- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedimi
csendes tag
válasz
fagyalllo #264809 üzenetére
Igen én is néztem.Tegnap írtam nekik egy pár kérdést,a válasz elég szűkös volt "yes".
reddeerwatche.com -nál is van, ők kifejtősebb választ adtak. Valakinek van tapasztalata külföldi vásárlással? Kicsit félek,mert a watches111-ről is vannak rossz vélemények,nem akarok kiadni 100e- et valami hamis, sérült cuccért. -
-
driv4r
aktív tag
válasz
fagyalllo #264740 üzenetére
Persze, ezt írtam. De most már úgyis mindegy, három hét, szóval a szerkezet vastagsága a beépítési méretek közül akkor nem annyira fontos? Vili, hogy mindkettő 11,5 léniás, de a Miyota 3,9mm, az ETA meg vastagabb, azzal mit lehet kezdeni a tokozáskor? Tényleg érdekelne.
-
válasz
fagyalllo #264660 üzenetére
Na, a f@sznak kellett felcsapnom a netet digitális órákat lesve! 1983as vagyok, mint a G-shock. Most erre szembejött ez:
Azt kell mondjam, ez tökéletes 40. szülinapi ajándék lenne nekem.
Nekem is s22u van és napszak függő, hogy éppen késik vagy siet a gyári óra app. Szerintem cellainfo függő.
-
Blamazs
senior tag
válasz
fagyalllo #264660 üzenetére
Sziasztok!
Tervezek egy órát venni magamnak jövő év februárjában. 5x3-400k lenne a keret.
Amiket néztem. Seiko sharp edge, Tissot gentleman sorozat, Roamer Searock és Nézegetem még az Orient Star basic date vonalat is. Mit javasolnátok ezek közül? Esetleg más ami nem jött képbe eddig? Köszi előre is! -
bigmasterg
addikt
válasz
fagyalllo #264596 üzenetére
Ezt ellensúlyoznom kell.
Amúgy sok jó színű Oris van, mostanában tetszenek.
Plusz a Calbire 400 -as szerekezet elég komoly, az azzal szerelt óráik Tudorokhoz mérhetőek.Más:
A facebook-os óra licites csoportokkal van tapasztalatotok?
El szeretném majd adni a Certinámat, (C001.617.22.057.00)de nehezen tudom belőni az árát. Láttam hasonlót marketplacen 60 ezer körül is, meg itthon hirdetve 250ért is.
Amúgy újkori ára 196ezer ft volt 2014ben, első tulaja vagyok, még az eredeti blokk is megvan.
Van értelme licites csoportokkal foglalkozni? Vagy inkább lőjek be valami 90-100 ezer körüli árat és rakjam ki simán?#264597baal-amiga:
Itt megtalálod? -
driv4r
aktív tag
válasz
fagyalllo #264542 üzenetére
Köszönöm!
Elolvastam, korrekt szabályozás, nyilván az alkalmazása a nehezebb, akár az önkéntes felhasználói, akár a moderátori.
Igyekszem betartani. A mondat végén pont van, nem ironikus, nem szarkasztikus.
Nem tudtam, hogy a “parfümözés” miatt volt a jelzés.
De kicsit fura is lett volna, ha a Churpik topiktárssal az órázás szenvedélybetegség aspektusairól folytatott beszélgetés miatt kaptunk volna figyelmeztetést. De ez egyáltalán nem volt egyértelmű.
Mivel a tartalom ellenőrzés feltehetően nem automatizált, gondolom, valaki jelezte a moderátoroknak, tegyék meg a figyelmeztetést.
Több kérdésem nincs. Tovább tudok lépni.
-
m3tr0
őstag
válasz
fagyalllo #264412 üzenetére
Azaz a Rhino...
Sok éve beszéltem a sráccal,hogy moddoljon nekem Seikot.
Küldtem pár képet,hogy mit szeretnék,aztán jól leszólta,hogy milyen moddokat szeretnék,mert az szarul néz ki szerinte és ő sokkal igényesebb órát tudna nekem készíteni egyedileg...
Mondom ok,nem lett moddolt Seikom sem Rhinom.
A Rhino név már maga nem tetszik, sem a logoja. Amiket meg össze rak...hát nekem nem tetszik és akkor finom voltam.
-
driv4r
aktív tag
válasz
fagyalllo #264409 üzenetére
Persze. Nyilvánvalóan nem az Evolvens miatt osztottam meg a csodálkozásomat.
A Solen azért érthetetlen, mert még háttérsztori kidolgozására se futotta, mint pl. a korábban feldobott erdélyi / svájci márka esetében. Az ‘about us’ részben szimplán és őszintén azt írja a tulaj, nagyon szereti az órákat, vett már többet is, ezért összeállt Lacival, és belevágtak. Ez egy üdítően szép eredettörténet a mai lelketlen világban, és a szmájlit továbbra sem teszem ki az ilyen mondataim után. Amit nem értek, miért ‘svájci’ a ‘gyártás’, és miért gondolták, hogy az ilyen vanilla bland jellegű modellek, ilyen árpontokon, az alsópolcos többi ‘svájci’ mellett versenyképes ajánlatok lehetnek. Dehát mindenki arra költi a pénzét, amihez kedve van.
A Jobbágy… hát igen. Nem tudtam, hogy ez már a sokadik hazai kínai legós próbálkozás. Kik próbálkoztak még itthon ilyennel?
-
driv4r
aktív tag
válasz
fagyalllo #264352 üzenetére
Megnéztem pár Citizen meg Oris modellt, van ahol háromszoros lett a listaár, rosszabb árfolyamon, tényleg lehet sírni.
1996 környékén vettem OTP-t, volt valami lakossági kibocsátás. Néha elgondolkodom azon, jó döntés volt-e a pár hét alatt megképződő árfolyam-nyereséget piros Tomelilla kanapéra költeni, vagy inkább rá kellett volna ülni, mármint a részvényre, nem a kanapéra. Decisions, decisions. -
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #264350 üzenetére
Találtam egy 2017. nov. 5. watcheszon árlistát, néhány vásárlás után bárkinek megadták a reseller státuszt, onnan kezdve pár dollárral kedvezőbb áron lehetett rendelni: [link]
Pár napig elérhető lesz a fájl, van egy rakás érdektelen óra, a Citizen, Casio, Seiko árakat érdemes megnézni, az akkori ~270 forintos USD árfolyammal számolni és sírni. -
krono.
tag
válasz
fagyalllo #264172 üzenetére
Más termékek esetében szerintem feltételezhető, ha a viszonteladóhoz visszaviszem, és javításra kerül sor, akkor azt a gyártóhoz küldik, vagy tudatják velem, hogy milyen módon történik. Itt egyik sem történt, de felírom akkor a saját tudatlanságomnak.
Ugyanakkor továbbra sem értem ezt a lenéző hangnemet, szerintem releváns és korrekt volt a hszem, de nem vagyok itt járatos.
-
krono.
tag
válasz
fagyalllo #264167 üzenetére
Nézhetsz hülyének, persze, de nem részletezi az ÁSZF, illetve a FAQ szekció sem, hogy a megvásárolt órára nem vonatkozik a gyártói garancia, és nem gondolom, hogy az egyszeri vásárlónak tisztában kellene lennie, - és nem is gondolom, hogy tisztában van -, hogy milyen garanciát kap a termékhez. De kérlek mutasd meg, hogy hol tisztázzák ezt a weboldalukon, mert én átfutva nem találtam, ellenben azzal, hogy mennyire eredeti minden termék, ami alapján gondolhat arra a vevő, hogy így a márkára alapvetően jellemző garancia is érvényes.
Végülis megjavították, persze így már semmiféle biztosíték nincs arra, hogy az elvégzett munka megfelel a hivatalos szerviz minőségének, ha a karcot nem is tekintem. Ami egy értékesebb óránál (például az említtett Tissot esetében) mondjuk nálam már nem férne bele, ezért is írtam a hozzászólásomat.
Valószínűleg az eredeti hsz írójának sem feltétlen tiszta ennek ténye, különben ennek ismeretében lehet nem lett volna kérdés, hogy miért ennyivel olcsóbb mint máshol, így szerintem releváns a válaszom.
-
krono.
tag
válasz
fagyalllo #263982 üzenetére
Ha eredetinek eredeti is, a hivatalos gari felejtős, szürkeimportok ezek... Saját "órásmester" javítja az órákat, akinek a munkája, mondjuk úgy, hagy kivetnivalót maga után.
Én csak egy egyszerű Seiko 5öt vettem tőlük, a hivatalos gari kártya üres volt, de ez akkor nem is szúrt szemet, meg nem is nagyon érdekelt, mert kellően olcsó volt, és csak egy dailyt szerettem volna. Hamarosan sajnos kiderült, hogy a rotor szorul, ezért javítani kéne, besétáltam a Seikohoz naivan, ott derült ki, hogy a garim felejtős. Felvettem a kapcsolatot a bolttal, futárral küldjem el nekik. Ez volt November 30-án, az órát legközelebb már csak a következő évben láttam viszont, hátlap összekarcolva... Mikor tekerték le, az eszköz kiugorhatott a helyéről. Nem mentem bele a vitába, mert egy budget órán 2-3mm karc ennyi fejfájást nem ért volna meg, de egy értékesebb darabon nagyon fájt volna ez.
Szerkezet cserét kaptam, hogy milyet, milyen forrásból, azt ki tudja... Szóval én személy szerint értékesebb órát, ha vennék is tőlük, csak annak tudatában, hogy a javítást saját magam kell intézni.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #264107 üzenetére
Az ennyire alkalmi órákat, hogy-hogy fém szíjjal hozzák forgalomba bőr helyett? Vagy azért annyira nem is dress watch? Amúgy valóban szép óra!
Csak kíváncsiságból. Ez a kék szín Nektek tetszik, kicsit nem feminin? Továbbra is gondolkodok a sötétkék verzió megvételén a Zelos Mako helyett jövő évi óravásárlás gyanánt, letudván. Esetleg tudtok hasonló stílusú, full acél lünettás, texturált számlapos, dátumos, 40-42mm átmérős, 46-47mm l2l-os alternatívát 200k környékén?
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #264079 üzenetére
Azt hiszem, annak az órának inkább a "Dekorációs kiegészítők" között lenne a helye.
-
válasz
fagyalllo #264025 üzenetére
GS9 Club USA... igen. Van EU-s is, de mi magyarok oda nem férhetünk be (kivéve, ha a listában felsorolt országok egyikében vettük az órát). Lista: Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Greece, Italy, Luxembourg, Monaco, The Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland
Ez a 2022 GS9 le is csodaszép -
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #254396 üzenetére
lehetséges, hogy az új King Seikok nagyon szép szíjában nincs félszem (és micro adjustment sincs a csaton)?
-
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo #263617 üzenetére
A videóban szereplő szépen bánik a szerkezettel. Mondjuk a hátlapot nem kímélte, rátette simán a fémre és ott erős nyomások közepette küzdött a tömítés eltávolításával. Nyilván a fém - fém kontakt és a nyomás nem tesz jót a karcoknak.
Azok a karcok, amiről beszélek a szerkezeten már ott vannak, egy korábbi szervizeléssel kerültek oda, hiszen a szétszerelésnél is ott vannak.
Mindegy, akkor csak nekem tűnt fel. 100 videót néztem már a témában, ennyire szétkarcolva még egy szerkezetet sem láttam.
Lapozzunk. -
driv4r
aktív tag
válasz
fagyalllo #263366 üzenetére
Én ezt értem, de a linkelt cikkekben, fórumokon pont azon megy a huzakodás, hogy egyik fennmaradt fotón se látható a "5 Sports", és akkor biztos a mamája vette neki Hong Kongban, stb stb. Abban mondjuk teljesen igazad van, nem a felirat léte, vagy nemléte dönti el, mit fogad el a nagyérdemű egy bizonyos modellnek. Abban meg talán másnak van igaza, ha azt gondolja, a mostani Seiko 5-nek kb. semmi köze szegény Bruce Lee-hez. De lehet, hogy téved ez a bizonyos valaki:)
Amúgy én kérem szeretem a Seiko-t.
És ezt most egyáltalán nem úgy mondom, mint anno a Gálvölgyi a foci kapcsán, gyorsan, kicsit riadt hangon, félrehajtott fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest