- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
momcrew
tag
válasz
csabulaxi #227419 üzenetére
Én örülök az ilyen óráknak, mert jó minőségűek. Egy acél tokot annyira elrontani (már) nem szoktak, tesznek bele egy NH35 vagy 36 -ot vagy ebbe svájcit és azt már lehet órának hívni. Szerintem ez az óra pont nem unalmas. Ötletes a számlapon a foszforeszkáló pöttyök, az indexeit sem sok helyen látni. De, nálam van egy 50.000 -es lélektani határ, ami felett már nem ér annyit.
-
nrg.960
tag
válasz
csabulaxi #227387 üzenetére
Aki hagyja ilyen szinten lepukkanni az óráját, beázva letenni...
azt reggel, délben és este egy szívlapáttal minden egyes nap megtámogatnám.
Sajnos az alaplemezen igy is látszott a csiszolás nyoma..bármennyire is szép munkát végzett..és ez mind egy idióta miatt.
De lehet azért érint ilyen nehezen, mert a Rolex tendenciát latva, évről évre egyre tavolabb kerül tőlem..még egy belépő OP is.. egy Sub-ról már nem is merek álmodni..
-
Lac122
tag
válasz
csabulaxi #226802 üzenetére
Esetleg, ha ezt nekem címezted nyilvánvalóan tisztában vagyok ezekkel a kötelezettségekkel, amiket már utólag meg is találtam, csak elsőre nem találtam az említett kereskedő székhelyét. Egyáltalán nem ezek elkerülésének lehetősége foglalkoztatott sőt inkább meg szerettem volna győződni az oldal hitelességéről, mivel elég csekély tapasztalattal rendelkezem ilyen téren.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
csabulaxi #226556 üzenetére
Én is aggódom a kisteknősökért (bár a 90 %-ukat más állatok zabálják fel, még óvodáskorukban), de ha a fogyasztás nem pörgeti a világgazdaság motorját, akkor nincs munka (lásd COVID19)...Szóval a rendszer sz@r, ez van. Kapálózhatok a szelektív gyűjtéssel, ha a kedvenc futóútvonalamra meg oda van borítva egy teherautónyi hulladék...Szóval elég eszköztelennek érzem magam. Amíg a nagyok nem látják be a változtatás szükségességét/nincsenek rákényszerítve...de mindegy, nagyon off...
Ez a "tüntikézés" meg...ne vegyük már át a fosmantrát. Lassan megfősz, mint béka a kondérban, mert nincs az az erőszakosság/suttyóság/pofátlanság/ jogfosztás stb., ami átlépné az ingerküszöbödet... -
lenox
veterán
válasz
csabulaxi #226242 üzenetére
#226233: "de sajnos Rolex felirattal érkezik"
a fotón kínai írásjelek láthatók nem latin betűkkel a rolex felirat. vagyi én úgy látom
Kell akkor szemuveget venni.csak nem pontos a megfogalmazásod
Mi nem pontos?ja és mehetett volna a kínai topikba...
Sok topikba mehetett volna, ha ugy sajnalod az idodet, akkor miert azzal toltod, hogy mindenaron probalsz talalni valamit, amibe belekothetsz? -
lenox
veterán
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
csabulaxi #225964 üzenetére
Az a baj, hogy egyetlen videó van amiben lünetta betétet cserélnek, de ott még a szerkezetet és az üveget is kiveszik és úgy pattintják ki a betétet.
Kizárt dolognak tartom, hogy ennyire szét kelljen szedni egy vacak lünetta betét cseréhez. A többi videón pedig nem mutatnak semmit.
(#225960) fagyalllo
Ilyen ötleteim nekem is vannak.Egy kis körömlakkra gondoltam, abból teszek oda egy pöttyöt megfelelő színből. Jövő héten megyek Krisztiánhoz, majdcsak elárulja, a tutit! Az a baj, hogy az új lünetta betét még nem fog megérkezni addig, és szerintem nekem kell majd csinálnom a cserét.....ha nem agysebészet.
-
hallador
addikt
válasz
csabulaxi #225729 üzenetére
Jó ez a Citizen, és is beújítottam egy ilyet (weboldal). Csak fény kell neki
-
Lev Abalkin
tag
-
Subby8
csendes tag
-
Deskdiver
senior tag
válasz
csabulaxi #225138 üzenetére
Dizájnos, bár szerintem a Royal Navy mese nélkül is találna közönséget. Alig van már “brit” gyártó aki nem “hivatalos szerződött partnere a védelmi minisztériumnak”. Bremont, Elliot Brown, Christopher Ward, Nite stb. A katona meg ha szerencsés kap egy 100 fontos G-Shock-ot oszt ballagjá’.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest