyomáspróba. Vizes csésze.
-
fagyalllo
őstag
válasz
A legfontosabbat kifelejtetted: sok-sok gyakorlat
-
válasz
pulutodurumo #200728 üzenetére
Ez a liba ne legyen kövér
-
válasz
pulutodurumo #200728 üzenetére
Alul nem látjuk, simán lehet ott is valami termékelhelyezés...
-
válasz
pulutodurumo #200721 üzenetére
Szerintem alap áron nem rossz. A kifutó áron biztos nem kéne. De nekem semennyiért nem kéne ilyen skeleton. Nem begyere.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #200686 üzenetére
LG és Huawei okosórám volt egy ideig, és azokkal cca. 25-30%-al jobban merült az akksija a Honor8-nak.
-
válasz
pulutodurumo #200637 üzenetére
Azt a megőrült szivarvégit!
Az utolsó kockákon azokat a szuper bonyolult szerkezeteket!! Megakadt nagyon rajtuk a szemem!
Erre mondják, hogy órásmesterek. -
rbalint88
addikt
válasz
pulutodurumo #200598 üzenetére
hát, tapasztalati úton azt mondanám, hogy ez a szett nyersanyagpazarlás és kidobott pénz.
a 3 lábú hátlaptekerő ér valamit belőle, meg a pattintók talán. a szemkinyomó annyira ferde, hogy használhatatlan a legtöbb szettben. -
KelemenUhr
aktív tag
válasz
pulutodurumo #200366 üzenetére
pulutodurumo: Hát nincsenek lehetetlenek, de jobban örülnék, ha a gyár megoldaná...
Zoltán124: Köszönöm!
Sungoo: Eddigi óráimat, amiken túladtam mindig kicsinek találták az érdeklődők...
De tény, hogy szép nagy a Debert, így utólag reálisan nézve valószínűleg nem az én méretem volt, de hát ennyire akartam kétkoronás órát, hogy nem érdekelt...
Empsepo: Hát igen, nem túl életszerű.
Bár ilyen formában hamarabb velem jönne egy drágább/érzékenyebb/szeretettebb darab kockázatosabb körülmények közé, mint csuklón.
g0n21: Akkor föntebb sem lesz jobb a helyzet...
Igazából az kevésbé zavar, ha kevés az érdeklődő, mint ez.
-
Tin
veterán
válasz
pulutodurumo #200316 üzenetére
na pont ez az, ami annyira megtetszett benne!
(#200317) Lev Abalkin: de miért számít a véleményem? azt próbálom elmondani, hogy igen, szerintem a feltűnően nagy óra röhejes, de kb 7.5 milliárdból 1 ember vagyok, és mégis kit érdekel, hogy szerintem mi a jó és mi a nem? remélem, hogy ezt azért a helyén lehet kezelni. ez a mütyür órás hasonlat meg szerintem nem is helytálló. én arról beszéltem, amikor valami feltűnő, nem arról, amikor egy "normál" óraméret-határon belül valaki a kisebbet (mondjuk 38mm) vagy a nagyobbat (44mm) preferálja.
(#200318) vzsryl: ez valahol jogos. nem, nem azt hordok.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #200214 üzenetére
52 mm !
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #200196 üzenetére
Azt beszélik a Merkur egy picivel több törődést kap, de szerintem azt tényként kezelhetjük ,hogy egy helyen készülnek.
-
ciryl65
csendes tag
válasz
pulutodurumo #200196 üzenetére
Úgy tudom, hogy jelenleg most Merkur-ban nincs ilyen számlapos verzió, csak kör-indexes.
-
pajav8
tag
válasz
pulutodurumo #199738 üzenetére
Akkor tudnátok esetleg párat ajánlani?
A sarokpontok: bőrszíj, letisztult sötét számlap, zafírüveg ha belefér, nem ragaszkodom a kvarchoz lehet automata is. Árban olyan 60 k a lélektani határ, picit túlléphető.
Orientből találtam ezt:
Orient Classic Titanium]Svájciból mi az amit érdemes lehet megnézni? Köszi.
-
válasz
pulutodurumo #199707 üzenetére
Mert te fogtad a kezedben az órát és biztosan tudod, hogy csak a fotó?
Mindegy, nem is fontos, csak elég fura a cucc.
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #199707 üzenetére
Meg azt tudom kinézni ebből a fotóból, hogy van egy fólia a lünettán, amelynek kezd feljönni a sarka.
-
válasz
pulutodurumo #199705 üzenetére
A fotótól van összebarmolva a lunetta?
-
Mercutio_
félisten
válasz
pulutodurumo #199630 üzenetére
Tippre reklámnak minősült a céges honlap-oldalak linkelése
pedig ettől függetlenül hasznos volt és informatív.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #199469 üzenetére
Köszönöm, ilyesmikre gondoltam, igen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
pulutodurumo #199458 üzenetére
Ha a magyar árakat nézem, akkor ennyiért már van G-Shock is, de ettől függetlenül tényleg combos darabnak tűnik amit ajánlasz.
-
hallador
addikt
válasz
pulutodurumo #199358 üzenetére
Ez teljesen jogos. Köszönöm.
(#199359) Fall-N
A Seiko 5-öm nekem is van, de nem győzött meg, pedig nem mai, hanem abból a korból való, amikor még azért abban is több anyag volt.
A Tissot-ra én hibásan értelmeztem a helyzetet, mert nekem egy mai Tissot, Doxa, Roamer, Marvin (amibe azt hiszem ma SW200 van nem Eta) stb egy kutya. Tokozó cégek. Nem pedig egy Perrelet, vagy akár egy Junghans, bár ezek is valamilyen alapra építenek, de még mindig egyedibbek, mint a régen szebb napokat meglátott svájci brand-ek.
Nekem egy ETA 2824-2 nem Tissot, Doxa, vagy U-Boat, vagy Steiner, vagy Hamilton.Én is itt rontottam al, mert láthatóan a márkára mennek rá, ahogy Te is írod. Ami eléggé gyenge felfogás.
Magamnak biztos, hogy nem svájci szerkezetes órát veszek, ha veszek, nem biztos, úgy érzem ezt a mostani Seiko-t az unokám is használhatja majd, ha akarja, vagy tetszik neki.
Köszönöm neked is a válaszod.
-
Mercutio_
félisten
válasz
pulutodurumo #199103 üzenetére
A sima OP-re utaltam
azok nekem is tetszenek
-
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #198961 üzenetére
Egy tömb (min.2 különböző réteg) sokszor hajtott acélból készült. Tehát ugyanbból készült a tok, mint a számlap, nem választották szét megmunkálás előtt, ezért a tok mintája folytatódik a számlapon és vica versa. Ez nem bug, hanem feature. Bár kinek mi, nyilván.
(#198972) Sungoo
Persze, de nem is az volt acél, hogy újat hozzon, hanem hogy egy régit vissza. A negyvenes években készült Premier szériát hozzá vissza. Az a Breitling előbb volt tipikus Breitling, mint mondjuk egy Colt, vagy Superocean, vagy akár Navitimer., csak ma már nem az a divat.Linkelném a kronometeres cikkeket mindkét topikhoz, több van ott leírva, mint amit két képről kitalál az ember, de akkor kitiltanak...
-
Tin
veterán
válasz
pulutodurumo #198913 üzenetére
köszönöm! akkor félreteszem a "nagy nevet", mint szempontot, és a márkásabb típusok közül választunk valamit, ami jól néz ki, azzal biztos nem lehet melléfogni. igen, negyedmillió tényleg sok pénz, és most már azt is tudom, hogy a valódi "értéket képviselő" órák minimum 5x ennyinél indulnak
így könnyebb lesz a döntés is.
(#198914) TimeCenter: jaja, köszi, összehasonlításként írtam, hogy nálam itt áll meg a tapasztalat
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
pulutodurumo #198798 üzenetére
Ezt írták róla Facebook-on:
Miyota has Given DEEP BLUE the exclusive first Use of its new Caliber 8315 . The 8315 has 60 hours of power reserve thats 2.5 Days and HAS HACKING.(stop Second)
Modifications to the Hairspring and Barrel have facilitated the addition of 20-25 more hours in power reserve . Our own independent tests have shown upwards of over 70 hours but that's not guaranteed .
We are proud to put this new movement in one of our best selling watches The Master 1000 renaming it the Master 1000 2.5 ( for 2.5 days )
We continue with our philosophy "Value For The Buck" in the Launch of this watch . Sapphire Crystal, Lumed Bezel CERAMIC , 300m WR + the new 60 hour power reserve -
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #198776 üzenetére
Hasított bőr=velúr=kifelé van a "szőrös" felülete. Ilyen szíj pedig nem túl gyakori.
-
Sungoo
addikt
válasz
pulutodurumo #198776 üzenetére
A cikkben szerepel egy mondat : "Ne használjuk ezt a folyamatot, ha az óránk szíja hasított bőrből készült!"
Gondolom az olvtárs erre reagált. -
válasz
pulutodurumo #198730 üzenetére
-
Quartz51
tag
válasz
pulutodurumo #198694 üzenetére
A zafírról nem is beszélve
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #198515 üzenetére
Az amelyiknek olcsóbb a szervize.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #198475 üzenetére
A szíj, az óra ruhája!
Miért ne vennék fel mindennap másik ruhát? -
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #198425 üzenetére
Szerintem ne kapkodd el. Nyakunkon a karácsony. Tuti akciózzák majd.
Polarstar: Persze ,hogy festett. Kézzel Svájcban. A szigorú törvények miatt. Máskülönben nem jár a pöcsét.
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #198338 üzenetére
tanultak a Seiko-tól.
-
válasz
pulutodurumo #198338 üzenetére
A 3 egy sokkal szebben kidolgozott óra, mint a 2. Az áremelés nem öncélú volt, kap is érte valamit a vevő. Akinek olcsóbb kell, vehet kettest.
-
válasz
pulutodurumo #198334 üzenetére
30ezer forintos órákból nem lehet "megélni".
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #197895 üzenetére
Gépen nyitnám, de folyton levágja az ablakot, mint a villanyórát. Telón betettem a kedvencekhez, onnan megnyílik rendesen: link
Kár, hogy csak egyetlen színben kapni, de legalább van 20, 22 és 24 mm-es változat belőle.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #197895 üzenetére
Egy próbát megér szerintem. Nem gondolom ,hogy a 50 euróshoz más szövetet használnának. Sőt lehet ,hogy ugyanazt. (Ah, csak 20mm is van.
)
"Band Length: 24m" Ennyiből jut mindenkinek.
Ez a kis gejzír a szíjon vajon mil lehet?
"French troops landed in umbrellas in the 1960s"
Szerintem ez tévedés ,mert a Britek voltak.(#197894) fagyalllo Pontosan ezt a választ vártam.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #197445 üzenetére
Igen, egy MK (sajnos) nagyobbat szól mostanában.
Az Elysee-t én is a férfi típusok alapján ismerem, és van 1-2 nagyon bejövős darab a kínálatukban, csak gondoltam, meghallgatom a véleményeteket erről is. Megpróbálkozom vele, hátha elnyeri a tetszését.(#197450) Quartz51:
Nem kell, hogy tolongjanak érte, elég, ha 1 valakinek tetszik. Nyilván nem 50 ezret kérnék érte, de még 30-at sem, nem akarok nyerni rajta.Egyébként nem alig használt, hanem egyáltalán nem használt.
Köszönöm a válaszokat!
-
debrejo
senior tag
válasz
pulutodurumo #197371 üzenetére
Köszi a választ, órásra bízom mert "amihez nem értek ahhoz nem nyúlok".
update a másodperc-perc devianciára: érdekes mód ma sokkal közelebb van a percmutató az indexhez ha a másodperc-mutató elüti az egész percet. Hullámzóan változik, pár napos idöközönként hol pontosabb, hol nem.
Ugyanez igaz a másik problémára is, óra egészkor hol pontosabb az óramutató, hol nem.
Elviszem óráshoz, az lesz a biztos, csak érdekelt volna hogy valaki belefutott-e már ilyen problémába automata óráknál, föleg ha Vostok volt.Evolvens: lemaradtam valamiröl és kitört a harmadik világháború?!
Bru-tá-lis az új "taktikai" óra, mondjuk én sem értem miért automata ha már mindenképp katonai ketyegönek predesztinálták.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
pulutodurumo #197392 üzenetére
Melyikre gondolsz, hogy hasonlít?
Akárhogy fordítom a képernyőt, akárhogyan hunyorítok és semmilyen egyezést nem látok. Egyiknél sem.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #197392 üzenetére
Köszi, ez sajnos Zulu. Valami durvább szövésű NATO-hoz hasonlót keresek. A Hirsch Rebel tetszik a legjobban eddig.
Mercutio_: Nem hiszem ,hogy elsősorban a magyar vásárlók a célközönség. Külföldön különlegesebbnek hat egy Budapest témájú óra. Olyan mint a kukacos tequila. Egyik haverom azt akart inni ott az egyik bárban. Mondtak neki ,hogy rendes mexikói olyat nem iszik. Vegyen a reptéren ,mert az a turistáknak van.
-
Furfangos
tag
válasz
pulutodurumo #197240 üzenetére
Mostmár figyelni fogok az tuti.
Bár kicsit elbizonytalanodtam ahogy olvasgatom a topikot. -
Furfangos
tag
válasz
pulutodurumo #197232 üzenetére
Értem.
És ha hidegebb az idő? Pl járok télen éjszaka fürdeni, a levegő levet 2-3 fok és onnan bele a 38 fokos vízbe .
Az se gond ? -
sipi83
aktív tag
válasz
pulutodurumo #197090 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #196919 üzenetére
Akkor csak az én ismerek kevés "felhasználót".
-
von toth
tag
válasz
pulutodurumo #196833 üzenetére
Ez a szebben meg aprólékosabban egy relatív dolog. Szerintem meg nem és a GS mögött ugyanilyen marketing van (a Sicuricu folyó tükrözödése a számlapon a Fuji szürkesége a mutatókon meg hasonló dolgok). A Rolex nem mellesleg 4 anyagból legyártja ugyanazt a típust+drágakövek, úgyhohy nem is egy liga. Maradjunk annyiban, hogy más a célközönség és akkor emészthetőbb a dolog. Én inkább az Omega és a Seiko között vonnék párhuzamot.
-
Mercutio_
félisten
válasz
pulutodurumo #196622 üzenetére
Rajta van a listán
úgy másik 25 sorozat mellett
már csak idő kellene
-
válasz
pulutodurumo #196619 üzenetére
Valóban hatalmas behemót, ez így van, meg tudom erősíteni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
pulutodurumo #196619 üzenetére
Hinnye ez az új avatar
miből van?
-
@mriya@
őstag
válasz
pulutodurumo #196549 üzenetére
egy teljes zöld számlappal nagyon tetszene
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
pulutodurumo #196400 üzenetére
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #196348 üzenetére
Már nem gyűjtök, úton van. Pontosabban kettő. Majd megmutatom ha itt lesz. A Damaskot sajnálom és még mindig úgy gondolom, hogy az egyik legésszerűbb mechanikus óra amiért pénzt adhat az ember. Az egyik jövevény ára eléggé megterheli az erre a hobbira szánt büdzsémet és emiatt kénytelen vagyok megválni tőle. A többire meg nem jut idő a MM Tuna a VHP és Sumo mellett.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #196331 üzenetére
Szerintem is ,de hátha valakinek ettől dobban meg a szíve.
-
válasz
pulutodurumo #196227 üzenetére
Csak kérdés, hogy ha elmegyek mondjuk a WestEnd valamelyik óraüzletébe, vajon lesz-e ott egyáltalán pont abból a típusból, amit neten kinéztem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
pulutodurumo #196227 üzenetére
Ja, azok a Citizen képek elég gázosak.
-
Zoltán124
kezdő
válasz
pulutodurumo #196115 üzenetére
A vörös körre gondoltam 12-nél,
-
válasz
pulutodurumo #196099 üzenetére
Mert a Ferrarinál úgy van a vevő, hogy sebaj, vazze, ez egy Ferrari. És mi a sebaj? Hogy széthullik, műszakilag pocsék. Mégis kéne? Nekem kéne. Ha van pénz Ferrarira, legyen pénz szervizre is. De a mindennapokra, autónak azért maradna a japó.
-
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #196047 üzenetére
Én meg mostanában egyet szoktam hordani, azon gondolkodom, hogy a többit el kellene adni. Fura, mert azt hittem én a "néhány órás" (3-4 db) ember vagyok, de lehet mégis az "egyórás" a stílusom.
-
T0mcs
tag
válasz
pulutodurumo #195944 üzenetére
Nem tudom mi van benne sajnos de gyanítom hogy nem olcsó javítás ezért is kérdezem...
Jó hír viszont hogy mindene működik mutatók stopper szíj stb ezért gondolom hogy menthető érdemes lehet foglalkozni vele. Restaurálás polirozás stb nem is érdekelne csak a szerkezet legyen rendben -
Zoltán124
kezdő
válasz
pulutodurumo #195818 üzenetére
Mi a típusszáma?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #195744 üzenetére
Súlódásmentes válást?
-
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #195460 üzenetére
Mit értesz meteorit számlap alatt?
-
válasz
pulutodurumo #195397 üzenetére
Németországból jött.
A volfrám karbid szíj, meg lünetta olyan fényes, mint a Salamon töke.
Első benyomások:
A számlap feketébe hajló barna, kivéve ha direkt, erős fény éri, mert akkor sunburst középbarna. A zafíron kék antireflex van, ami nem igazán szimpatikus, nem illik a sötétbarna számlaphoz. Az indexek is nagyon fényesek. A tok kidolgozása jobb, mint a Hamilton Jazzmasteré. A koronazár nagyon jó, nagyon könnyen elkapja, ilyenem még nem volt.A szíj csomó apró darabból áll, és ha szereléskor nem figyel az ember, széthullik, aztán lehet legózni. Gondolom a volfrám karbid miatt volt erre szükség, abból nem lehet összetett formákat csinálni egyszerűt meg minek. A szíj csapjai érdekes megoldásúak. Középen vannak, mindkét irányba kinyomhatók szerszámmal, és középen bekattannak, mert minden csapon van egy gyűrű középen. Remélem tartós lesz, ilyet még nem láttam. Gondolom itt is az lehetett, hogy nem tudtak kúpos furatot tenni bele.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #195371 üzenetére
Nem hiszem ,hogy ez bevonatos réz tok. Inkább valami precíziós öntvény. Egy folytamban elkészül a tok és már pakolják is bele a többi alkatrészt. Nem kell préselni, formázni, polírozni. Olcsóbb.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #195371 üzenetére
Én pedig a réz tokot nagyon adnám, csak ne lenne bevonat rajta!
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #195346 üzenetére
Szerintem ilyesmi lehet: [link] Sima szilikon szíj.
-
Caldera
senior tag
válasz
pulutodurumo #195335 üzenetére
Na jó, VÁM=vám (mert nem mozaikszó).
-
Csari93
aktív tag
válasz
pulutodurumo #195224 üzenetére
Köszi a véleményt! Igen, azt tudom hogy a Triton szerkezete más kategória, de efölött talán (biztos) szemet tudnék hunyni. A járástartalék menő, de kifejezetten nem esztétikus és mindennapi órának szánom, így a funkcionalitása ritkán lesz hasznos talán.
Szerencsére nem kenyérre, de hosszú távon házra, meg van elég más hobbim és érdeklődési köröm amire locsolni tudnám a pénzt, ha rávinne a lélek. -
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #195215 üzenetére
Igen, dióhéjban ennyi. Azt nem tudom ,hogy alkudozás-e a cél ,mert a bejelentést tényként közvetíti a média. Majd meglátjuk ,hogy Nick Hayek Jr. mennyire rugalmas és megfelelő ajánlat és változtatás esetén se**et csinál-e a szájából.
-
g0n21
senior tag
válasz
pulutodurumo #195215 üzenetére
Írtam este én is róla.
Csökken a színvonal, a terület és a kiállítók, nőnek a költségek, miközben mindenki spórolna.
Az SIHH-re nem mindenkit fogadnak be mivel az nem hivatalosan Richemont szervezés.Részben ezért is kommandózott oda egy hajón az LVMH (tag, Zenith Hublot)...
-
válasz
pulutodurumo #195197 üzenetére
A szemünk csal, hogy nincs rendes fényérzékelő a retinán középen
Azért inkább mellénézek, mint fejre álljak
-
gipsztigris
addikt
válasz
pulutodurumo #195174 üzenetére
Akkor lehet, hogy az én szemem nem alkalmazkodik olyan gyorsan a sötétben, de ez idáig még csak egyetlen óra volt amiről éjszaka, sötétben információkat tudtam begyűjteni. Ez pedig a tríciumos Luminox volt. A többi nálam két, max 3 óra alatt "elvérzett".
-
mr.perfect
tag
válasz
pulutodurumo #195132 üzenetére
szereintem nem olyan rossz ez, pont azért mert mindenhonnan a legjobbat "ollózták" össze. Fele ennyi áron nekem kéne..
-
Sungoo
addikt
válasz
pulutodurumo #195112 üzenetére
Alapvetően nem vagyok híve az integrált szíjnak, de ezzel a tokkal nagyon üt nekem.
-
válasz
pulutodurumo #195093 üzenetére
Miben jobb a 40s62, mint a 2824-2?
-
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #195045 üzenetére
Rákérdeztem a dologra. Spinnaker-watches.com-ról az Egyesült Államokból vagy Hong Kong-ból szállítanak.
-
válasz
pulutodurumo #195056 üzenetére
Hú, ez a Roamer nagyon jól néz ki.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #195069 üzenetére
Azt nem tudom ,hogy francia-e csak azt ,hogy ki gyártotta a fotón látható szíjat. 50 euróért adja őket ahogy látom.
erikasoriginals.com(#195070) gipsztigris Faxa. Ez volt az eredeti limitált pakk amire emlékeztem.
-
Sungoo
addikt
válasz
pulutodurumo #195056 üzenetére
-
Sungoo
addikt
válasz
pulutodurumo #195053 üzenetére
F@sz kivan, hogy nálam mindig nappal van.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #195053 üzenetére
Lassan több mint a standard modellekből.
Az 5 darab limitált Tokió 2020 Speedmastert már be se linkekem.
-
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #195035 üzenetére
De gondolom nem Londonból szállítanak.
-
válasz
pulutodurumo #194999 üzenetére
Nem bomlik szét, ha levágod?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #194985 üzenetére
Nem, sajnos nekem még nincs. Wizard vett nemrég ilyet, az exkluzív topik gazdája.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
pulutodurumo #194985 üzenetére
Neked is ilyen van?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
pulutodurumo #194804 üzenetére
Az nekem is bejön, csak akkor vagy a szíjat kell tágabbra fúrni vagy be kell szerezni azt a spec rugós stiftet aminek Seiko méretű a hegye ,de normál az átmérője.
fagyalllo: Köszi
Feri7811: Grat! Nekem is nemrég érkezett. Fogalmam sincs miért nem vettem már hamarabb.
-
Yasuo
aktív tag
válasz
pulutodurumo #194542 üzenetére
Igen, viszont csabulaxinak igaza van, ez a hajtogatott lemez szíj téma elég gáz...
Valaki tudja esetleg mi a különbség ez a 3 Swiss Military óra között?
06-5044.04.007
06-5230.04.007
06-8010.04.007
Valamint ezeknek az óráknak is cserélhető a szíja igaz? Amennyiben igen, ez otthon is kivitelezhető?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest